Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 testis kanseri geçirdim, pek önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Kermiti şikayet ettim umarım evinden aldırıp bi güzel döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bana kimse bişi yapamaz B)- dayak anlamında. di gelip şimdi banlar sonra ajshdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Yoo. Bu arada garbage'dan banli olmamana sasirdim gayet. Bolum modu adam olsa o da olurdu ama... edit : hintliye dedim ya, kermit girmis araya. kermit mi hintli mi deseler kermit derim her sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Kermit ile baltazara ozel bolum acin orda takilsinlar, baska bolumlerden ban yedikce containment zone gibi olur Mallum garbic vaktinde kemikil icin acilmisti bir nevi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kermit said: bana kimse bişi yapamaz B)- dayak anlamında. di gelip şimdi banlar sonra ajshdasd nasıl tırsak belli değil. eskiden böyle değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yok lan daha önce başıma geldi kimse bana bişi yapamaz yazdım diye. o yüzden dynamick gelip banlamıştı 10-20dklığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 olm sen yanlışlıkla kendi bölümünden kendini banladın adamlar banlamasın mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yok yanlışlıkla kendimi forumdan banladım. hatta ip ban attıydım. sonra mod olduğum bölümden banlandım akhdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 onu nnasıl becerdin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Isimi hallettim, ridvana ulasan kisiye tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kermit said: bana kimse bişi yapamaz B)- dayak anlamında. di gelip şimdi banlar sonra ajshdasd şu nasıl bi geri vites ya, tam yancı gibi tısısısh diye resmen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kermit said: yok yanlışlıkla kendimi forumdan banladım. hatta ip ban attıydım. sonra mod olduğum bölümden banlandım akhdgasd lan ajdssdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Lan beni de rıdvana ulaştırın =( di said: Bu arada garbage'dan banli olmamana sasirdim gayet. Bolum modu adam olsa o da olurdu ama... Sen şimdi grise adam değil mi diyorsun? Hayır öyle diyorsan mersindeki adresini ver de evden aldırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 arcane said: onu nnasıl becerdin sdfsd abi yeni gelenlerde kafiyeli nick almıştım birininkiyle. twyken işte. 1 tane post attıktan sonra ayıp lan yakışmaz kötü örnek olurum diye kermitle girip banlamıştım fake accyi. meğerki o tuş komple ip ban çakıyomuş işte onu bilmiyodum asjdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 başarı hikayesiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 axedice said: Lan beni de rıdvana ulaştırın =( Bijicell numarasını denedin mi kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Çünkü turkcell ya, ridone da Kürt ya bijicell yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 auyfdkuafdokagfdkad ajbha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Bijicell güldürdü. Poster yaptıracağım bu arada. Topikteki vahşi mesajlarımdan rid0ne a karşı da bi art niyetim olduğunu düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kermitin olaya guldum yanlis anlama olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Lan 3. AÇIKLAMA mesajini atamadan araya girmişsiniz o zaman komik olacakti yine olmadi anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 hiç komik değilsin dıngıldak : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 abi adam etnik renk katıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar