Seele Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Şurda tablocunun yasını tutup göz yaşı dökmemiz gerekirken kermitin banını konuşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Üşüyoruz Reis. https://pbs.twimg.com/media/CJey9KQWoAEggBI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yalnız adam neredeyse 2 haftadır banlı, anca mı görüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 fb aşkına mı gitti yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yonetim binasina molotof atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Casit oldugundan dolayi banlandi ridvan. ben banladim, daha da acmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Benim olmadigim yerden ne aldirican lan? Binayi diyosan o zor. =) axedice said: Lan beni de rıdvana ulaştırın =( di said: Bu arada garbage'dan banli olmamana sasirdim gayet. Bolum modu adam olsa o da olurdu ama... Sen şimdi grise adam değil mi diyorsun? Hayır öyle diyorsan mersindeki adresini ver de evden aldırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 VAAAAAAAAAAAAAAY shit just got spicyyyyy casit ne abi bu arada ileri eğitim enstitüleri çıktı nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Casit nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kürt IT jargonuna ait bir kelime galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ne cahil ciktiniz lan. https://eksisozluk.com/casit-oldugu-icin-atilmistir--2101503 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 linkin doğrusunu ver bari https://eksisozluk.com/casit--407149 casus muymuş yani teridon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 de olayi o degil ki, olayi atsizcilarin forumundaki ban sebebi olarak kullanilmasi. casus ve bolucu oldugundan dolayi attim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Arkadaşım sen eylülde mersinde olacağım dememiş miydin? Gel zaten önce bi döveyim, sonra kebap ısmarlarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=X_gzghCjNDg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 rıdvan beni feysbuktan falan silmiş. artık benim için bir rıdvan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 tepkisini koymuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 rıdvan bu hobbite benzeyen arkadaştı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Vingthor said: rıdvan beni feysbuktan falan silmiş. artık benim için bir rıdvan yok. yok kapadı facebooku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 moriarty said: Vingthor said: rıdvan beni feysbuktan falan silmiş. artık benim için bir rıdvan yok. yok kapadı facebooku yoo kapamamış bende öyle öğrendim. kenarda suggestedda çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 2 arkadaş var abi o cıkanda. eskiden kalma bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ya tamam moriarty uzatma bahaneler bişeyler. Silmiş işte adam bizi, korunacak bi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 silmiş olabilir de, bir sorun niye sildi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yok abi silmiş herkesi banlanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 beni de silmiş. BENİ SİLENİ BEN KAZIRIM ARKADAŞLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar