Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 k ya araba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alınır mı?
ilk arabam olacak 2 yıl kullanacağım bir şey lazım bütçek maksimum 15k, ankarada arıyorum bir de, peugot 206 falan mı bakmak lazım ne dersiniz
Mesaj tarihi:
Bi arkadasim aldi 10K'ya bi araba, aldiktan sonra bi 11K'da bakimina tamirine harcadi. Haliyle 10-15K'ya araba almak cok da akil isi degil bana gore.

Hani cok iyi anlarsin arabadan, ustasini bilirsin, isin kurdu olursun, o zaman secip alirsin da diger turlusu sacma geliyo bana.
Mesaj tarihi:
E30 bmw almiyosan 11k masraf cikmaz ya.

En fazla 206 trigeri degistirirsin.

Ama tabi baktircan motora, sekman falan istiyosa degmez. Heryer 206 dolu. Illa ki temizinendenk gelirsin.

Kaportaya cok takilma. Cizik buruk gocuk olur. En kotu komple boyatir ya da kaplatirsin
Mesaj tarihi:
Kayınvalide de bu bütçede bir tane istiyor. İlk aracı olacak. 2003-2004 C3 olabilir dedik. Bir de şu ilan dikkatimi çekti;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-orjinal-rover-acil-225495339/detay
Mesaj tarihi:
Ilk arabam 206ydi 2002 model otomatik vites :D cok memnundum eski araba dogal olarak sanziman sikintiliydi hatta para harcamama ragmen hallolmadi ama yine de iyidi yani.

206 bulursan esh in de dedigi gibi boya vuruk falan bakma yapistir.

Otomatik alma ama manuel al.
Mesaj tarihi:
Corsa, 206 uygundur abi al gitsin. Mümkünse otomatik alın uğraştırmayın kayın valideyi.

Benim annem de 60 yaşında araba kullanmaya başlayıp bir de laf dinlemeyip sıfır Golf aldı. 1 yıl olmadan her yerini vurdu :)
  • Yeni Oluştur...