cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 abi mahmuta laf soyluyosunuz da adam yapılabilecek en doğru açıklamayı yaptı. zaten alakasız soru ve yorumlarla ilgili antrenörlere sorun bunları burdaki konusulan sey baska diye de gecistirdi. su macta ersan adem gülüm denen kasap 4 kere falan ayrı ayrı atılmalı ya diger verilen kararları vesaireleri saymaya gerek yok. ha bjk 5 de yapabilirdi, fener ilk 20 dakka kaçırdığını atsa 3-4 yapıp macı koparabilirdi. her skora müsait bi mactı bu o konuda da doğru soyluyor. taraftar olarak izleyince yuh artık diyosun adam yönetici olarak su lafları söylemekle mükellef. gecen hafta baris simsek bu hafta halis ozkahya. olacak is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Biliç'te ne acıtmış. Fenerlisi ayrı ağlıyor Beşiktaşlısı ayrı ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 hamza gidince bi tur bilic binsin sizi de görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Besiktasa laf etmiyorum ile baslayıp "yıldırım demiroreni besiktas baskanı sanıyor galiba" diyerek hakemin besiktası korudugunu ima eden adamı cok dogru acıklama yapmıs diye nitelemek. Hmm ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 işin komik kısmı demirören has fenerbahçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 hakem besiktası korumadı yani bu macta bi de hmm ok falan yazmıssın abi ayıp ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Denge Dengeoğlu'ndan sonra bizde Bilic Mourinho etkisi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 hakkmıs yndi .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Adamın kendi icindeki celiskisinden bahsediyorum sen hala gelmis "korudu ama iste" diyosun. Aynı Mahmut Uslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 adamın celistigi bi sey yok abi, bi yonetici olarak ortada olan tabloyu acikladi adam. sen bi dusun ben niye anlamıyorum acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 korudu ama bi sor neden korudu sdfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 neyin tatavasını yapıyosunuz abi fenerin rahat şampiyon olacağını gördünüz bunun üstüne konuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 fifa 16nin ciktigi nasıl belli oluyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Neyse biz derbi aldık bu sene bize bu yeter :p haftaya yenilir telafi ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 hakem cok kötüydü gomezin penaltiyi calamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 applev0dka said: hakem cok kötüydü gomezin penaltiyi calamadi haa evet onu unutmuşum Gomez in pozisyonda penaltı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 İyi ya, FB'nin tarihinin en görkemli kadrolarından biriyle GS'nin ölüsü arasında 2 puan var sadece, derbide yendik mi önüne bile geçiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Rewendor said: Sezon başında FB'nin defans hattı GS'ninken iyi değil dediğimde demediğini bırakmamıştı millet. Geçen hafta da söylemiştim Fener'in bu defansla işi zor diye, "onlar yedekler" demişlerdi, Şimdi Gomez'in goldeki rahatlığa bakıyorum da, antrenmanda bu kadar boş kalmaz heralde :) Ben söledim.İnatla da iddamı sürdürüyorum.Topal ve Kjaer li stoper hattı şu anda elde olan tüm stoperli varyasyonlardan daha iyi olur. Fener sezonun en iyi topunu oynadı ama yenildi.Ha Osmanlısppra yenilmiş ha Beşiktaşa.Böyle oynasın çok iş yapar.Fernandao ile olmaz bu iş yalnız.RVP nin acil form tutması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 abi rvp forma girmeye basladi da gecen haftaki niye 11 de degilim krizinden sonra bu hafta hoca otorite kaybetmemek icin koymadi iste. celtic macinda koyar ilk 11e. ozellikle ilk 25 dakkadaki fernandao performansindan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ne topalı ya stoperde hahaha mecbur kalınca anca kötü de değil daha alışamadı adamlar sakatlık ceza falan derken doğru düzgün kimse beraber oynayamadı adam gibi stoperlerde bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 r i p f e n e r z a a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Darksun said: applev0dka said: hakem cok kötüydü gomezin penaltiyi calamadi haa evet onu unutmuşum Gomez in pozisyonda penaltı :D 3. golden önce gomezin çekmesini çalabildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 bişey yok orda. alves dönüp itiraz bile etmedi ağlamasi mahmuta kalmis. o değil Gomez F.C ye furiyii valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Digiturk olay çıkmasın diye 3-5 frame geriden göstermediyse top çizgiyi geçmemiş. Pilot kameradan ben de geçti gibi görmüştüm ama yardımcı hakemin 1 metre önünde gerçekleşiyor olay, doğru görmüş. Ersan'ın 4-5 tane sarı kart görmesi lazımdı çok bariz, Nani'nin de maçın başında uyarının üstüne bile itiraz etmesi sarı olmalıydı. Markoviç'e yapılanı, Gomez'in golden önce çekişini veremedi. Gomez'e yapılan penaltı gibi de, değil gibi de, ona net bir yorum yapamam. Uzatmada da sırf Cenk 1 dakikayı yemişken top ceza sahasından BİR AN çıktı diye 94:20'de apar topar maçı bitirdi. Sonuçta berabere gibi giden bir derbiydi ama birçok faktörle 3-2 BJK aldı, derbilerde olur böyle şeyler, her zaman beklenen ya da hak edilen şey olmaz. Tebrikler BJK. Maçın kahramanları da Kjaer ve Fernandao yani sağ olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 pereira inşallah galatasaray'a yeniliriz de gider. yoksa şampiyon olamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar