Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://www.teslamotors.com/tesla_theme/assets/img/modelx/section-hero.jpg http://www.teslamotors.com/modelx dun aksam Elon Musk sunumunu yapti, tum sunumun videosu linkte mevcut. Tipi model S kadar yakisikli gelmedi ama bio defense mode ve hitch carrier favori ozellikleri. Falcon kapi demosu da her ne kadar guzel hazirlanmis olsa da geleneksel surucu kapisi ile o senaryoyu nasil asacaklar o apayri. Kimse de bozmadi sunumda tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Falcon Wing doors allow easy access to second and third row seats from any parking space. Minivan style sliding doors open at most halfway while traditional doors are not capable of opening fully when parked next to another car. ayrıca zor durumlarda yarıya kadar kayarak da açılan kapı yok muymuş ben mi yanlış anladım acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ooo gelecege dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 @Liebe Biraz yanlis anlamissin. Orada teslanin kapilarini kayarak yana acilan minivan kapilari ve geleneksel tipte acilan kapilari kiyasliyor. Her ne kadar kayan kapilar da akla yatsa da kapladigi et kalinligi sebebiyle dar alanlarda gecisi kolaylastirmiyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ön kapıları şoplamayı unutmuşlar aslında ön tarafa alsalar hem bedava sunroof hem de coupe ler gibi ön koltuğu yatırıp arkaya geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 KHaRoN said: @Liebe Biraz yanlis anlamissin. Orada teslanin kapilarini kayarak yana acilan minivan kapilari ve geleneksel tipte acilan kapilari kiyasliyor. Her ne kadar kayan kapilar da akla yatsa da kapladigi et kalinligi sebebiyle dar alanlarda gecisi kolaylastirmiyor diyorlar. ben de tam emin olamadım bir de ayrıca minivan tarzı kayan kapılar da mı var demiş yoksa genel olarak minivan tarzı kayan kapıları mı eleştirmiş diye tamam o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yandan kapılar kapalıyken volvo focus arası bişey gibi durmuş. Biraz az yakışıklı tesla modellerine göre bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bildiğim modifiye clio lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 abuk subuk tasarımlı ssangyonglar var ya onlara benziyor lan. saçma sapan bir alet olmuş. özelliği bio defense mode muş, lan bu amerikanlar harbiden biliyolar marketingi. tek beğendiğim kısmı panoramik ön cam. o da yıllar önce astra gtc'de denenmişti opsiyon olarak hatırlayan vardır, bence şahane bi olay. kesinlikle her araçta bu tarz bişi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IJIAOosI6js&feature=youtu.be&t=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Selam, Ben mi yanlış anladım; SUV mu şimdi bu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Selam, Klima filitresini gözüme soktu :D Maşallah! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Selam, Kapı iyi güzel hoş da boyu uzun olanların eğilmesi gerekebilir. Ayrıca takla atsa araç nasıl açılacak? Ben bu adamın düşünme şeklini takdir ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 SUV diyorlar ama daha ziyade 5 series GT veya velsatis ayarinda bisey gibi gozukuyor. Devasa oldugu belli o ayri. Takla durumunda da cok buyuk ihtimalle hinge lerde fisek sistemi vardir, oradan kendini birakiyordur diye tahmin ediyorum. Ama daha hic bir yerde bahsetmiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 suv sevmem ama su arabaya da bok atmak icin orta dogulu olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Tesla X vs BMW M6 Gran Coupe Aynı fiyat Benzinin litresi 70 kuruş civarı. Hangisini alırsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Selam, Menteşelere fişek sistemini kurmuşsa gidip ellerini öperim o adamın :) Ben aracı sevdim; bana göre SUV değil ama kullanışlı. Gözler ön tarafta aradığı panjuru bulamayınca biraz garipsiyor ama yine de güzel diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 M6 GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Yeni tesla battery'lerini bu araablara monte etmişler mi onu söyleyin ? İstanbul'dan Kars'a 1 şarj ile gidebilecekmiyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 250 mil range yine (yaklasik 400km) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 benzinin fiyatı degıl mesele, teknolojik gelişme. Araba teknolojisi 200 yıl geriden geldiği için böle bi araba yapınca adamlar m6 falan hikaye oluyor. Ayemsori. Diğer arabaların en kralı bile 30 sene geriden geliyor nerdeyse. Satış stratejisi adı altında $$ mendeburluğu otomotiv endüstrisinin teknolojik açıdan gelişmesine balta vuruyor, Bu araba her türlü alınır ( para varsa tabi ). Bunlar yapınca diğerleride artık mecburen bişiler üretmeye başlayacağı için lokomotif olacak adamlar işte. Active Safety Model X continually scans the surrounding roadway with camera, radar and sonar systems, providing the driver with real-time feedback to avoid collisions. Even at highway speeds, Model X will automatically apply brakes in an emergency Bak mesela, şu olayı yapması zor değil, neden yok? çünkü satış stratejisi bla bla bla. Bunlar yapınca diğerleride ipe ipe yapacak. Aerodynamic Model X is able to achieve 250 miles of range in part because it is the most aerodynamic SUV in production. At 0.24, Model X's drag coefficient is 20% lower than the next best SUV. In addition, an active spoiler deploys to one of three preset positions when Model X is in motion, optimizing visibility, highway efficiency and stability. Ön cam olayı muhteşem olmuş, diğer arabalarda neden yok? çünkü stajyer çalıştırıyorlar, progress "0" + arabanın kuru ağırlığı ve ekstra güveliği. Bunun yerine başka bir suv alıyorsan, tek sebebi daha ucuz olması olabilir. cacodemon said: Tesla X vs BMW M6 Gran Coupe Aynı fiyat Benzinin litresi 70 kuruş civarı. Hangisini alırsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Hoş piyasada "piyasaya mal sürmeyeyim 2. el değerlensin" "yalan yazılım yapayım milleti kandırayım" kafasında firmalar oldukça, gelişim yapmaya çalışan toyota tesla gibi firmalar ayakta kalamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Yurtdışı fiyatı 150bin dolar filan deniyor. Nasıl alacaksın bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 KHaRoN said: 250 mil range yine (yaklasik 400km) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 400 km çok çok iyi şu aşamada neyini beğenmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar