bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bir erkek sigara içmek istiyorsa, sigara içer. kadın haddini bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 benim de öyleydi, 2 yıl falan gizli gizli içtim resmen 10-15 defa yakalamıştır bu süreçte. epey tatsız oluyordu halinden anlıyorum, şu an alıştı kendisi yüzsüzlük yapıp marketten sigara bile aldırıyorum ahah gerçi söz verdim 100kg nin altına düşünce bırakacam diye, şu an 102 yim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 kızını döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 oğlunla birlikte iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 lise caginda yine biraz anlasilabilir oluyo gizli gizli sigara icmek de, koskoca adam icin cok komik degil mi ya hatuna o sigara benim degil, arkadasin sigarasi, onun evdekiler bilmiyo ictigini, ben tasiyorum falan deseydin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Montla sıç denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 elektronik sigaraya basla hem les gibi kokusu yok hem tadi güzel ve daha az zararli 3 aydir sigara icmiyorum sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 E-sigara avrupada falan yasaklanmadı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 öncelikle yalan söylemeyi bırak. o senin eşin, veya kız arkadaşın. yalan girmemesi lazım bi ilişkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 traptorex said: Hatundan gizli sigara içiyoduk. bıraktım demiştim. bi kaç aydır evi didik arıyomuş, şüphelenmiş haliyle.Şimdi trip faslı başladı çekemiyorum valla, ne yapsam bi kurtuluş yolu (boşamak dışında) sigarayi kicina sok bence. oradan suphelenmez. bundan bosaniyorsa bosansin haci. daha buyuk dert olunca zaten bosanir o. lol haci fake konularin, tiplerin eskiden bi adabi vardi lan. gizli sigara iciyordum ve BAM simdi bosanabiliriz!!! WOW that escalated quickly!!! ne bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 türkçesi dururken ne güzel vay anasını bu çabuk vuku buldu. neden ingilizcesini kullanıyoruz. #türkçemizesahipçıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Turkceninamksanabiseyolmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar