Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kapak bu, çok komplike olmaması gerekiyor zaten. tamam sağcı daha iğrenç gözüküyor ama objektif düşünülürse, aynı yavan seviyeden ilerlemişler. ama birini umut sarıkaya çizmiş, diğerini autocad.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bi kafaları çamaşır suyuyla yıkayın siz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 biri aptal sağcı mizahı diğeri gerçek mizah. o sağcı karikatürü yapan beyinsizin güçlü türkiyeyi yaptı israile post koyuyor dediği reisinin oğlu israille ticaret yapıyor. bu yüzden mal o karikatür.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 KuddusiMavra said: Xaero said: olm o soldaki adam Jason Statham'mı yoksa? hee haberi vardı geçen müslüman olmuş diye
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 iki karikatur ayni demek icin ne ictiyseniz aynisindan istiyorum afdsdfs birincideki kafa ile dalga gecmek icin cizilmis ikincisi lol, birincinin dalga gectigi bisi bile yok siyasi goygoy sirf BUYUK OYUNU BOZUYORUZ
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 iki karikatürü ayırmak için bu kadar yırtınıyorsanız muhtemelen birşey içmenize gerek yok. ama gerçek mizah yakıştırması güldürmedi değil. kjhnbs. sağın kendisi = solun vasatı e~ sayfa başı : ı
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 abi uykusuz un yada belirli bir görüşü temsilen yapılan esprilere ait bir genelleme değil, o kapak vasat bir espri. e~ devrik cümleyi düzeltiverdim.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Smoke said: abicim şaka mısınız? Aynı mizah... biri ciddi ciddi inanıp kendi taraftarlarını inandırmak için çizmiş, biri dalga geçmek için. Şimdi ilkini Uykusuz kapağında görmüş olsaydınız gülmez miydiniz? iyide birinin ciddi öbürünün sarkasm yapıyo olmasını hiçmi önemi yok?
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 o kapakta öyle müthiş bir espri yok ki zaten akboyların inandıkları abuk subuk şeyleri ironik bir şekilde çizmişler işte.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bu arada kalmak en kötüsü. örtünmenin temel işlevi ve uygulanışı vücut hatlarını gizlemeye dayanıyorken, allah sabır versin bunların sahiplerine.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bu konuyu kapatalim beyler http://i.imgur.com/iBgwegn.jpg
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 la maisonda mevlit davetine katılan ayazın şıklığı
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Cuce said: Smoke said: abicim şaka mısınız? Aynı mizah... biri ciddi ciddi inanıp kendi taraftarlarını inandırmak için çizmiş, biri dalga geçmek için. Şimdi ilkini Uykusuz kapağında görmüş olsaydınız gülmez miydiniz? iyide birinin ciddi öbürünün sarkasm yapıyo olmasını hiçmi önemi yok? muhtemelen kendimi düzgün ifade edemedim. Ya da ilk taşı atanın gazıyla herkes yanlış anladı. Son kez deniyorum anlamak isteyen olursa anlasın. sağcıların çizdiği, bir karikatür olmaktan ziyade bir propaganda grafiği olduğunun... Uykusuz kapağınında sarkastik biçimde aynı durumla dalga geçtiğinin gayet farkındayım. Söylemek istediğim eğer ilk karikatürü copy/paste uykusuza koysanız "ahaha süper la" derdim. Çünkü ciddi hali ne kadar kötüyse tam ikinci karikatürün dalgasnı geçtiği şey. Anlatabildiysem ne ala anlatamadıysam da yapacak bir şey yok sağlık olsun.
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ciddiyse komik, şakaysa hiç komik değil yani
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Aslında şakaysa komik ciddiyse hiç komik değil durumu mevcut
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ilkini uykusuz kapağında görsem gülmezdim.
µh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Masticore said: Bu konuyu kapatalim beyler http://i.imgur.com/iBgwegn.jpg
Öne çıkan mesajlar