Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikro müzik seti

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Kullanılacağı yer çocukların odası. Radyo dinleyecekler, arada çocuk şarkıları USB'den falan. Elimde tuner veya cd player yok bağlayabileceğim. Devamlı suretle de telefon/tablet bağlamak istemiyorum. Kendi kendine yetsin istiyorum. Farklı bir yaklaşım varsa ona da açığım : Philips'in 300-400TL'lik aletlerinden alıp hiç tatmin etmeyecek bir cihaza da o kadar da olsa para vermek istemiyorum.

KHaRoN sen bir çözüm bulursun bana =)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim çocukken en büyük keyiflerimden biri müzik setinin önüne oturup babamın dev kulaklığı takıp müzik dinlemekti. Otistik gibi sertab gibi albümünü dinlerdim art arda beş kere falan sdf

Bence usb ve aux girişli boombox tadında bişey alabilirsin ya bin çok, 300-400e bulunu. Hem arada sen de kullanırsın bataryalı olursa pikniğe kampa falan giderken
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sonuçta o sesi ben de duyacağım, neden belirlediğim bütçeye uygun daha iyi bir çözüm aramayayım ki :) Dandik bir çözüm her gördüğümde ve duyduğumda beni rahatsız eder; tutup atarım onu. Geçici bir çözüm yerine kalıcı birşey istiyorum. A2+ nasıldır mesela; benim bütçeye uygun. Onu bir tabletle falan kullansam çok mu kötü olur kaynak yüzünden?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Aslında çocukların odasında durmasına rağmen kullanım çocuklarda olmayacak. Aslında bulunduğum yerde radyo da pek iyi çekmediği için internet üstünden radyo yayınlarını dinleriz.

Ben Touch+A2 üstüne gideyim bakayım...

Edit:
Network playerlar falan baktım ama fiyat daha da şişiyor. Ek olarak daha farklı ne özellikler sunar bilmiyorum ama.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olmamı mı ?

http://www.hepsiburada.com/lg-cm-1530bt-cd-usb-bluetooth-muzik-seti-p-EVLGCM1530BT

veya bu :

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_PIONEER-X-EM11-Mikro-M%C3%BCzik-Sistemi-Siyah,103452,2012703.html?langId=-14&etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=akakce&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=akakce.com&et_lid=99&et_cid=99&v=1.9.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...