µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 İyi akşamlar, iyi günler diyorsun karşılık vermiyorlar teşekkürler, kolay gelsin diyorsun karşılık vermiyorlar. Biri bu şekilde davrandığında kafasına bir şeyler geçirmek istiyorum çok mu ergenim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 çok öyle öküzler malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 medeniyet görmemişler sen yine demeye devam et belki öğrenir öküzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Çok basitinden marketten bir şey alıyorsun... Teşekkürler... Cevap yok... Otopark parasını ödeyip çıkarken... İyi günler... Cevap yok... Kibar kibar kafalarına sıkasım geliyor. İnsanımız öküz ve bencil yapacak bir şey yok kanada'da doğacak genlerle buraya yollayanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.magnetreleasing.com/godblessamerica/images/photos/photo_07.jpg tam şu kafaya sokuyolar adamı dimi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 izmirde biz birbirimize teşekkür ettikten sonra o kadar gaza geliyoruz ki üstüne sevişiyoruz 20 dakika falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bende keske burdada kimse cevap vermerse iyice kudursa diye hayal kuruyodum abslığı görücne, hemen şey etmişisniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 yayalara yol vermeyenlerden nefret ediyorum ben de, ben yayaya yol verdiğimde yaya tam karşıya geçerken sağ şeride geçip tam gaz geçenleri ise iki bacaklarından bir daha araba kullandırmayacak şekilde vurmak istiyorum. benim medeniliğim de oraya kadar :D bi noktadan sonra hepimiz barbarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 tek ben değilmişim öğrendiğim iyi oldu. bıraktım ben teşekkürü, iyi günleri falan. ot gibi girip çıkıyorum her yere, işyeri dahil buna. kendi ekibimdeki arkadaş dediklerime günaydın falan vs derim. diğerleri bana dese bile cevap vermiyorum artık. aynı iş yerinde 3 yıldır çalışıyorum minimum 2 yılım karşılıksız günaydın ve iyi akşamlar demekle geçti. artık demiyorum. gerek yok. milletin suratına bile bakmıyorum artık, muhtemelen dışardan baktıklarına ne silkim bir adam diyorlardır. haketmiyor bu dallama millet. kullanacakları arabaya, yürüdükleri yola kafam girsin. hayatta hiç bir bok beceremeyip bu kadar ego sahibi olan tek ülke insanı bizdedir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 medeni olmayan herkesi gırtlaklayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bizim gymde sabahları herkes birbirine günaydın diye diye 20 dk kaybediyoruz. güzel bişi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 karsilik almak icin mi diyosunuz ki de gelmeyince kiziyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 her şey karşılıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 kafası doludur , dertlidir vardır bişeyi. bide bakkallık marketlik zor iş kafa gidiyor bi süre sonra kücück yerde tek başına onca saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 aquila said: karsilik almak icin mi diyosunuz ki de gelmeyince kiziyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Otobuste soforlere falanda selam veriyorum genelde millet es geciyor hep, mutlu oluyo adamlar sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Sabahtan beri 258bin kisi selam dedigi icin adam immune olmustur artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 aquila said: karsilik almak icin mi diyosunuz ki de gelmeyince kiziyosunuz? Hayır insanımızn minimal derecede medeniyet sahibi olmasını istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 aquila said: karsilik almak icin mi diyosunuz ki de gelmeyince kiziyosunuz? DOĞRU soru bu. İşte, mahallede, apartmanda tercih kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 selam vermeyene kizmak, camis demek medeniyet degil. karsinizdakinden ayni alikanliklari beklemek sacma, sen gene ver selamini gec. derdinize selam vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Ya hacı sen gel yaşa türkiyede sonra medeniyet açıklamaları yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 selam alamamak da bir sey mi, en son TR'ye geldigimde adamin birine otobusten inerken buyur gec onden diye kibarlik yaptim diye adam sinirlendi 'hadi gec lan sen kimsin bana yol veriyorsun' seklinde tripler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 rus, tatar, ozbek cocuklar mahallelerinde ilk defa gordukleri adama bile hemen selam veriyolar iyi gunler diyolar. cok acaip gelmisti ilk gordugumde, ulan 3.dunya ulkesine mi geldim, medeniyetin besigine mi geldim diye sorgulamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar