Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 50-55 fazla oldu, 30 falan diyelim. çok kalite hücum opsiyonu olması zaten onu değerli kılan, ayrıca pas setlerinde sıkıntı çıkarmadan adapte oluyor olabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 O deilde tokatliyo mu simdi Dallas GSW'yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 EZ DIK gonul isterdi ki yenilgisiz gelseydi buraya gsw, curry de oynasaydi lan sunun biletleri 2 ay onceden tukendi gitmek vardi izin gununde hem de peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Vay be güzel maç olmuş. Gecenin yıldızı da ZAZA heralde istatistiklere bakılırsa.14 sayı 8 hücüm reb. 14/15 double double ile sahadaki tek double double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 carlisle pop'la birlikte net dünyanın en iyi koçu falan ya, şu kadroyu bile bir şekilde yukarılara çıkarmayı başarıyor ya... bugün dallas hoodie mi giyip kızlara havamı atayım bari, gerçi bizim kursta basketbol topunu bomba sanar hepsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 kurs derken? ÖSS? Teog? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 curry nin olmadığı gsw yi yenmek büyük iş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sostizm said: kurs derken? ÖSS? Teog? TOEFL - IELTS :( bi ara toefl yazınca bonepart summonlanıyordu. gelmez inş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Ooo kolay gelsin Dark. Sıkıntılı işler. İngilizce bilmek de yetmiyo sınav bilmek gerekiyor bu sınavlarda. Bol şans, kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sağol baboli, yapacağız bir şeyler artık bakalım. Fantasy takımlarımda çok fazla adamı var diye düzenli takip ediyorum da philadelpia'daki değişim de harika oluyor. Colangelo ve D'antoni'nin varlığı hissetirmeye başladı. Ish Smith takası resmen seviye atlattırdı. Geldiğinden beri 18 sayı, 8 asist ortalamayla mı ne oynuyor. Kendi istatistiklerinin yanında Noel'i de diriltti. O da 3 maçtır bayağı işler yapıyor ki bugün aktif dinlenme maçı olmasına rağmen yardırdı. Canaan'a da kanal açıyor ve boş alan yaratıyor ona da çok etkisi oluyor. Zaten o geldikten sonra 3. maçtaki 2. galibiyetlerini aldılar. Bir tek Covington beni üzüyor :( Adam kafasına darbe aldığı maçtan sonra çift hanelere bile çıkamadı. Üçlüğü yok, steal düştü. Adeta space jam oldu. Zaten benche çekildi artık. İşi bilen adamlar takım yönetince cidden NBA de birkaç basit hamlenin bile ne kadar değerli olduğunu görüyoruz. Halen boktan takımlar ama gelecek için bayağı iyi bir tabanları oluyor. Seneye Beal'e maks vermeyi düşünüyorlarmış. Embiid'in sağlık durumuna göre Okafor + Noel de olacak. Covington, Ish, Canaan gibi güvenilir görev adamları olacak. FA'den ciddi bir görev adamı yıldız falan da bulup, getirtebilirlerse bir süre sonra tekrar eski günlerine dönerler. Gerçi ben Okafor ya da Noel'den birinin %100 takaslanacağını düşünüyorum. Embiid'e slot açmak gerekecek. Oradan da modern bir dört veya iyi bir PG koparabilirlerse harika olur. Edit: Bu arada şimdi hesapladım. Ish Smith'in son 2 maçta takımın attığı sayıların %47'sinde katkısı varmış. Adam gibi adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 allam yaleppim jordansız bulls yenmiş adamlar, sonra gelmiş ezdik yazmış :D bu arada toefl'da çok da sınav bilmek gerekmiyor, saf ingilizce yeterli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 olsun, koyduk mu koyduk asdfasd bakalım işte 3 ay sonra falan gireceğim, upper int - advanced kur ile birlikte sınav hazırlığı alıyorum. iyice temellendirip öyle gidelim. wow'dan öğrendiğimiz ingilizce ile zor tek başına afsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sabonis said: bu arada toefl'da çok da sınav bilmek gerekmiyor, saf ingilizce yeterli ya. Katılmıyorum, özellikle essay yazım kuralları kendisine özgü stili falan var. Edebiyat parçala istersen yüksek puan alamıyorsun, taktik bilmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Kobe'nin son derbisinde Boston sıçmış, Lakers almış maçı Bu arada Sixers'ın ben iyi yapılandığını düşünmüyorum, zaman vermek gerek yeni takıma fakat bu kadar nba ve franchise rekorları kıran bir başlangıçtan nasıl bir düzlüğe çıkacaklar, kaç sene sürecek belli değil. Özellikle doğuda birkaç hamle ile playoff takımı olabiliyorsunuz fakat zor. Zaten Minnesota aynı anda KAT ve Wiggins'e sahip olarak masaya vurdu gelecek anlamında. Embiid, Okafor ve Noel gibi adamların neden ardışık olarak draft edildiğini anlayan pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 "Lakers maç almış"ın haber değeri olacağı akla gelir miydi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sostizm said: sabonis said: bu arada toefl'da çok da sınav bilmek gerekmiyor, saf ingilizce yeterli ya. Katılmıyorum, özellikle essay yazım kuralları kendisine özgü stili falan var. Edebiyat parçala istersen yüksek puan alamıyorsun, taktik bilmen gerekiyor. Valla ben 99 veya 2000 girdim. Essay full puanı kaçtı 7ydi sanırım, 6.5 veya 6 almıştım. Hazırlanma falan da baya baya sıfır idi. Çünkü zaten aslında toefl hazırlanacak bişi yok :D Genel Essay nasıl yazılır biliyorsan o yeterli idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sabonis her yerde en haksız gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 ilets toefl dedigin bastan assagi taktik sinavlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 bizim kurstaki hocalarda öyle söyledi, zaten 30 saat falan taktik eğitimi olacakmış en son ben sınava girmeden önce işte. şimdilik sadece kur eğitimi alıyorum öncesinde. her neyse asdfsda BulletRide said: Kobe'nin son derbisinde Boston sıçmış, Lakers almış maçı Bu arada Sixers'ın ben iyi yapılandığını düşünmüyorum, zaman vermek gerek yeni takıma fakat bu kadar nba ve franchise rekorları kıran bir başlangıçtan nasıl bir düzlüğe çıkacaklar, kaç sene sürecek belli değil. Özellikle doğuda birkaç hamle ile playoff takımı olabiliyorsunuz fakat zor. Zaten Minnesota aynı anda KAT ve Wiggins'e sahip olarak masaya vurdu gelecek anlamında. Embiid, Okafor ve Noel gibi adamların neden ardışık olarak draft edildiğini anlayan pek yok Noel bayağı şans oldu. Bu üçlü arasında da potansiyeli en yüksek olan bana kalırsa. Jrue'dan kurtulmaya çalıştıkları sürede bu teklifi buldular ki bence New Orleans'ı dolandırdılar. Zaten sonradan ceza da almışlardı yanılmıyorsam. Jrue'nun sakatlığı gizleyip takaslamışlardı. Onun dışında Embiid varken Okafor çekmeleri büyük salaklık ama elinde Noel'le birlikte 3 tane sağlam potansiyelli uzun olacak ki NBA de takas arıyorsan iyi bir uzuna sahip olmak demek, her takımla masaya oturabileceğin anlamına gelir. Embiid veya Okafor'dan birini bana kalırsa yaz döneminde takaslarlar. Embiid değilde Okafor hatta takaslanır gibime geliyor. Oradan alacakları parça veya parçalar takımın geleceğini şekillendirebilir. Tabii Noel'i de gönderebilirler. Ama sanmıyorum, saçma hamle olur. Colangelo bir şeyler düşünür. Embiid - ? - Covington - Beal - ? Noel - ? - Grant - Canaan - Ish İki beşlisi, ?'lara göre gayet üst düzey bir takıma dönüşebilir. Gerçi Embiid de halen soru işareti, yeni Oden gözümde ama bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ligin 2 numaraları arasındaki en iyi birkaç savunmacıdan biri olan klay thompson'a İYİ SAVUNMACI DEĞİL dendi. of of of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 En iyi savunmacı 2 numara Jimmy Butler benim gözümde ama harbiden Klay Thompson savunmacı değil demek basketbol topu üçgen demek seviyesinde bence. Curry olmadan bu kadar kötü olacaklarını düşünmemiştim açıkçası , klaydı greendi derken bişiler çıkar gibi geliyordu ama baya tırtladılar , maçla alakalıda olabilir illa currysiz olduklarından değil genel anlamda kötü günleri olabilir ama baya kötüydüler. Şu bogut yerine düzgün bi adam olsa bi de tadından yenmez ama bogut ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Klay topu savunmasına bakarsan SÜPER savunmacı. Top elinde adama çok iyi baskı kuruyor, elini kolunu sokuyor, bezdiriyor, faul almadan hataya zorluyor. http://www.youtube.com/watch?v=vUkQubdvMwY bir tane Harden'i kilitlediği savumna vardı onu aradım bulamadım. Sorun topsuzken yanından gelip geçeni anlamıyor olması deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Klay on-ball da iyi, fiziği sayesinde iyi kotarıyor ama orada da istikrarlı bir şekilde aynı savunmayı yapamıyor. Onun dışı topsuz savunmada takım alan oynamadığı sürece sıfır ki SAS, DAL gibi coaching ve set oyunların zirve yaptığı maçlarda sıçmasının temel sebebi de bu. Klay ortalama üstü savunmacı genele vurduğunda, iyi özelliklerini konuşacaksak burada JR Smith'e bile yerine göre MÜKEMMEL SAVUNMACI diyebiliriz. On-Ball savunmasını iyi yapıyor diye savunmada çok iyi diyip, gereğinden fazla değer veremezsiniz. En azından modern basketbolda veremezsiniz. Artık kısa savunmacılarda çağ Kawhi, Butler, Middleton gibi adamların çağı. Hem on-ball hem de off-ball da üst düzey olmalarının yanı sıra alanlarına da tamamen hükmedip farklı setleri de caydırma özelliklerine sahipler. Mesela elde çok daha iyi isimler olmasına rağmen Barnes'ın sağ olduğu sürece hep oynamasının temel sebebi de zaten savunma direnci ki Klay ve Curry'i asıl taşıyan adam GSW de hep Barnes oluyor. Finallerde de Igoudala taşımıştı. Klay şuan takımın parlaklığında abartıldıkça abartılıyor bu konuda, hücumda istediğiniz kadar konuşun çünkü cidden harika bir hücum opsiyonu ama savunmada aynı derecede bir adam değil. Fiziği sayesinde zaten hücumda yargılıyor ki onu tutabilen adam sayısı zaten ligde toplasan 10-11 falandır. Ama işte savunmada öyle değil. Yani videolara bakarsın paso blok atıyor, paso lockdown ediyor da onları genel sezonluk performansa vursan %10'luk kısmını bile kapsamaz genel defans performansının. Bunları şuna 250TL vermiş bir adam söylüyor, izlemeden tatava etmiyoruz da :( Burada GSW düşmanı diye bellenmesin aksine feci seviyor ve destekliyorum. Askere gidene kadar maçta kaçırmamıştım da işte 1 aydır totalde 4 maç izledim gerçi :( http://i.hizliresim.com/92EPZ9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 tipleri benzetselermis keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 curry kısmen benziyor da diğerleri felaket sdafasd özel seri olmasa bunu almazdım, ayrı ayrı toplamaya çalışırdım. gerçi igoudala gsw normalde üretilmedi sadece bu kutuda var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar