Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon rehberindeki herkese tek seferde nasıl mesaj gönderilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır ilgi odağı o değil. çoğu kişinin rehberinde oluyor o zaten seni antisosyal pis şişko e ticaretçi. herşeyini internetten yaptığın için hiç arkadaşın olmamaması çok normal. kapı kapı tencere satsan senin de olurdu. neyse konu o değil. abi lütfen bir yolu varsa söyleyin. böyle 10 10 gönderirsem sinir hastası olucam bu bayram da.
Mesaj tarihi:
bir de kimsenin okumayacğaı mesajı bir insan niye atar. ben bayramda gelen smsleri komple siliyorum kimin attığına bakmadan. kandil mandil, çok samimiyetsiz abi. arkadaşın hem sana atıyor aynı mesajı hem de sipariş verdiği sucuya. çok düşünüyorsa arar konuşur zaten.
Mesaj tarihi:
Telefondaki 1400 kişinin 1400'ü de nasıl 1.dereceden bayram msjı gönderilecek adam olur ben onu anlamadım.
Kendi telefonumu düşünüyorum böyle bişi yapacak olsam yarısını elerim en az rehberin.
Mesaj tarihi:
Çoğu insan toplu mesaja 1.5 saniyeden az zaman ayırıyor, ben şahsen bayramlaşmış falan da saymıyorum, cevap da yazmıyorum. Zaten benimle beraber 100 kişiye daha atmış adam da benim dönmediğimi farketmez, dönsem de aynı şekilde 1.5 saniyesini ayırıp siler.

Önemli olan 5-10 kişiyi ararsın, imkan varsa birinci derece 1-2 yakınına fiziksel ziyarete gidersin, budur yani bayram.
  • Yeni Oluştur...