Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 abi çok zor tutuyorum kendimi küfretmemek için ama bu araçtan üstüme ağzı açık yarısı dolu bira kutusu fırlatıldı bugün küçükyalı sahilde saat 11 gibi. eşimle bisiklet sürüyorduk kaldırımda bisiklet yolunda, bostancı istikametine ve karşımızdan gelirken araçtan tam bacağıma şu ufak shot kutulardan geldi üstüm başım bira oldu, kudurdum tabi şansıma da hemen az arkamızda ışıklarda kırmızıya takıldılar önlerinde arabalar var falan ben tam bakarken birisi kollarını çıkardı şöyle adı ne bilmiyorum işte bi elini yumruk yapıp ötekiyle çakma işaretini yaptı elim ayağım boşaldı artık sinirden kutuyu alıp fırladım bisikletle eşim arkamdan feryat figan atladı bisikletten yetişemedi bana, tam arabaya yetiştim fırlatıcaktım üstlerine bi baktım kızlar var durunca gözüm eşime ilişti çok korkmuş bağıra bağıra geliyor bişi yapıcam diye. o kadar zor tuttum ki kendimi bişi yapmamak için anlatamam abi her yerim titriyo sinirden ve normalde o camdan içeri girip ağızlarını dağıtırım, arabada 3 kız direksiyonda da barzonun biri oturuyor niye attın lan bunu üstüme dedim, yanındaki çingene kılıklı karı ben sana atmadım ki öyle yere attım dedi hemen arkada da 2 tane küçükçe kız vardı 15-16 yaşlarında kardeşleriydi kesin, bişiler söylediler işte niye atalım ki bilmemne derken yeşil yandı bu barzo gazı kökledi kız camdan dışarıya pezevenk orospu çocuğu falan ne varsa sövdü bastılar gittiler. hemen 155i arayıp şikayet ettim ama ne oldu ne bitti bilmiyorum. araç beyaz bir hyundai accent blue yeniydi baya, ilahi adalet olur da denk gelirseniz bi piçlik bişi yapın be olm şuna. katil olmak işten değil abi soktumunun memleketinde abi eşimi öyle görünce mukayet oldum kendime ya beni gebertirdi herif ya ben gırtlaklardım herhalde bişiler olurdu başka şartlar altında olsaydık ya allah kahretsin yazdım sinirle buraya öyle rahatlamak için birazda başka ne yapılabilir diye danışmak istedim sizlere... ha bu arada 1 tane daha gördüm sakinleştikten sonra atladık bisikletlere yaklaşık 200 300 metre ilerde bisiklet yolunda duruyordu orta yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Geçmiş olsun dostum,yenge hanım çok korkmuştur.Gene efendi adammışsın tutmuşsun kendını.Adamdan şikayetçi ol,hiçbir sey olmasa bile adama korkusu yeter bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Istanbulda halka karismak (: Cok tatlisiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 abi o bölgelerde mobeseler falan yok mu ? git direk polise telefonla olmaz, şikayetçi olacağım görüntüleri inceleyin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Kendini tutma sebebini anlamadim ben ya, kizlar falan vardi ne abi? Napiyosunuz lan diye giricektin iste. Bu arada polis bisey yapmiyor. Sabahin 5'inde sahile iniyodum bi gun Caddebostan Migros'un karsisindaki sokaktan, herifin biri cikarmis kadinin birini evire cevire dovuyo, millet yaklasinca iceri aliyo ki dukkana giremesinler, sonra cikarip dayaga devam ediyo. Aradim polisi, dedim ki Caddebostan Migros'un karsisindaki sokak. Ne bilelim biz caddebostan migros nerde, adres ver bize posta kodu ver diyorlar. Az bulunur serefsizlik ornegi resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 haci bu okuzlerden kessen buyukbas niyetine etin kilosu 4liraya falan duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Bira kutusu atildi diye polise gitmek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Böyle durumlarda yenge onemli o stress yapmasn Sen testoyu frenle saldirma saga sola Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 ben bu araçta içip milletin üstüne şişe atma olayını anlamıyorum bana da bikaç kez cam şişe atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 aptal amerikada olsa olay underage drinking + dui den helikopterle kovalarlardi valla bisiklet sinir habri gercekten, eskiden gunde 1 saat spora cikardim iste sinir kupu olarak gelirdim, en iyi sonucu hep iftar saatlerinde almistim dolgu alaninda yoksa zaten mangal dumaninindan icine ediliyor o bisiklet keyfinin. hiyarlar bir ara yesilliklerd eyapilmasini yasakladilar, zabita gezdirdiler bu defa yesillik degil diye kaldirimlara ve bisiklet yoluna cikmisti mangalcilar, mangallar arasinda dans ede ede gidiyordun turk insani reroro diyicemde sahile inen maganda profili belli hep hele bostancidan sonra rezalet direk suriyelilerin bile begenmedigi ulke burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 yanlarına kalmasın abi asla geri durma mutlaka birisi cezasını verecektir. bugün sen boşver belalarını başkalarından bul dersen haftaya yine aynısını yapacaklardır. geçmiş olsun abi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Ya bütün olay edep-adaplı insanların böyle admalarla uğraşacak zamanının olmamasından yada uğraşmak istememelerinden kaynaklanıyor. insanların yerine hukuki süreci yürütücek veya gerektiğinde illegal bir şekilde gidip araba çizecek zarar verecek bir sivil toplum örgütlenmesi lazım bize. sonrasında blacklist oluşturulacak, sıradan hesapları görülecek. herkes katılıp elbirliği yapacak, sırf işe giremeyip evde aile dırdırı çekmemek için sokaklara kendini vuran üniversiteli işsizleri örgütlesek 3 yıla yere izmarit atan bile bırakmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 abi plakaya göre marka model Plaka No16BPA95 MarkaTOYOTA Model Yılı2014 Ruhsat Tarihi 28/05/2015 Tescil BirimiNİLÜFER CinsiAA Sedan Renk 1BEYAZ (İnci)Renk 2 Çalıntı mı?HAYIR Hak MahrumiyetiYOK oha BURSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Liebe said: araç beyaz bir hyundai accent blue yeniydi baya abi plakadan emin misin farklı araç çıktı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 bursa threade taşınsın olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Araç çalıntıdır. Bulaşmadığın iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Abi ya 85 ya 95 o sinir anı ile yanımda olaya şahit bi aile vardı teyit ettik plakayı birbirimize zaten. Ama model yanlış söylemiş olabilirim 85 li olana da bakabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Suzuki vitara cikti 85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Yok abi beyaz sedan bir arabaydı ya tamam toyotadır ben accent sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Plaka No16BPA85 MarkaRENAULT Model Yılı2001 Ruhsat Tarihi12/02/2001 Tescil BirimiNİLÜFER CinsiÖzel AmaçlıRenk 1BEYAZ (Buz)Renk 2 Çalıntı mı?HAYIR Hak MahrumiyetiVAR Hak Mahrumiyeti Detayları Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih Dosya No İH.TEDBİR (T) BURSA ASLİYE 5.HKUK MAHKEMESİ 14/06/2007 2006/600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 senin tarife uyan 95, 2014 model beyaz toyota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Şu hayatta insanın en kutsal, en savunulabilir hakkı huzur olmalı. İnsan eşiyle sakin sakin vakit geçirirken üstüne bira kutusu fırlatan birini çekip vurup, yoluma devam edebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 sigortacı bir paticik varsa burada döker herşeyini yok hiç bulamazsan bilgilerini bana öm at vereyim sigortadan tlefon adres tc fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 tutup içeydin birayı ziyan etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 imkan dahilindeyse direk telefonla vb. video kaydına almaya çabalamak lazım böyle şeylerde. ben olsam bir taş alır arabanın camını indirir sonra uslu uslu dayağımı yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar