Asriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Hadi hayırlı olsun gençler. 3 milyona çıkardık yaşımızı.Gerçi ben hep 1400 yıllık inandığımdan beni etkilemedi :) Büyük büyük amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 naled olsun bu içimdeki insan şeysine diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 13. insan türüymüş. İlk okuduğumda homonun naledi şeklinde anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 sağ tarafında kaburgaların altı kısmı boş. hala mı inanmıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 kuranda yok muymuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 kuran or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 homo erectus'dan sonra evrilmeyecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 http://beunsozluk.com/bulentecevituniversitesi-biyoloji+okuyup+evrime+inanmayan+%C3%BCniversite+gen%C3%A7li%C4%9Fi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 rencide edecektim ama çok evrilmişim galiba edemedim. kim evirdi lan beni. eliniz değmişken evereydiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ekşide adamın biri şöyle yazmış; kafatasına bakacak olursak böyle insan çok, bunun neresi keşif, sakıp sabancının kafası da böyleydi vs. ulan sakıp sabancının elleri böylemiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 kesif grubu ilik gibiymis ama once bi dezenfekte edip hamama sokmak lazım leş gibi naledi kokuyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 no homo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar