Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL FC ASTANA - GALATASARAY SK - 30 Eylül 2015 Çarşamba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mesafe, dolaylı olarak yorucu yolculuk ve oranın iklim şartlarından dolayı deplasmana giden takımlar bayağı bir zorlanıyor. Geçen sene playoff ta Villareal sadece Kazakistan da onları yenebildi yanılmıyorsam. Onun dışında Şampyiyonlar liginde kendi evlerinde yenilgileri yok diye biliyorum. İyi sayılabilecek takımlarla da oynadılar yani turlarına göre aslında.

Sürpriz çıkma ihtimali var ama kalite ile 1-0 2-0 falan kazanır sanırım GS. Villareal geçen yıl iki maçta 6 gol atmıştı sanırım. İyi kazanmıştık :( Şu hali bile GS'nin o Villareal'in kadroya yakındı. ŞL maçları farklıdır. Onun havasıyla götürürler. Götürmeliler en azından yoksa büyük taşak dönecek sadfsad
Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın çok üst düzey defans yapabilen takımlar dışında (Atletico mesela) gol atamayacağı takım olduğunu düşünmüyorum. Basiretsiz yönetim, içimize sinmeyen 3 kupa ve tasmalı basın baya etki altında bıraksa da bazı arkadaşları Galatasaray'ın sezon başından beri hücum zenginliği ve pozisyon bolluğu üst düzeyde; en basitinden gidin youtuba'a lig maçlarının geniş özetini açın saç baş yolarsınız. Bu goller illa daha az kaçmaya başlayacak, bu hücum zenginliğinin bir numaralı faktörü de Telles ve Sabri gibi kafasında sadece orta açmak olan adamlar yerine pas oyununa uygun Denayer ve Carole'e geçmemiz ve oyunu akıcı kurabilmemiz.

Ha defansa gelirsen orta saha olmadığı için at çöpe gitsin, o yüzden Anadolu maçlarında yediğinden fazlasını atarak, büyük maçlarda da artık insan üstü konsantrasyonla falan oynamak lazım.
Mesaj tarihi:
Astana takımı hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bildiğim şey gerçekten ciddi bi ofansif gücümüz var Umut a rağmen.

Ayrıca defansif olarakta çok kötü değiliz. Defans bloğumuz kaya gibi baktığında. Carole hariç hepsi tecrübeli - iyi altyapıya sahip ve defans yapmayı iyi bilen oyuncular. Carole zaten fiziğiyle eksiklerini kapatıyor ve defans olarak Telles in kat kat üstünde.

Bol gollu Gs galibiyeti bekliyorum. 1-3 0-2 0-4 gibi.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Astana takımı hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bildiğim şey gerçekten ciddi bi ofansif gücümüz var Umut a rağmen.

Ayrıca defansif olarakta çok kötü değiliz. Defans bloğumuz kaya gibi baktığında. Carole hariç hepsi tecrübeli - iyi altyapıya sahip ve defans yapmayı iyi bilen oyuncular. Carole zaten fiziğiyle eksiklerini kapatıyor ve defans olarak Telles in kat kat üstünde.

Bol gollu Gs galibiyeti bekliyorum. 1-3 0-2 0-4 gibi.

Ciddi ofansif gücü zaten var. Geçen seneki Prandelli ile karşılaştıranlar oluyor mesela 2 sezon başı performansını takımın. Başakşehir'de pozisyona giremeden 4 yemek, Balıkesir'in ceza sahası etrafında top çevirip içeri giremeden 2 yiyip dönmekle falan alakası yok şu an takımın. 2-1 kaybedilen Osmalı maçı 4-2, 1-1 biten Mersin maçı 5-1 de bitebilirdi. Bu ah'lar vah'lar en azından ümitli tutuyor bizi, takımın rakip yarı alanda pas kalitesi, hücum organizasyonları geçen senenin de üstüne koymuş oyuncu kalitesinde sadece Podolski artışı ile. Fakat Poldi ve Yasin gibi topsuz oyunla alakası olmayan iki kanatla + iki naif pasör orta saha ile çıkınca maça Cafu-Stam-Nesta-Maldini defansıyla çıksan bile gol yemeden maç bitiremiyorsun
  • Yeni Oluştur...