Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ridvan'a ulasma cabasindayim, 46 ile biten bir telefon numarasi var gecen yil verdigi ama kapali su an. Biri sevabina bana yeni numarasini iletebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 niyetinin kötü olmadığını nasıl anlıcaz ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Telefondan ne kotuluk yapicam adama, tablo isi soracaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Numaranı vereyim mi diye Rıdvan'ın bana verdiği numaraya yazdım, başka adam çıktı. O yüzden veremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Adını soyadını verin size söyliyim telefonunu adresini anne kızlık soyadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sen numarani birak, gerekirse ridvan seninle iletisime gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 rıdvana en son ulaşmaya çalışan adam "bobey quwandile nasıl giderem" demişti. vermeyin. yeterince derörist var memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 adam banlanmış ya haha faşik yönetim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ridvan burda olm baska nikle Fenerlilerin mesajlarina bakin, bi tanesi direk ridvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Fesbuktan arkadaşlık gönderdim kabul etmemiş. Ben de resim neyin yaptıracağıdım halbüse Sabiye ulaşan bana da haber versin plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 fotoğrafın var mıydı kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 facebook'unu da kapatmış heralde rıdo. Dur bi dükana uğrıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 fotoğraf varsa ondan eklememiştir, bu ne lan böyle hint garibesi diye asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 3. bi mesaj atıp espirini biraz daha açıklarsan belki gülürüz zzzzzZZZAAAAAAA Eski karısının abileriyle sıkıntı yaşıyordu, bi yerlere mi kaçtı acaba rıdo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 FOTOĞRAFIN ÇİRKİN DİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 FOTOĞRAFINDA SURATI BOK GİBİ BENCEDE PUHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 HİNT BOKU PUHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 axedice a ispiyon borcum var, o yüzden kermit i ispikliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kermit'i forumdan atalim diyenler? kabledenler kabletmeyenler, kabledilmistir. yok lan manyak misiniz? niye atiyoruz adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 axedice said: 3. bi mesaj atıp espirini biraz daha açıklarsan belki gülürüz zzzzzZZZAAAAAAA Eski karısının abileriyle sıkıntı yaşıyordu, bi yerlere mi kaçtı acaba rıdo? haohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 hint boku demek serbest mi şimdi, atmayın da hava alsın. şunun şurasında kes deyip uzaklaştırılmış insanız. eyıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 grego initiation ı hala tamamlayamamışsın pampa kasma, koyver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 çok ciddi değildim ya. ama atın bence. kjgnb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kıraathaneden hallice belediyesin gitmişsin 2014 mü kaçsa artık autocad kaydetmişsin. biri yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ciddi değilim ama umarım testis kanseri olur acı içinde kıvranarak ölürsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar