aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Abi yol 1918de açılmış, o zamanlar viyadük falan yok, çok uzun tünel de kazılamıyor, zaten araç da az, eşşek katır falan geçse savaş lojistiği için yeterli oluyor. Alplerdeki birçok geçişin hikayesi buna benzer. Sonradan da adamlar akıllı oldukları için yolları kaderine terk etmeyip turistik olarak değerlendiriyorlar. Adam virajların geometrisini düzeltip cillop gibi asfaltı döküyor, bütün avrupadan hatta dünyadan insanlar araç sürmeye geliyorlar. Fotolarda görünmüyo ama, tünellerin içindeki firkete virajlar da enteresan, o devirde o şekilde tünel kazmak...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Picthreade bi kaktım olsu o zaman :) Yağmur bulutları tepelerin üstüne inince, o passlarda böyle trafik oluyor: http://i.imgur.com/NoT16Ko.jpg
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Marty said: adam motorcu cete uyesi cikti riza baba Onlar choppercılarda olur ya, üyelikler, rütbeler, sınıflar falan. Biz özgürlüğümüze düşkün adamlarız ;)
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 konu pic thread olduğu için, "neden aktiftablet" in resmini çizebilir misin. gif i de olur.
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 aktiftablet said: Picthreade bi kaktım olsu o zaman :) Yağmur bulutları tepelerin üstüne inince, o passlarda böyle trafik oluyor: http://i.imgur.com/NoT16Ko.jpg multistrada mi o?
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 uzaktan çekersem kusurları görünmez mantığıyla
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi ev alıcam derken arşiv yaptı adam şunları bi bloga fln at bence gregonun ev arayışı diye
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://s24.postimg.org/t2xk17eo5/qwe.jpg Eliyle itenlerden sıkılmıştık artık.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Black-ice said: abi ev alıcam derken arşiv yaptı adam şunları bi bloga fln at bence gregonun ev arayışı diye sakin ol abisi abisi?
guncel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 aktiftablet said: Abi yol 1918de açılmış, o zamanlar viyadük falan yok, çok uzun tünel de kazılamıyor, zaten araç da az, eşşek katır falan geçse savaş lojistiği için yeterli oluyor. Alplerdeki birçok geçişin hikayesi buna benzer. Sonradan da adamlar akıllı oldukları için yolları kaderine terk etmeyip turistik olarak değerlendiriyorlar. Adam virajların geometrisini düzeltip cillop gibi asfaltı döküyor, bütün avrupadan hatta dünyadan insanlar araç sürmeye geliyorlar. Fotolarda görünmüyo ama, tünellerin içindeki firkete virajlar da enteresan, o devirde o şekilde tünel kazmak... biz 2015 de karadeniz sahil yolu yaptık italya 90 sene önce sahil tren yolunu bitirmiş
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Hangi passtı hatırlamıyorum, ww2 sonrası açtıkları bi passta buldozerleri teleferiğin taşıyacağı ağırlıkta parçalayıp tepelere çıkardıktan sonra orda tekrar monte ederek yol açmış adamlar. Bunlar nispeten yeni yollar bir de, stelvio falan 1800lerde açılmış. Hakikaten insan azminin müthiş birer göstergesi o passların her biri.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Geçen sene motor turunda stelvio pass yapmıştık inanılmaz keyifliydi ama çok kalabalıktı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Stelvio hiç keyifli bi pass değil, hatta en keyifsizi. Gerek trafik, gerek yolun kötülüğü vs vs. Sırf meşur olduğu için dikkatli dikkatli çıkıp iniyosun işte. Adam gibi yardıramıyosun.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ben uçmakdere pass'tan geçtim en son çok keyifliydi beyler tavsiye ederim (tu)
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 :) aktif öyle bir laf etmişsinki bilmesek cidden kötü sanıcaz :P top 3 passden biri avrupadaki. yardırma konusuna gelince biz yardıramıyoruz ama italyanlar manyak gibi gidiyor yani alışkanlıkla alakalı birazda.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 top 3, değil direk top pass. Ama bunun sebebi en tehlikeli yol falan diye ünlenmiş olması. Turistik falan. Sürüş zevki olmayan bir pass. Özellikle 49 firketeli meşur olan kısmı. İtalyanlar her yolda manyak gibi gidiyor, yolları tanıdıkları kadar hafif motorlarla yüksüz gitmeleri de bunda etken. Ama biraz deliysen kafa tutabiliyosun bir kısmına :D Ama stelvio da ben yardıran falan görmedim. Asfalt kalitesi Teke-Ağva tier zaten
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 UZUN http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/axG6G51_700b.jpg
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Masticore repostun dibine vurmuş.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 çoğunu görmedim, sıkıntı yok. tıklayabilirsiniz. (tu)
Öne çıkan mesajlar