Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ütopya yayın draması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün tv8 ütopya yarışması bitmiş finalde kaybeden semih ve semih severler yenilgiyi hazmedemeyip hüloğluk çekmişler

Drama sevenler için Somewhat eğlenceli qq sahneleri içeriyor.

bu arada yayın dün kesilmek zorunda kalmış bu barzolar yüzünden.

https://www.periscope.tv/nabalimyanicom/1MYGNbZjydZGw
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=dl8TWzZ1Gwo

olm ben bu yarışmayı toplasan 3 dakika falan izlemişimdir bu semih katıksız ya bayrak tutanıydı nesilden nesile. neyse şimdi baktım ne olmuş diye bu videoyu gördüm daha da hak verdim kendime sdsfd taraftarlara bak
Mesaj tarihi:
Kind of

Tuncay olan trollük özelliklerine sahip. Eğlenmeyive eğlendirmeyi seven womanizer ama tam bir chp modeli balon.

En azından samimi

Semih ise, gökçeğin gerçek veliahtı trollük plan yapma entrika sözlü agresiflik. Mağdur edebiyatı. (Fışkiye)
Vb aksiyonları var.

Takma ismi reis. Kendinden 5-10 yaş büyük adamlara el öptürten iş yapmadan 11ay yatarak oy toplayan bir çakal. Tavırları tehditleri ile tam bir akp
Mesaj tarihi:
ahahah

önce diyor ki, bzim desteklediklerimiz alpay'ın yönlendirmeleri ile elenmiyordu.

son gün bize kelek attı alpay (program yapımcısı) bizim eleman kaybetti şikayetçiyim

ahahaha

çok güzel parsalamışlar ya.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

abi nasıl ya adam 6 bin tl lik oy mu göndermiş :S

tuncay'a 29.000 tl'lik sms gönderimi yapan adam var. (tel operatörü üzerinden - ekşi sözlükte)

doğrumudur bilmem.
Mesaj tarihi:
Bu programın olayı bbg falan gibi insanların numaradan kavgalarını yayınlamak üzerine değil mi? Draması da sahtedir kesin.

Daha doğrusu planlı programlıdır, maksat kanalın ve programın konuşulması insanların bundan sonra gelecek programları merak etmesi falan. Meh o yüzden.
Mesaj tarihi:
Oooo scorch acunsuz acun izliomus o cikti asil ortaya ahahaha. Bence bundan dram cikmali asil, heryerde soyliycem tartismalarda " benim acun izliyen arkadasimda var tamammi? " diye

Eee sikorccum sence survayvir nadi gecicek bu donem? Oses ne zaman basliyor?
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Oooo scorch acunsuz acun izliomus o cikti asil ortaya ahahaha. Bence bundan dram cikmali asil, heryerde soyliycem tartismalarda " benim acun izliyen arkadasimda var tamammi? " diye

Eee sikorccum sence survayvir nadi gecicek bu donem? Oses ne zaman basliyor?

ahahaha hepsini izliyorum tv8 en sevdiğim kanal

ne saklicam lan bebeli kedili evli barklı adam olduk, evde oturup çayımıza şeker kıtlatıp turabi izlioduk şimdide bu vardı

rising star çok leş sarmadı.

atv'de yeni model kurtlar vadisi başladı ona sardık bu aralar.

bide bu stil benim izliyoruz, ivana sert'in memeleri hakkında atıp tutuyoruz mütemadiyen.
  • Yeni Oluştur...