Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 nasaya yakın güvenilir bir yakınımdan duyduğuma göre marsta bok bulunmuş ama kimin sıçtığı bulunamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 okumaya üşenenler için özet; akirafes said: Bir kaç ufak trick öğrendikten sonra Hollanda da olan bir toplantıya davet edildim. akirafes said: içlerinden 3 kişi uzaylılara karşı obezdi. akirafes said: Bu arada değerli dostum Ohio dan mike ı anayım. O gözlerimi açmıştı benim. akirafes said: Onlardan aldığımız son mesaj Evet biz mars dan gelmişiz. Atalarımız marslılarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 DoruK said: ahaha Seda Sayan bir harika dostum. Ama video daha iyi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 olm bi dakka arkadaşları area 51 e mi sızmış!!!!vay lan bende çok sosyal insanım değişik değişik arakdaşlarım var diyordum. adamın kankaları area 51 e sızmış lan. biz anca bakkala sızıp sakız patlatıyoduk.... 15 gün karartmada resmi tatil olsa ya yatsak yine ya... :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Babanın kravatlarının satılıp, modem alınan bölüm ibretlikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 karartmada internet kesilecek miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 yayın başladı da herkes abanınca patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Yine su bulunmus amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 arkadaş facebooka yazmış marsta sıvı bulundu diye ama yayın çökmüş galiba aşırı yüklenmeden ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 İstanbul bütün gün karanlıkdı zaten hıammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 hadi hayırlı olsun artık marsta da ölülerimizi yıkayabilicez http://www.nasa.gov/press-release/nasa-confirms-evidence-that-liquid-water-flows-on-today-s-mars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 8-10 çam falan diksinlerde gölge yapsın biz gidene kadar madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 altında rakı içer miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 3 milyar yil once okyanusu bile varmis yazik... Simdi kesin canli da vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 direk şu kitap geliyor aklıma nasa keşif falan denince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 marstaki suya mikrop sıksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Bence Mars'a koloni kurulsun ama Darksun frp settingi olacak şekilde yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 marsa gitmeni istiyorum. Ama uzay gemisine binmeni istemiyorum. uzay gemisinin sana binmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ilk süpervolkanda marsa mı kaçıyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Marsta esasinda uygarlik varmis ama buyuk bir felaket sonrasi yok olmus gezegen gidersek sonumuz belli #doomboys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar