mep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ahahahahahah Sayfabaşı gaddemit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Sotto said: Biraz da franchise eksikligine bagliyorum. Franchise eksikliginden kastim koklu kuluplerin son yillarda senede yavas yavas yerini LAC, GSW, CLE gibi takimlara biraktikca o alisildik rekabetler olmuyor haliyle bunlar zaman alir. Abi hep Lakers, Boston gitmez ki olay. Duncan sıfırdan efsane yaptı SAS franchise'ını. 2000'lerin başından itibaren bir Lebron etkisi oldu lige. Adam ligin en boktan Franchise'ını 2 kez finale çıkardı, bu sene de 3.'ye çıkaracak, belki şampiyon yapacak. Wade-Shaq'lı mucize bir Miami şampiyonluğu vardı 2006'da fakat Miami'yi NBA'de üstüste finallere şampiyonluğa taşımak yine Lebron sayesinde oldu. Jordan'dan önce Bulls'un tarihi yoktu vs. Ama 90'larda NBA takip etmeye başlayan nesil olarak Bulls yıllarında bizi dondursalar ve bugün uyandırsalar GSW,Clippers,Cavs'ın halini görünce da fak çekerdik. NBA Live'da 65 overallı takımlardı bunlar rezil gibi sjdfdsjf. Bunun dışında şu an SAS'a yaşlı yorumları geliyor ama NBA tarihinin en iyi lig performanslarından birine imza attılar, GSW'nin rekoru sayesinde görülmedi fakat özellikle son düzlükte salmasalar onlar da 12-13 mağlubiyetle kapatacaklardı sezonu. OKC serisinde hakem kararları çok sekteye uğrattı motivasyonlarını, ayrıca WB-Durant'e uzunlar da eşlik edince hücumun şekillendiği adam olan LMA baya kitlendi serinin 3. maçından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Masticore said: bu fiyat üstünden %40 indirim var kaçmaz http://www.hepsiburada.com/magaza/usateamfans?kategori=catalog01_60001546 ahh orj. degil lan bunlar baskı basıp geçmişler meh. çok mu kötüdür ki baskısı ya? fiyat inanılmaz iyiymiş resimlerdende çok iyi gözüküyor. :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ben USATEAMFans'tan hoodie alıyorum her sene mutlaka 2-3 tane, yani üst düzey kalite değiller Adidas vs. gibi ama fiyatlarına göre gayet kaliteli ürünler. Yalnız en son aldığımdan memnun değilim. Normalde dikiş şeklinde olurdu baskısı, son seferde direkt böyle kalitesiz pazar baskısı gibi bir şey gelmişti. t-shirt kalitesini bilmiyorum ama pamukluya emprimeyse zaten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Curry'nin MVP yarışı hariç hepsinde de Sotto'ya katılıyorum. Bayağı basit geçiyor sezon ki GSW'de iyi ama, işleri bayağı kolay gidiyor. Mücadele yok bildiğin ligde. Franchise eksikliğinden kasıt zaten belirli takımların hep olması gerektiği vs. değilde belirli takımlar hep olur, şampiyon olamayacaklarını bilirsin ama olamasalarda seni zorlarlar, en kötü yorarlardı. Bu sene öyle bir şey yok. Tanking yapacak denilen Portland yarı final oynadı Batıda o kadroyla ya daha ne dsfsdfsd Curry'nin MVP yarışı da muazzam cidden, LeBron-Durant-Westbrook'un istatistikleri de tek başına MVP seviyesindeki Curry olmasa bu üçünden hangisi alır diye tartışma dönerdi. Durant'in bu seneki istatistikleri zaten MVP sezonununa hemen hemen çok yakın, ama işte Curry başka bir adam ya. Şu GSW'yi tek başına ayakta tutuyor. Küfür gibi atıyor, küfür gibi yüzdeyle atıyor falan. geçen sene 24 sayıyla yanılmıyorsam MVP almıştı mesela curry ama benzer şekilde almıştı mvp'yi, muazzam yüzdeleri var her şeyden önce. her şekilde hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 NBA'deki üst sınıf takımlar arasında en yıldıza bağımlı oynayan takımlar OKC ve Clippers. Tabii ki yıldızını kaybedersen güç kaybedersin ama Clippers'ın aynı anda hem CP3 hem Griffin'i kaybettiği ortamda Portland'ın yaptığı yarı final sürpriz sayılmaz. "Bile" falanlık bir durum yok, Clippers'ı her takım elerdi playofftaki o konumdayken, kazara Memphis 5. bitirse onlar bile eleyip D-Leauge kadrolarıyla batıda yarı final görürlerdi. Bu açıdan bakınca vasat görünüyor lig evet. Ama bence superstar bolluğu açısından en iyi dönemini geçiriyor NBA, bunu hala savunuyorum, bunun yanında 2000'lerin ilk yarısındaki kuvvetli franchise'lar daha fazlaydı evet. Phoenix gibi inanılmaz bir kadro NBA finalini göremedi, keza 2000'lerin başı Sacramento'su. Lakers ve SAS, arada da Dallas, o kadar eziciydi ki bu süper roster'lara sıra gelmedi batıda. Doğuya bakınca orası hep dandik, atıyorum Wolves doğuda olsa bu jenerasyonuyla seneye konferans finali yapmaya başlardı. Ki Koç T.'nin full yetkiyle gelmesi ile Rubio'yu da iyi bir takasta kullanırlarsa batıda da yürüyebilirler 1-2 sene içerisinde bile Curry'e gelince hem MVP hem MIP olacak muhabbeti vardı, MIP ödül konsepti biraz gariban sevindirici gibi dursa da geçen sene MVP olmuş bir adamın daha ne kadar gelişip MVPoğluMVP olabileceğinin kanıtı olurdu, güzel de olurdu, çünkü geçen sene ligin en iyi takımının yıldızı olarak almıştı, bu sene adam NBA rekorlarını altüst etti. Bunları da maç başına 32-33 dakikada yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Portland tamam o Clippers'ı geçti de, adamların PO yapması bile muazzam başarı hacı, Portland da gayet yıldıza bağlı bir takım bu arada Lillard - McCollum ki bunları çıkar ilk beşlerinde olan admalar Aminu, Vonleh, Mason Plumlee falan yani. Clippers yenmeleri bile aslında başarı kısmen. lillard mesela cidden muazzam gelişti bu sene onu da katmak gerekiyor çoğu konuşmaya. şu takım onun omuzlarında geldi resmen. Portland net büyük sürpriz ya. kenardan gelenlerde harkless, ed davis, henderson falan. daha ne safsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Benim biraz biased oldugum kesin canim. Bullet'in dedigi gibi 65 lik takimdi onlar bizim gozumuzde:) Aslinda franchise eksikligindeki dusuncem Dark'in dedigi gibiydi, guzel aciklamis. Yine mesela SAS ornegini vereceksek - bu takim home win rekorunu da kendi franchise rekorunu da kirdi bu sene. Evet cok iyi takim, ama o kadar da iyi degil. Genel olarak ligin zayif kaldigi dusuncemi pekistiriyor cunku ortalamada 1.5 kere oynuyorsun takimlarla evinde. Ama arka arkaya 3-4 mac guclu olan takimlarla mac yaptigin zaman (ki 4 taneler su an) defolar ortaya cikiyor. Yani bu SAS sampiyon olan SAS'lardan daha iyi kesinlikle degildi. Yine Jordan ozelinde bakarsan, adamin sampiyonluk gormesi 7 sene suruyor. Simdi Jordan'in kariyeri boyle oldu diye herkese boyle olacak diye birsey yok. Fakat onlerinde gecmeleri gereken Celtics + Detroit franchise lari vardi. Jordan in Allah gibi oynadigi 87-90 sezonlarinda bile final yapamamasi - veya full vote MVP alamamasi benim kastettigim. Yani demek ki cidden yeterli olmuyormus ki o Jordan i su an averaj bir dogu takimina koy final oynatir. Istatistik olarak bakacaksan bile sacma sapan cunku, Curry yaninda halt eder. Lebron gelir gelmez final oynatti neredeyse. Lebron kotu mu elbette degil. Ama bu kadar kolay degildi eskiden bu is. Franchise baglaminda kastettigim o - kolay degildi boyle 1-2 adamla finale cikarabilmek. Takim gibi takimlar seni gelir tokatlardi. Ne 91-93 ne de 96-98 Jordan in ligdeki en iyi yillari degil, hatta cogunda MVP bile alamiyor. Ama demek ki farkliymis o zamanlar dengeler. Detroit den dayak yiye yiye Jordan sampiyon oluyor resmen. Ustune NYK, MIA serileri. Bu takimlar ligde rekor filan kirmazdi ama cilgin rekabet olurdu Playofflarda. Yine Center pozisyonunun bu kadar dusmesini de sevmiyorum. Yani SAS gidip 38'lik PF Duncan'i pivot diye saha suruyor mesela. Hicbir agirliklari kalmamis Centerlarin oyunda resmen. 2-3 blok yaparsa ne ala sayi filan beklemiyorsun, onlara gore oyun cizmiyorsun. Hani gecmise donersek benim hatirladigim pivotu cidden zayif sampiyon olan tek takim Bulls'tur heralde. SAS'ta bile ilk yillarda Amiral vardi. Bu degisim 5-10 senedir suruyor sanirim ama her gecen gun daha da belirginlesiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 pivotların pek olayı kalmadı oyunda ya, en azından çapa pivotların diyelim. modern çağın pivotları cousins, KAT gibi adamlar. seri olup her boku yapabilecek çapta oyuncular falan. eski tip adamlar bildiğin aksıyor yeni sistemde. aldridge mesela seneye C başlar tahminen eğer POP'ta bu akıma ayak uydurursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 En güzel dönemler şunların içinde bulundugu dönemlerdi... Hakeem Olajuwon , Mutombo , David Robinson ,Shaq , Alonzo mourning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 sabonis said: burada bu adama gıcık olanlar var de mi ya? saf şut olsa anlıcam, adam dans ediyor dans. http://www.youtube.com/watch?v=gb0wmBUB4cg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Masticore said: En güzel dönemler şunların içinde bulundugu dönemlerdi... Hakeem Olajuwon , Mutombo , David Robinson ,Shaq , Alonzo mourning NBA'in güzelliği kemik sesi gelmesiydi. şimdi avrupalı çıtkırıldımlar gibi formaları birbirine değse faul çalınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Masticore said: En güzel dönemler şunların içinde bulundugu dönemlerdi... Hakeem Olajuwon , Mutombo , David Robinson ,Shaq , Alonzo mourning Hakeem ve David Robinson çok sağlamdı evet. Shaq ise NBA'in kendi dönemini domine etme olayında bir numaralı ismiydi, Jordan'ı bile savunmak mümkündü fakat Shaq'ı hacklemek dışında bir şansın yoktu. O yüzden Jordan'ın önüne geçecek adam belki gelir diyorum, Kobe olmadı bir ihtimal kariyeri bittiğinde Lebron'u kapıştırabiliriz ama Shaq'ın önüne koyabileceğimiz bir pivot çıkmaz herhalde ya. Roberto Carlos gibi, kendi pozisyonunun efsanesi olarak hep o anılacak gibi geliyor Mutombo ve Alonzo ise biraz blok duygusallığı, şu an da sayarsın bunlar gibi adamları. Alonzo'nun sakatlanıp Miami'ye veda ettiği maç sedyeyi reddetip, ayakta çıkarken hatırlanmak istiyorum demesi ve zar zor milletin koluna girip saha kenarına gelmesi tüyleri diken yapmıştır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1513241.1447257119!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/gallery_1200/david-robinson.jpg insan azmanı ^^ Patrick Ewing'i fln. da unutmuşum. O kadar cok iyi pivot vardı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Bundan bi kaç sene evvel Howard lakersa gelirken burada insanlara 'gasolden iyidir howard , en azından izlemesi zevkli smaçlar bloklar falan gasol iyi bile olsa izlemesi sıkıcı' dediğimde bana etmediğiniz laf kalmamıştı. Şimdi herkes benle hemfikir olmuş. Basketbol dediğin shaq'tır , lebrondur , ben wallecetır ya , bu değil , bugün oynanan şey teodosic basketbolu resmen , tüm nba öyle oldu. Ben sert savunmanın arasından omuzla zarla zorla geçerek potaya ilerleyen lebronun 2 kişiyi ezdikten sonra 4 metre zıpyalyıp havada ben wallece ile karşılaşıp bloğu yemesini izlemek istiyorum. 45 metreden 3lük atınca bana bir zevk vermiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 senko said: Masticore said: En güzel dönemler şunların içinde bulundugu dönemlerdi... Hakeem Olajuwon , Mutombo , David Robinson ,Shaq , Alonzo mourning NBA'in güzelliği kemik sesi gelmesiydi. şimdi avrupalı çıtkırıldımlar gibi formaları birbirine değse faul çalınıyor. abi Shaq'lı LA'lakers - Utaj Jazz maçı vardı efsane. Shaq bir kaç kez smaç basmıştı üst üste, en son o gaz ile bir tane daha denemeye kalktı, kollarında çok net hatırlıyorum 3 jazz oyuncusu asılı şekilde zıplamıştı 3-5cm resmen gülmüştü jazz oyuncuları dahil. insan değildi efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Mithat said: Bundan bi kaç sene evvel Howard lakersa gelirken burada insanlara 'gasolden iyidir howard , en azından izlemesi zevkli smaçlar bloklar falan gasol iyi bile olsa izlemesi sıkıcı' dediğimde bana etmediğiniz laf kalmamıştı. Şimdi herkes benle hemfikir olmuş. Basketbol dediğin shaq'tır , lebrondur , ben wallecetır ya , bu değil , bugün oynanan şey teodosic basketbolu resmen , tüm nba öyle oldu. Ben sert savunmanın arasından omuzla zarla zorla geçerek potaya ilerleyen lebronun 2 kişiyi ezdikten sonra 4 metre zıpyalyıp havada ben wallece ile karşılaşıp bloğu yemesini izlemek istiyorum. 45 metreden 3lük atınca bana bir zevk vermiyor ki. valla ben kesinlikle seninle hemfikir değilim. howard ile saydığın efsanevi pivotların oyunlarının alakası bile yok. howard dediğin adamın sadece kalıbı geniş. onun dışında oyununda sertlik falan kalmadı artık. ilk lige girdiği zamanlar atletikliği ile falan kapatıyodu arayı ama artık o da kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Howard'ın skor gücü çok yüksekti, lige 4 numara olarak girmişti zaten; Okafor ile birlikte girmişlerdi lige Magic'in 4 Şutör+1 Ayı taktiğinde iyi rebo topluyor, blok kovalıyordu ama kariyerini mahvetti yanlış seçimler ile. Şimdi Van Gundy aynı olayı Drummond ile Detroit'te deniyor. Şu aşamada sizlerin özlemini duyduğunuz çember dibi oynayıp size'ı ile oraları domine eden uzun çok kalmadı. Herhalde yeni nesilde -iyi olanlar içerisinde- Drummond, Greg Monroe, Valanciunas falan var sadece. Yeni nesil pivot dediğin Anthony Davis-KAT hybridi gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Ya heralde kalkıp shaq ile howardı kıyaslamıyoru öeh. Ben pau gasol ile howard kıyaslaması yapılırsa howard izlemesi daha zevkli diyodum , ki bunu dediğimde lakersa gelmişti yani hala bu halinden daha iyiydi. Bi de o dönem nash-kobe-artest-gasol-howard olacaktı , orada çok göze batmazdı da. Yani izlemesi zevkli basket hala howard , gasol değil , he kazanmak için gasol olabilir ama izlemek için howard. Gerçi artık ikiside izlenecek durumda değiller ya o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Gasol NBA'in en büyük peşkeş projesidir ya 2000'lerin sonunda Lakers'ı ayağa kaldırmak ve yıllar sonra Lakers-Celtics rekabeti yaratmak için. Kobe istediği kadar kendini aşsın, 2009 ve 2010 şampiyonlukları resmen zamanının Memphis GM'i Chris Wallace'ın GM'liği devir aldığı Lakers efsanesi Jerry West sayesinde olmuştur. Gasol; Kwame Brown, Javaris Crittenton, Aaron McKie gibi 3 çöp+şu an durumu ne olursa olsun o zamanlar daha adımını NBA'e atmamış ve çok parlak görülmeyen Marc Gasol karşılığında trade edilmişti, NBA'in en efektif 4 numarasıydı, ligin maximum seyrini değiştiren trade'dir 2000'lerdeki sanırım, bir de sezon ortasında olmuştu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 işi olmayan kaçırmasın bu geceki maçı. gerçi kaçırmasın diyorum da gsw tecavüz edecek gibi geliyo. ama kağıt üstünde çok güzel maç o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 lan tam fark kapanmaya basliyo, ibneler takir takir 3luk atiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 o son saniyedeki neydi öle anasını satiim. girmeyecek şeyler sokup moral bozuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 hay sutunu miktigim nasil atiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 zaaa noldu sabo? okc tokats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar