Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Sırf forma çıkarmıyor ki , formayı çıkarıp tribünlere gösteriyor bak resmi var orada :) niyeti belli yani. http://img2.mynet.com/spr/article//2013/09/22/melo-olimpiyat-640.jpg Şuna delirmeyip en azından yabancı madde atmayacak seyirci topluluğu TR de yok. uhaua videosu da var, direk pet şişe sallamışlar, http://www.izlesene.com/video/besiktas-taraftarini-tahrik-eden-felipe-melo/7065435 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 http://www.mynet.com/tv/ahmet-cakardan-meloya-gonderme-vid-3410208/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yine nereden nasıl eboue'e geldi konu, bu göz yaşları dursun artık kaç gün oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Halis hakeme bu hafta maç verilmedi. Cezalı olduğu belgelenmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Saha komiseri Nezir Aydın'a da 30 gün hak mahrumiyeti cezası kesildi. RVP kolundan tutup çekmeye teşebbüs eden amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 applev0dka said: KuddusiMavra said: applev0dka said: KuddusiMavra said: ya bir de federasyon başkanı YILDIRIM DEMİRÖREN. Daha önce senelerce HALUK ULUSOY yaptı (Galatasaraylı olduğunu biliyorsunuz). Düşünebiliyor musunuz...söz gelimi Aziz Yıldırım'ın veya Mahmut Uslu'nun federasyon başkanı olduğunu? O zaman galatasaray, beşiktaş, trabzon ne yapardı? Demirören zamanında Beşiktaş ne kazandı ? Ulusoy zamanında gs ne kazandı ? aziz tff başkanı olsa gs ve Beşiktaş i sabun yapar Birisi yazsın Ulusoy zamanını demirören zamanında Beşiktaş'ın kazandıkları ile (bişey kazanmadı) ulusoy zamanı gs'nin kazandıkları 1 mi anlamında yazdım onu. hatta bu sekilde yazdığımı anlamayan baska fenerli arkadaslar ile tartıştık sonra barıştık falan bile. sen hala aynı yerdesin abi :( biraderim. boldladığım son cümlen olmasa ben de söylediğini doğru anlayacağım. ama o son cümle anlamı değiştiriyor. neyse ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Zegna said: nişanım vardı izleyemedim maçı, çok iyi maç olmuş diyorlar. gg bjk oooo hocam. çok iyi maçtı. fener tek kale top oynadı. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Zegna said: nişanım vardı izleyemedim maçı, çok iyi maç olmuş diyorlar. gg bjk Oo baba tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 KuddusiMavra said: applev0dka said: KuddusiMavra said: applev0dka said: KuddusiMavra said: ya bir de federasyon başkanı YILDIRIM DEMİRÖREN. Daha önce senelerce HALUK ULUSOY yaptı (Galatasaraylı olduğunu biliyorsunuz). Düşünebiliyor musunuz...söz gelimi Aziz Yıldırım'ın veya Mahmut Uslu'nun federasyon başkanı olduğunu? O zaman galatasaray, beşiktaş, trabzon ne yapardı? Demirören zamanında Beşiktaş ne kazandı ? Ulusoy zamanında gs ne kazandı ? aziz tff başkanı olsa gs ve Beşiktaş i sabun yapar Birisi yazsın Ulusoy zamanını demirören zamanında Beşiktaş'ın kazandıkları ile (bişey kazanmadı) ulusoy zamanı gs'nin kazandıkları 1 mi anlamında yazdım onu. hatta bu sekilde yazdığımı anlamayan baska fenerli arkadaslar ile tartıştık sonra barıştık falan bile. sen hala aynı yerdesin abi :( biraderim. boldladığım son cümlen olmasa ben de söylediğini doğru anlayacağım. ama o son cümle anlamı değiştiriyor. neyse ne ya. dogru ulusoy zamani gs sampiyonluklar kazandı , uefa'yı şike ile aldı yetmedi aynı kadro dünya kupasında 3. olduk. ilk 11'in 7 oyuncusu gs'lıydı. (yedekleri saymıyorum) işte bunlar hep ulusoy yüzünden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Iste gs uefayi super kupayi alirken , tahmin ettiginz baskan "bunlar hep sansla aldilar kupalari" demisti . O yuzden bu dallamanin yarattigi fenerli taraftar toplulugunu cok sorgulamamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Ne maçmış be konuş konuş bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 galatasarayın uefa kupasını kazandıgı sezon en az 5,6 lig maçları ertelenmişti beyfendiler yorulmasın lige de odaklanabilsinler diye fenerbahce yarı final oynadığında her hangi erteleme oldu mu mesela? bu iki kulup arasındaki muamele farkını oluşturan nedir eğer sizin dediğiniz gibi bi kollama yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 gs her zaman kollanır çünkü hep geride kalıyor, kendi başlarına bişeyi beceremedikleri için, digitürkün de müdahalesiyle ligden kopan olamıyor yüz yıldır. Şu hatalar olmasa belki bu hafta 9 puan öndeydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Phyx said: galatasarayın uefa kupasını kazandıgı sezon en az 5,6 lig maçları ertelenmişti beyfendiler yorulmasın lige de odaklanabilsinler diye fenerbahce yarı final oynadığında her hangi erteleme oldu mu mesela? bu iki kulup arasındaki muamele farkını oluşturan nedir eğer sizin dediğiniz gibi bi kollama yoksa? şuan bir takım çeyrek final yarı finale kalsın emin ol erteler demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sorum net... fenerbahçeli bir federasyon başkanı olsaydı şimdi şurada şu yorumları yazan galatasaraylı ve beşiktaşlı patidaşlar neler yazarlardı acaba? fanatizm kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Fenerbahceli federasyon baskanı sikeden ceza almayın diye herseyi yaptı ve ustune de olur da puan silmek zorunda kalırlarsa diye yarısa bir yerden katılabilin diye super final zımbırtısını getirdi işte. bu arada ertelemelerle ilgili de ekside bir entry buldum cok guzel gosteren said: 23 kasım 99. bologna maçı. (1-1) 28 kasım 99 ligde erzurumspor maçı. (4-1) 9 aralık 99 bologna rövanşı. (2-1) 12 aralık 99 ligde beşiktaş maçı. (1-0) 2 mart 2000 dortmund maçı. (2-0) 5 mart ligde antalyaspor maçı. (3-1) 9 mart 2000 dortmund rövanşı. (0-0) 12 mart 2000 ligde bursaspor maçı (6-0) 16 mart 2000 mallorca maçı. (4-1) 19 mart 2000 ligde göztepe maçı. (3-0) 23 mart 2000 mallorca rövanşı. (2-2) 26 mart 2000 ligde fener maçı. (0-1 yenildik) 1 nisan 2000 ligde erzurum maçı. (0-0) 6 nisan 2000 leeds maçı. (2-0) 9 nisan 2000 ligd gençler maçı. (6-0) 14 nisan 2000 ligde beşiktaş maçı. (1-1) 20 nisan 2000 leeds rövanşı. (2-2) 23 nisan 2000 ligde denizli maçı. (2-2) 17 mayısta zaten kupa geldi. demek ki neymiş? neredeyse üç günde bir maç yapmış o takım. ki sadece lig ve avrupa maçlarını koydum. arada kupa maçları falan da var. dortmund maçı döneminde 10 günde tam dört maç yapmışlar. hatırladın? evet evet sırf ertelemesayesinde almış kupayı galatasaray. ne kadar da ertelemişler ya. ülke seferber olmuş amk. https://eksisozluk.com/entry/30371890 iyiki ertelemisler yoksa napardık bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ertelemeler sayesinde uefayı aldınız falan demedim tatlı boncuk. o donemde 5-6 maçınız ertelendi dedim, çünkü federasyon sizi kolluyordu diyorum. lig maçlarınız ertelenmedi mi? ertelendi. fenerin hiç maçı ertelendi mi? ertelenmedi. bak benim fikstür falan koyma ihtiyacım yok. neden? çünkü hiç bir maçı ertelenmedi. ama sizin maçınız ertelendi. umarım net anlaşılabiliyordur yazdıklarım; 0 sorumu tekrar soruyorum; eğer ortada bir kollama yoksa bu erteleme veya ertelememe farkını yaratan şey nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Yukardaki maclara bakıyorum avrupa gidis donuslerinde surekli 3 4 gunluk aralıklarla mac oynamısız. Hangi macları ertelemisler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 erteleme olayına 2000 den sonra vazgeçtiler sanırım.belki o sene fb yada bjk de avrupa da bu kadar etkili olsa onların maçlarıda ertelenirdi.yoksa yine en çok avrupa maçına çıkan takım gs bizimde ertelenmiyor boşa ağlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 1 tane fb-gs maçı ertelenmiş diye mi bu tatava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 valla gençler,arkadaşlar,yaşıtlar,patidaşlar... kazanınca hakemi,federasyonu yendik...kaybedince hakem ve federasyon yüzünden kaybetik zihniyetinin hiçbir takıma faydası yok. iyi ki fenerbahçeliyim diyorum ve iyi pazarlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 said: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalırsa, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanması gereken Galatasaray derbisini erteletmek istiyor. 15 Mayıs'taki UEFA Avrupa Ligi Finali'nden 3 gün önce 12 Mayıs'ta büyük öneme sahip bir derbiye çıkmak sarı-Lacivertli futbolcuları yıpratabileceği için, derbinin resmen ertelenmesinin istenmesi söz konusu. Bu konuda da Galatasaray'ın daha önce ertelenen maçları örnek gösterilecek. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın 6 maçını Avrupa sınavları nedeniyle ertelemişti. 1999-2000 Sezonu - 19/21 Kasım'da oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, 23 Kasım'da oynanan Bologna-Galatasaray UEFA Kupası maçı nedeniyle ertelendi. Erteleme maçını Galatasaray 1-2 kazandı. 2000-2001 Sezonu - 25-27 Ağustos'ta oynanması gereken Bursaspor-Galatasaray maçı, 25 Ağustos'ta oynanan Galatasaray-Real Madrid Süper Kupa Finali nedeniyle ertelendi. Erteleme maçını Galatasaray 0-2 kazandı. - 3-5 Kasım'da oynanması gereken Antalyaspor-Galatasaray maçı, 7 Kasım'da oynanan Galatasaray-Sturm Graz Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. Erteleme maçını Galatasaray 0-1 kazandı. - 2-4 Mart'ta oynanması gereken İstanbulspor-Galatasaray maçı, 7 Mart'ta oyananan Galatasaray-Milan Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. Erteleme maçını Galatasaray 3-5 kazandı. 2001-02 Sezonu - 16-18 Mart'ta oynanması gereken Trabzonspor-Galatasaray maçı, 13 Mart'ta oynanan Paris Saint Germain-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. Erteleme maçını Galatasaray 0-2 kazandı. 2002-2003 Sezonu - 20-22 Eylül'de oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, 24 Eylül'de oynanan Galatasaray-Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. 6 Kasım'da oynanan derbiyi Fenerbahçe 6-0 kazandı. BİR DAHA ERTELENMEDİ 2007-2008 Sezonu'nda Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile çeyrek final oynayan Fenerbahçe'nin maçları ertelenmemiş, Fenerbahçe 29 Mart'ta Beşiktaş'ı deplasmanda 1-2 yendikten sonra, 2 Nisan'da ağırladığı Chelsea'yi de yine 2-1 mağlup etmişti. Londra'daki rövanş öncesi 5 Nisan'da oynanan maçta Kayserispor'u 2-1 yenen Fenerbahçe, 8 Nisan'da İngiltere'de Chelsea'ye 2-0 mağlup olmuştu. TFF İSTESE DE ERTELEMEK ZOR UEFA Avrupa Ligi'nde finale yürüyen Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig maçları için erteleme talebi olsa bile, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu talebi karşılaması zor gözüküyor. Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etmesi, şu an için hiçbir haftanın boş olmamasına neden oluyor. 3 günde 1 maç oynayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselirse, Spor Toto Süper Lig'deki bir maçının ertelenmesi durumunda bu maçın 20 Mayıs'tan önce oynanması neredeyse imkansız. Ancak Süper Lig'in son haftası 19 Mayıs'a denk geldiğinden ve şampiyon takım belli olacağından, 20 Mayıs'tan sonra lig maçı oynatılması da mümkün gözükmüyor. Ayrıca Mayıs'ın son haftası futbolcuların planları ve sözleşme sürelerinin dolacak olması da başka bir sorun. İŞTE FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜRÜ 17.04.2013 Fenerbahçe - Eskişehirspor (Ziraat Türkiye Kupası - Yarı Final İlk Maçı) 21.04.2013 Gençlerbirliği - Fenerbahçe (Spor Toto Süper Lig - 30. Hafta) 25.04.2013 Fenerbahçe - Benfica (UEFA Avrupa Ligi - Yarı Final İlk Maçı) 28.04.2013 Fenerbahçe - Kayserispor (Spor Toto Süper Lig - 31. Hafta) 02.05.2013 Benfica - Fenerbahçe (UEFA Avrupa Ligi - Yarı Final Rövanş Maçı) 05.05.2013 İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Fenerbahçe (Spor Toto Süper Lig - 32. Hafta) 08.05.2013 Eskişehirspor - Fenerbahçe (Ziraat Türkiye Kupası - Yarı Final Rövanş Maçı) 12.05.2013 Fenerbahçe - Galatasaray (Spor Toto Süper Lig - 33. Hafta) 15.05.2013 (UEFA Avrupa Ligi - Final Maçı) 19.05.2013 Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe (Spor Toto Süper Lig - 34. Hafta) 23.05.2013 (Ziraat Türkiye Kupası - Final Maçı) sizi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Ziraat sizi seviyor bence adsdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ilk cümleyi okuduktan sonra gerisini okuyan enayidir. yemin ediyorum çok fail bir medyamız var ya. fenerbahçe'nin finale kalması üzerinden 5 paragraf wot döşemişler. kardeşim pereira şu an gruptan çıkacağına inanmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 niye inanmasın? lider molde grupta. daha 4 maç var, arada 2-3 puan fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar