Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Elektrikli soba ve yağlı radyatörle ılımaya çalışacak olanlar elime mum diksin. Geçen sene zeytinyağı donuktu 4 5 ay, bu sene hedefim sıvı sabunu dondurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 adam hipsterlıkta grandmaster olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Asıl hipster sungur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 GoT un kışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 kis her sene geliyo, beklenen biseyi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 lanet olasi soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Klimayla ısınmaya çalışacağım çok mutsuzum. Xeşke hep yaz olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 tişörtle dışarıdayım izmirde dondum allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 izmirin soğuğu baya fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sabah bi uyandım subzeroyum ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ben beklemiyordum bu sene kış yine mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 İzmirde bi gece donarak ölcektim. odamın camı kırılmıştı, kafama yün atkı sarıp koynuma sıcak su torbası alıp gece fanlı ısıtıcıyı yangın çıkması ihtimaline karşı açık bırakıp uyumuştum Ertesi gece kendimi hastaneye kaldırmıştım zatürre gibin bişey olup sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Benmari usulü ıhlamur kaynatsaydın hemen içine tarçın çubuklarıyla tatlandırılmış bal koyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 baska odada yatsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 dün gece duş musluğunu sağdan sola çevirdiğim dakika anladım ki kış geldi. hatta 1 saat sonrasında pikemi yorganla değiştirince tekrar yüzüme tokat gibi çarpıldı acı gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Camı kırık olduğu halde evdeki en az esen oda oydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 pc nin ısısı yetiyo ya kışın ek bişi çalıştırmıyom ben kaç senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 abi ekim geldi ya..artik gelsin..40 derece 40 derece nereye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 öyle bir balık yemişiz ki metrodan eve kadar 15 dakika kısa kolluyla yürüdüm hala terliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 izmirin soğuğu baya leş. dün gtümüz terliyodu gezerken. bu sabah rüzgar bitchslap attı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 abi izmirde soğuksa :) doğalgaz faturasında 300'ün altında kalmak bu kışki hedefim. kasımdan öncede açmamaya çalışacağım kalın giyinerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 elesso said: abi izmirde soğuksa :) doğalgaz faturasında 300'ün altında kalmak bu kışki hedefim. kasımdan öncede açmamaya çalışacağım kalın giyinerek. abi ben petek temizliği yaptırtmanı tavsiye ederim.Ben yaptırtacam, bayağı bir faturada düşüş oluyor sana da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 nasıl temizliyolar peteği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 petegin -kalorifer tesisatinin icindeki suyu bosaltip bilmemne yagi filan koyuyorlar isiyi daha iyi iletiyor diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar