Mithat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Link Yeni pokemon oyunu çıkıyormuş fakat ios ve android için app olarak. Nereye açılır bilemedim buraya açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 A... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 heryerde pokumon olcakmıymışki. mesela benim mallede olcak mı nasıl ayarlıycaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 bebeler birbirini pıçaklar o pokemon benim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Bi bok olucagi yok, 3ds de vardi bu ar shit de, ekrani odada gezdiriyordun amele gibi millet komik duruma dusucek sirf lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Beta açmışlar, VPNle girilebiliyomuş. http://shiftdelete.net/pokemon-go-mobil-testi-basladi-71559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 türkiye de olmaz sancaktepe'de pokemon avlıyacam diye çıkarsan, orda seni pikachu yapar pika pika diye bağırttırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bu hayaller gerçekler pokemon oyunu değil mi http://media1.gameinformer.com/filestorage/CommunityServer.Components.SiteFiles/imagefeed/featured/nintendo2016/pokemon-go/pokemongo0324-610.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=aeGE8a_WQMc pokemon yakalarken battle yok :/ gymlerde de pokemonu seçiyosun o savaşıyo kafasına göre galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 insan utanır lan şunu release etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 olm bu ne!?! selçuk üniversitesi bilg. müh. bitirme projesi bu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bu kadar guzel bi altyapiyi bu kadar boktan bi sekilde nasil sunarlar onu bekliyorum uzun zamandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bayağı kötüymüş ya. Niye bu kadar kasmışlarki kamera ile pokemon bulmaya? Çok rezil gözüküyor. 90'lerden kalma vektör grafikler gibi. Ayrıca müzik??? Offf o en kötüsü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar