chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bayram mesajı göndereceğim 1400 kişiden fazla var rehberde 10 10 yapamıyorum bunu toplu yollama metodu var mı android cihazlar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 çabuksms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Yapma abi. Toplu bayram mesaji sevenimiz yok. Hani ilk seninki gelse sikinti olmuyo da, bu saatten sonra direkt soverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bilgisayarla eşleştir oradan hepsini seçip yolla yada gruplarsın. telefonda hepsini seç diye bişey var ama belirli bir sınır var yollamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 rehberde 1400 kişi olduğu vurgulanmaya çalışılmış, odağı kaçırmışsınız, şimdi oraya ilgi gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hayır ilgi odağı o değil. çoğu kişinin rehberinde oluyor o zaten seni antisosyal pis şişko e ticaretçi. herşeyini internetten yaptığın için hiç arkadaşın olmamaması çok normal. kapı kapı tencere satsan senin de olurdu. neyse konu o değil. abi lütfen bir yolu varsa söyleyin. böyle 10 10 gönderirsem sinir hastası olucam bu bayram da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hayırlısı artık kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hacı sen beni bir ara modez e eklemiştin çok mutluyduk ikimiz de o zamanlar. niye vazgeçtin ki ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 nası herkeste oluyo la. bende 10 kişi vardır hadi berber filan gibi önemli olmayanları da say 20. ben 30 senede 1400 farklı kişiyle konuşmamışımdır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bir de kimsenin okumayacğaı mesajı bir insan niye atar. ben bayramda gelen smsleri komple siliyorum kimin attığına bakmadan. kandil mandil, çok samimiyetsiz abi. arkadaşın hem sana atıyor aynı mesajı hem de sipariş verdiği sucuya. çok düşünüyorsa arar konuşur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 buldum lan ben bu arada multiple sms yazıyorsun app store a çat diye gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bidahaki bayrama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 İsms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Telefondaki 1400 kişinin 1400'ü de nasıl 1.dereceden bayram msjı gönderilecek adam olur ben onu anlamadım. Kendi telefonumu düşünüyorum böyle bişi yapacak olsam yarısını elerim en az rehberin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 420 tane falan gönderdim ben de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 çok samimiyetsiz ötesi ama atmak gerekiyor müdürün atıyor atmak zorunda kalıyosun falan pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Çoğu insan toplu mesaja 1.5 saniyeden az zaman ayırıyor, ben şahsen bayramlaşmış falan da saymıyorum, cevap da yazmıyorum. Zaten benimle beraber 100 kişiye daha atmış adam da benim dönmediğimi farketmez, dönsem de aynı şekilde 1.5 saniyesini ayırıp siler. Önemli olan 5-10 kişiyi ararsın, imkan varsa birinci derece 1-2 yakınına fiziksel ziyarete gidersin, budur yani bayram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar