Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2015-2016

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Şut bazı oyunda elbet düşme olacaktı zaten, normal sezonda düşmemiş olmaması muazzam bir olaydı da sürecin konferans finaline denk gelmesi kötü oldu. Tabii sakatlık etkisi de var ritm bulmakta zorlanıyor. Ama öyle direkt ona bağlamakta saçma, her zaman öyle yüzdeli atmak imkansızdı. İmkansızı uzun süre başarmış olsa da :D

OKC'nin dinamizmi de ritmlerini bozuyor ama, bayağı bayağı mal kaldı GSW.

Normal sezonda bunun sinyalini hiç vermedi OKC'ya, adamlar resmen inandılar ve tokatlaya tokatlaya gidiyorlar. Helal olsun cidden. Kimse şunu hayal bile edemezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben KD'yi aşırı severdim ama özellikle bu sene medya ile olan diyalogları, basın söylemleri vs. direkt taraftara oynayan cahil Anadolu topçusu gibi ya. Bayağı bayağı soğudum. Şu üstteki Cuban olayı da örnek işte...

http://vine.co/v/i9ix6JdIwYt

Bir de olay bu işte, bu baskıdan çıkıp topla buluşsan bile ritm bulman aşırı zor ya. Bulabilse zaten iyice allaha peygambere bağlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Şut bazı oyunda elbet düşme olacaktı zaten, normal sezonda düşmemiş olmaması muazzam bir olaydı da sürecin konferans finaline denk gelmesi kötü oldu. Tabii sakatlık etkisi de var ritm bulmakta zorlanıyor. Ama öyle direkt ona bağlamakta saçma, her zaman öyle yüzdeli atmak imkansızdı. İmkansızı uzun süre başarmış olsa da :D

OKC'nin dinamizmi de ritmlerini bozuyor ama, bayağı bayağı mal kaldı GSW.

Normal sezonda bunun sinyalini hiç vermedi OKC'ya, adamlar resmen inandılar ve tokatlaya tokatlaya gidiyorlar. Helal olsun cidden. Kimse şunu hayal bile edemezdi.

Valla ne etkili bu şut performansında bilmiyorum ama "her maç girmez bu şutlar oğlum" ezberini bozan tek adamdır Curry bu sene. Ama OKC serisinde %33 ile atıyor, normal sezonda %46 ile oynuyordu 3'lüklerde. FG'si de %50'den 43'e indi bu seri.

İşin ilginç yanı OKC seriyi götürürken Durant de çok yüzdesiz oynuyor. Neyse son maç Kerr ilk kez klasik 5'lerini daha fazla kullandı da serinin ilerisi için biraz umut oldu GSW'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...