benjani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 sayısal için kitap önerisi lazım.yediiklim'in soru bankasını bitirdim, genel olarak kolay gibiydi sorular, matematikte çok fazla hatalı soru vardı.yeni bir soru bankası almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ben Yargi ile calismistim, guzeldi gayet. ama sayisalci olmadigim icin sayisal cok cozmemistim. hatali soru olayina bi sey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ösymnin sitesinde geçmiş yılların soruları vardı onları kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ihtiyaç soru bankası al baya iyi ben konu anlatımlısını çözmüştüm. sayısalcı değilim ama mat 1 26 mat2 15 yaptım yetti bana.dsfs çıkmış soruları kesin çöz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 çıkmış soruları sonra çözcem, ihtiyaç'ın soru bankasını alıyım. ösym soruların %10'unu yayınlıyor son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 alese girmişsen eger aday işlemlerinden tüm soruları görebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kayıtları bugün başladı 2 hafta süre var. 90 gaymeye geliyor şifresi resmi sınav başvurusu hizmeti ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 alesten önceki gün 2 saat kadar seneler öncesinden kalma öss matematik kitabına bakmıştım, formüllere falan. oradan minimum bir 10 soru kurtardım sanırım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ales bugündü girenlere geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ne kasmışlar matematiği, yetiştirmek imkansızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 alesin olayı zaten zaman sadece. hoş 1 kere girdim öyle sınavın ustası değilim onda da hiç calısmadım öyle gireym diye girdim de. türkçeden uzun mat soruları vardı, okurken başını unutuyordun. 78.8 yaptım girmem daha da yeter 1 kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ilk kez girdim ben, neye uğradığımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 geçmiş yılların sorularını da çözdüm ama cidden farklıydı bu sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 benim 2. girişim, geçen sınava zor diyorlardı ama bu son sınavdan daha zordu matematik sorularına vakit yetiştirmek iyi hazırlık yapmak lazım meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ben zaten süreyi ucu ucuna yetiştiren biriyim normalde, buna da 2 saatlik uykuyla gittim bi de hepten murdar oldu sınav sdf. bi de bi matematik sorusunda gülme krizi tuttu 15 dk falan takıldım sanırım asds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 hangisinde? bazı sorularda yanlışmı yazıyorlar diye muğlakta kaldığım oldu ama pratik ciddi anlamda gitmiş. sınav genel olarak kolaydı özellikle türkçeler baya çerezdi. İyi bir lise mezunu çok rahat full çıkarır matematiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 engin, araba, 40000tl, aylık ortalama katettiği yol gibi bi şeyler vardı. cevap 2000'di muhtemelen de, soruyu görür görmez budur dedim zaten ama böyle bi şeyler yapıyorum yapıyorum saçma sapan şeyler çıkarttım. 80 falan çıktı arada sonra gülmeye başladım istemeden. kafam, içi su dolu balon gibiydi zaten matematik sorularını bile anlamak için 5 kere falan okuduğum oldu. da evet sayısal-1 kolaydı baya, 2'nin yarısına falan bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ikiside aylık 1500km yol yapıyordu, ödedikleri ücret kaç ay sonra eşit olurdu soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 onun cevabı 80'di, ondan sonraki soruyu diyorum ben ya. onda da bi 80 buldum sanırım sonra gülmeye başladım işte cevaplar 2000liydi. sonra 2000'i buldum da soruyu hatırlamıyorum şu an tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yalnız şimdi aklıma geldi 100km'de harcadıkları parayı ters aldım galiba ben, 2500 olabilir cevap. neyse hatırlamıyorum zaten doğru dürüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ben de gecen sene baharda girmistim. Duzenli calisan akilli biriyseniz 85-90 alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bir insan neden düzenli edebiyat çalışsın ki mezun olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Cevaplar 80 ve 2000 diye hatırlıyorum ben. Sayısal - 2 aşırı kazıktı. İlk 10 soruda 8 tane boş yaptıktan sonra sözel-1'e döndüm ben. En son 10 - 15 tane daha yaptım galiba sayısal - 2'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 barbu said: Bir insan neden düzenli edebiyat çalışsın ki mezun olduktan sonra. kiz tavlamak icin. entel kafelerinde hayatta kalirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Açıklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar