Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES 2015 Kasım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sayısal için kitap önerisi lazım.yediiklim'in soru bankasını bitirdim, genel olarak kolay gibiydi sorular, matematikte çok fazla hatalı soru vardı.yeni bir soru bankası almam lazım.
Mesaj tarihi:
ihtiyaç soru bankası al baya iyi ben konu anlatımlısını çözmüştüm.

sayısalcı değilim ama mat 1 26 mat2 15 yaptım yetti bana.dsfs

çıkmış soruları kesin çöz bir de.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
alesten önceki gün 2 saat kadar seneler öncesinden kalma öss matematik kitabına bakmıştım, formüllere falan. oradan minimum bir 10 soru kurtardım sanırım sdfsd.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
alesin olayı zaten zaman sadece.

hoş 1 kere girdim öyle sınavın ustası değilim onda da hiç calısmadım öyle gireym diye girdim de.

türkçeden uzun mat soruları vardı, okurken başını unutuyordun. 78.8 yaptım girmem daha da yeter 1 kere :D
Mesaj tarihi:
benim 2. girişim, geçen sınava zor diyorlardı ama bu son sınavdan daha zordu matematik sorularına vakit yetiştirmek iyi hazırlık yapmak lazım meh.
Mesaj tarihi:
ben zaten süreyi ucu ucuna yetiştiren biriyim normalde, buna da 2 saatlik uykuyla gittim bi de hepten murdar oldu sınav sdf.

bi de bi matematik sorusunda gülme krizi tuttu 15 dk falan takıldım sanırım asds.
Mesaj tarihi:
hangisinde? bazı sorularda yanlışmı yazıyorlar diye muğlakta kaldığım oldu ama pratik ciddi anlamda gitmiş. sınav genel olarak kolaydı özellikle türkçeler baya çerezdi.
İyi bir lise mezunu çok rahat full çıkarır matematiği.
Mesaj tarihi:
engin, araba, 40000tl, aylık ortalama katettiği yol gibi bi şeyler vardı.
cevap 2000'di muhtemelen de, soruyu görür görmez budur dedim zaten ama böyle bi şeyler yapıyorum yapıyorum saçma sapan şeyler çıkarttım. 80 falan çıktı arada sonra gülmeye başladım istemeden. kafam, içi su dolu balon gibiydi zaten matematik sorularını bile anlamak için 5 kere falan okuduğum oldu.

da evet sayısal-1 kolaydı baya, 2'nin yarısına falan bakamadım.
Mesaj tarihi:
onun cevabı 80'di, ondan sonraki soruyu diyorum ben ya.
onda da bi 80 buldum sanırım sonra gülmeye başladım işte cevaplar 2000liydi.
sonra 2000'i buldum da soruyu hatırlamıyorum şu an tam.
Mesaj tarihi:
Cevaplar 80 ve 2000 diye hatırlıyorum ben.

Sayısal - 2 aşırı kazıktı. İlk 10 soruda 8 tane boş yaptıktan sonra sözel-1'e döndüm ben. En son 10 - 15 tane daha yaptım galiba sayısal - 2'den.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...