atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 molde diye bir takım vardı hani 3 tane atmıstı birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 var evet, hala var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yalnız adamların sahası yapay çimmiş lan. ben böyle alışık olmayan takımlar zorlanıyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 gs'a üzüldüm de podolski'ye sevindim. sen yine yap borat esprini. ama hobi olarak arkadaşların arasında yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 boyle duble komik oluyo ama, more value. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 abi hahaahaha. maç nasıl rezaletti anlatamam. dakka 55 sonrası falan herkes yürüyordu lan bizim takımda. hakettik yani beraberliği, hatta yenilgiyi. neyse bir sorun olduğunu anlar artık hamza belki sonunda. seviyorum hamza'yı da adam geçenki "bugüne kadar hep bala kazandık zaten taam mııığ" ile ve şu sorunlara 15-20 dakka geç müdahaleleriyle iyice düşmeye başladı benim gözümden de. neyse self zaaaaa ve önümüzdeki maçlar vs vs artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 gs'ın bu maçtan sonra grupta 3.'lük için yarışacağı kesinleşti.. zira benfica inanılmaz oynamış atleticoya karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 donmus yapay cimde patates olcak onlar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ozette atletico oynuyo, benficanin sadece 2 pozisyonu var onlar da gol asdf. Goering said: gs'ın bu maçtan sonra grupta 3.'lük için yarışacağı kesinleşti.. zira benfica inanılmaz oynamış atleticoya karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 baya etkili oynamis iste asddadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 inanilir ama etkili asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Benficanin ikinci golu trde atabilecek takim yok lan. O igne deliginden orta, sifirdan sut falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 elesso said: bu maç berabere net... kupon yatıracak adiler aa bilmişim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 şehır dısındaydım, geçte olsa. ASTAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ajhfdskjahvdjlkadsa ama hakkaten zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 dreagloth said: kayserili said: Gangren said: Beraberlik olmaz diyorsun yani. Bir taraf yenene kadar uzayacakmış maç. Astana yı bile insafa geldim de yazdım. İsteyen berabere öm atsın ben maçtan önce kaç beraberlik var burda bildiririm... oldboyz un fail leriyle kayseriliyi unutmuşsunuz ama olmamış Tercümesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Astana yı bile insafa geldim de yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Hmmm laf soktun yani. Anladım. Tebrikler. Maçla ilgili, 2. yarı fena kötüydük. Kesinlike Orta sahayı daha erken güçlendirmeliydi hoca. Ama görünen o ki Avrupa defterini acilen kapatıp, lige yüklenmeliyiz. Eğer gerçekten paraya ihtiyacımız varsa mantıklı olan da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CQOFswcWoAAc6Nw.png Bilal'in golü öncesi 20 pas yapılmış, şimdiye kadar ŞL'de gol öncesi en çok paslaşılan pozisyon olmuş. 20 pas yapıp halen kaleye 30 metrede olma keyfi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 valequenta said: hadi aglayin. AHAHAHAHAHAHAHAH acin bi sampiyonlar ligi muzigi kederlenin sizi kuslar ahahaha beyler vurmayın öldü. öldürdünüz adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 TAKTİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Esh said: Benficanin ikinci golu trde atabilecek takim yok lan. O igne deliginden orta, sifirdan sut falan. adam pasın geleceğinden o kadar eminki 2. defa bakmadan koşmaya devam ediyor. mükemmel gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Of gol ozetlerini izliyodum, manu wolfsburg macinda cagilirinin yaptirdigi penaltiya baktim sonra aklima denayerin 1metre actigi koluna carpan top geldi aklima. Ayni kol biri penalti biri degil. Tesekkurler turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Tamam tamam, sizin için 2 milyon indirdik Denayer'in değerini, 48 milyon pounda düştü rahatladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/CQOFswcWoAAc6Nw.png Bilal'in golü öncesi 20 pas yapılmış, şimdiye kadar ŞL'de gol öncesi en çok paslaşılan pozisyon olmuş. 20 pas yapıp halen kaleye 30 metrede olma keyfi... abi bu tarz şeyleri görünce aklıma direk fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar geliyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar