KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 atesbenicagiriyo said: Böyle bişeyler duydum, ayakların kurbaga gibi yapılmasından dolayı sanırsam, evet bu stili çok kullanıyorum ancak sorun yaşayanlar oldu mu? soruya cevap veriyorum. evet. zararlı. Başka soru yoksa uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 atesbenicagiriyo said: Böyle bişeyler duydum, ayakların kurbaga gibi yapılmasından dolayı sanırsam, evet bu stili çok kullanıyorum ancak sorun yaşayanlar oldu mu? Ciddi cevap vercem. Zararli degil. Sadece daha yavas. Ancak alistiktan sonra cok az enerji harcaniyor. Zaten insanoglunun kopeklemeden sonra ilk ogrendigi yuzus stillerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 5 dakika önce kermite sorun yazıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 abi sakin kurbaga stili yüzme, tibia da bükülme yaratiyo cok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Kurbağalama bel veya boyun fıtığı, menisküs varsa yüzmemelisin. Onun dışında ayakların içe basıyorsa derecesini ilerletebilir. antrenman programı yayınlamaya başladık sayfama beklerim facebook.com/yuzmefit/ Instagram @yuzmefit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 topicteki herkesle aynı fikirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kurbalama çok yüzersen bir gün uyandığında kurbaya dönüşebilirsin başka bir zararını duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 goguslu kizlar hep sirt ustu yuzmelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Reklam gibi oldu ama :) bakalım kimler makara yapacak :)) www.yuzmefit.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 niye kimse makara yapmadı. günün stresini burada atacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 abi ismet adi ile anan baban yeterince makara yapmis yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yüzmek faydalı bir spordur. her türlüsü. her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Kollarımla serbest stil kulaç atarken bacakları kurbağlama kullanıyorum hybrid bi stilim var şimdiye kadar gördüğüm tek dezavantaj bacağımın dizkapağından aşağı kısmının hafiften dışa çarpık olması :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 selam, zararlı değil. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar