sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.milliyet.com.tr/2-gunluk-bebegini-kopruden-atti-gundem-2121983/ haberlerde görmüştürsünüz herhalde. başlığı açma sebebim aslında beni ilgilendiren kısmı ile ilgili. bu adam benim berberim ortaköyden. baya baya düzgün bir adamdı kimbilir nasıl bir sinir krizi geçirdi. bayram sabahı fena canım sıkıldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Cinnet getirmek bu abi. Baska bir aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Nerden geliyorsa gelmesin abi cinnet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Valla cinnet falan bilmem. Berberse saçını akıl sağlığı daha düzgün birinde kestir bence abi. "Cinnet geçirdim bebek fırlattım"dan, "keyfim yoktu adam bıçakladım"a benim için çok mesafe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 e yok zaten bu saatten sonra gitmem ki zaten hapse girecektir muhtemelen, istesem de gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bugün kendi bebeğini köprüden atan adam yarın müşterisinin boğazını kesiverir, yeni berber arama vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 adamın kayış kopmuş, asar kendini bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bizimde berber 1 yıl kadar içerde kaldı, zevkine çırakları dövüyormuş megersem, bir tanesinin elini yakmış tyler durden gibi asidik bişeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 insanlarin tr gibi yerde zihin sagligini koruyabilmesi mucize zaten yolda yururken beyni yanan biri tarafindan oldurulmek an meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 eşinin felç geçirmesinden bebeği sorumlu tutmuş yazıyor. hakkaten sağlam ayakkabı değilmiş bu berber. ölü bebek görmek çok kötü birşey olsa gerek. hayal edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar