standard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 şimdi ben alliance tayım. horde bir eleman görünce, /e says hello to you. yazarsam o eleman bunu görebilecek mi? ekranda turuncu "Fandelas says hello to you." çıkacak, bence görebilir ve horde-alliance arası konuşmak için bir yol olabilir. eğer görüyolarsa türk arkadaşa yazarım /e naber lan diye görür o zaman.[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (öldü) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (öldü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tamam da, emotionlar built-in. Yani oyunda kurulu olanlar. "Naber lan" emotion'u büyük ihtimalle oyunda yoktur :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Blizzard Horde-Ally arasındaki her türlü bağı koparmaya niyetli olduğu için bence çalışmaz. Muhtemelen "Qui anbra groheha su" diye bişey çıkar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 say ler çalışmıyor ama wave gibi universal olaylar yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu arada Babelfish diye birşey çıktı galiba, Common - Orchish translator.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oyun içinde olan emote'lar gözüküyor. /e xxx yapınca gözükmez mi acaba, ben de merak ediyordum bunu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kore betada 2 ally benimle konusmustu bizi duyabiliyormusun demislerdi el kol irtibatinin üstüne gecemedim tabi birsekilde oluyor ama bilmiyorum nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Gangren, 26 Ocak 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Bu arada Babelfish diye birşey çıktı galiba, Common - Orchish translator. ciddi misin bu konuda? süper olur öyle bişi varsa linki var mı? hele protosslar için de varsa enfes :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet böyle birşey var, ama Blizzard forumlarında bunun bir "Cheat" olduğunun tartışması yapılıyor. Şu anda çalışıyor ama Blizzard buna herhalde bir önlem alacak sonraki patchinde.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oturun ogrenin kardesi yok ole belese calisarak hersey blizzard sozluk satisina baslicakmis o yuzden yasak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Blizzard tartışmıyor onu, gayet istenmeyen ilan etti daha önce.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İnsanlar tartışıyor zaten, Blizzard değil :) Kullananlar, kullanmayanlara karşı.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kolaycada önüne geçebilirler bu olayın. patch in birine eklerler "language packs changed due to common use of translators" die :=)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet kesinlikle. Ama insanlar hırs yapar onu da çevirirler, bundan eminim :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yok abi öle birşey olmasın sonra adamı kesicen yazacak oraya fuck felan fılan sende karşılık vercen sonra olacan gm lik al başına iş böle iyi adama sövsemde anlasılmıyor ahahha yada o sövse :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 en iyisi ne yazarsan yaz random bişiler çıkcak, o zaman zor çevirirler biraz ;) bu arada tek harfli şeyler aynen görünüyormuş galiba. birinin dediğine göre "H E L L O" yazarsanız aynen görünüyormuş. yukarda yazdığımı deneyemedim ama ":)" yazan bir alliance'ın yazdığını aynen gördüm.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben US'te şununla karşılaştım. |_0|_ // /- || || /- 0 |_| 3 |_ gibi bişeydi.. Wanna duel?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Close Encounters of the Third Kind :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yahu ne kadar kasiyorsunuz :) ilk expansion la beraber yeteri kadar pvp yapmis arkadaslarimiz ogrenecek karsi dil leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Sanirim common konusunca anlasilacakta, skill gibi oda artacak direk 300 de 300 basliyo. 0 dan baslicak sen common duydukca artacak :) yada boyle olsa guzel olurdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 badlands de tek başıma elite mob kesiyorum 2 horde arkadaş (benden bi 10 lvl kadar yüksekler) doğal olarak ben mob la uğraşırken arkadan gelip kestiler beni sonra 0 lardan PWNT yazıp gittiler :)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar