Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 olm konuyu bilime açtım nası bi pislik kommün isek garbıça taşımışlar. ondan sonra neden ilerleyemiyoruz. sizin gibi barzolar oldukça nereye ilerlicez lan uzay yarışı bitmişmiş bide çok maliyetliymiş ondan gidilmemiş tekrardan. abi çok saçma işler. ulan 1970 senesindeki teknoloji ile şimdiki teknoloji bir mi? oraya base bile kurarsın madem gidebiliyosun. o zaman 3310 da olmayan teknoloji ile uzaya gidiyosun mekanizma ile şimdi sırf google ın 1 haftada kazandığı para ile uzay gemisi yapar gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 de gitsen ne yapacaksin..somurulecek birsey yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 sırf macera olsun diye o kadar parayı kim niye harcasın? ayın espirisi kalmadı, adamlar mars'a kasıyor şimdi. sen de uçağa atlayıp mardin'e gidebilirsin her hafta sonu, neden gitmiyorsun gibi bir soru seninkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 minions filminde açıkladılar bunu. ben ona inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 abi mardin bizim gezegende, bizim ülkede aynı toprak parçası üstündeyiz. ay lan bu. ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 abi kafalar guzel adamda ya. ahahahaha lise bitti mi bebek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Başlığın nereye gitmesi gerekiyor anlamadım. Neden tekrar gidilmiyor sorusunun yanıtı ayda gidilmeye değer bir şey olmaması. Gidildi mi tarafı zaten mahalle kahvesi tier. 9/11 i da bush yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 uzay yarışının hatırı sayılır kısmı düşmanı oturduğun yerden 15-20 dakikada haritadan silebilme lüksüne ulaşmaktı. casus uydusu ile dikizlemekti. yoksa milli gurur bir yere kadar para harcattırır. top tüfek alırsın yani o parayla, ki öyle yaptılar. benzer motivasyon tekrar yaşanırsa mars'a dolmuş kalkar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 aya gidebilme imkanını tartıştık, arkadaşlar gerekli argümanları sundular. teşekkür ettik şiltlerini takdim ettik. şimdi neden tekrardan gidilmiyora çare buluyoruz. mode-z yi yapana tekrardan çok teşekkürler bu dasa ibişinden kurtardı bizi çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 luzumu yok ondan gidilmiyo. pahalı bişi aya gitmek, gereğide yok. ay yüzeyinde yapıcağımız deneylerin nerdeyse hepsini ISS'te yapabiliyoruz. atmosferi olmadığı için öle cok bi fantastikliği yok ayın yanı bildiğin uzayda kaya. boşa aya gitmektense işte onun yerine marsa robot gönderiyosun daha güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 resimler vs fotoşok olabilir kurmaca olabilir ancak ben gidildiğine inanıyorum. hatta daha çılgın işlerin de başarılıdığına ancak gizlilik sebebiyle açıklanmadığına inanıyorum. çıkılmadı yeaa diyenler uzaya daha yeni uydu gönderebilen onu da kendi başına halledemeyenlerin tornu heralde. ayrıca teleskop ile gezegenlerin yaşanıp yaşanamayacağı anlaşılıyor ışık yılı uzaklıktaki evrenlerdeki yaşam bu yolla belirlenebiliyor dolayısıyla aya tekrar gitmek anlamsız olabilir sonuçta hayat için yeterli ortam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Fransuxa said: aya gidebilme imkanını tartıştık, arkadaşlar gerekli argümanları sundular. teşekkür ettik şiltlerini takdim ettik. şimdi neden tekrardan gidilmiyora çare buluyoruz. mode-z yi yapana tekrardan çok teşekkürler bu dasa ibişinden kurtardı bizi çok şükür. haci mode-z cia urunu, gercekte boyle bi urun yok lan.. keklemisler seni hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Abi Ay dediğin koskoca evrende senin odandan evdeki tuvalet kadar mesafe bile değil. Uğraşmanın anlamı yok, bir kaya parçası dendiği gibi. Zamanla uzayın büyüklüğü, diğer evrenler, gezegenler vs görüldükçe Ay da haliyle anlamını yitiriyor, dandirik bir uydu işte. Bakıyorlar Jüpiter'e onlarcası var Ay'dan. Binlerce yıl insana en yakın en büyük ışık yansıtan objenin büyük merak uyandırması normal, ama gidip geldikten sonra da bir anlamı olmuyor. Kaldı ki bir kaç defa gidiliyor Ay'a. Sonra Apollo görevleri misyonunu yitiriyor, Ay'a gitmek yerine adamlar Pluto'yu resimliyor, Voyager'lar solar systemin dışına çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 PArcası falan ayıp oluyo, kendi cağında gayet sağlam bir kaya sonucta. hanı bi mevzusu yok dedik ama ezdirmemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Eş zamanlı olarak dünya ve ay arasındaki uzaklığı ölçüyorlar. https://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_Laser_Ranging_experiment Ay'a ayak basılmasını geçtim, dünyanın yakınından geçecek asteroitin hızını belirleyip 10 yıl öncesinden mekik gönderiyorlar, 2015 yılında asteroitin havasız ortamda çıkarttığı sesi dinletebilecek teknolojiye ulaşıyorlar. Rise of nations gibi olduk. Adamlar mecha ile lazer atıyor, biz farm basıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 dana22 said: de gitsen ne yapacaksin..somurulecek birsey yok ki.. Hiç mi altın, elmas vs yok ki gerçi maliyet kurtarmaz ama bi umut işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 altini elmasi gectim az oksijen hidrojen uretilebilecek olanak bile olsa coktan fabrikayi diktilerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 huun said: sırf macera olsun diye o kadar parayı kim niye harcasın? ayın espirisi kalmadı, adamlar mars'a kasıyor şimdi. sen de uçağa atlayıp mardin'e gidebilirsin her hafta sonu, neden gitmiyorsun gibi bir soru seninkisi. mardin ornegi harika olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=pAPeydsL3wo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 aya gitmeden iyi bulmuslar aydaki cesedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ay'a gidildi arkadaşlar, içiniz rahat olsun çünkü uzay mühendisiyim. sjkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar