moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 satarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 engin bilgilerin için teşekkür ederim moriarty. biraz daha kasarsan belki güzel bir espri bile yapabilirdin burda ama bidahakine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 truf mantar cesidi degil, inanilma genis bir ust genom mu denir? amsterdam'da yedigin "truffle" da truf mantari kisaca toprak altinda, agac kokleri, tezek vs beslenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Kardeşim getirdi trüf mantarı diye. Ne yapılır bundan nasıl yenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 makarnanın falan üstüne doğrayın/rendeleyin elinizde çok az var ise. pişirmekle uğraşmayın bile. anca besin değerini kokusunu falan alırsın. ya da az kavurun yine doğrayın makarna sosa salataya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 zuahuhahuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 tırnaktan midem bulandı yazıcaktım da, trüfse satarım dediği için kıyamadım, imkansızlıktan uzamış :( biri hayrına makas yollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 o degil de kabak nolmus oyle ya sahile inen yolu resmen traslamislar dımdızlak kalmis bazı yerler yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 soğan la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Red_Skull said: tırnaktan midem bulandı yazıcaktım da, trüfse satarım dediği için kıyamadım, imkansızlıktan uzamış :( biri hayrına makas yollasın Haklısın dostum ama imkanlar bi tırnak makası alacak param yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Osuran_boğa said: soğan la bu (tu) bişeyin kökü ama ne? ölmüş, kurumuş kalmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 niye kayaların altına bakıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Trapping varsa isle 4 happiness getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 elesso said: niye kayaların altına bakıyosun? kabakta adam aga sorgulamican bazi seyleri taslari ust uste de duzer kayaları kaldirip altına da bakar ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 O şeyi kim yedi ? Durumu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 iyi..selami var..mario da ise soktuk calisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 forum dışı yenilmiştir. konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 http://www.agaclar.net/forum/attachments/mantar/221167d1307385143-domalan_mantari_8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 NeroWarden said: Kardeşim getirdi trüf mantarı diye. Ne yapılır bundan nasıl yenir? Domalan mantarlı yemek;Dilimlenmiş domalan mantarlarının, soğan ve biberle yarım saat kadar kavrulmasıyla hazırlanan bu yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Masticore said: http://www.agaclar.net/forum/attachments/mantar/221167d1307385143-domalan_mantari_8.jpg Yumurtalı kedi maması gibi duruyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 mırdar etmis mamayı ajgsfdjkgadalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Masticore said: http://www.agaclar.net/forum/attachments/mantar/221167d1307385143-domalan_mantari_8.jpg Bu görüntüde bir şeyi yemek diye önüme koyacak insan daha doğmadı. Estetik kaygısınolmayan insan yemek yapmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Aşçı 3 arkadaşla konuştum biri garip bi mantar ismi salladı biri soğan dedi. Biride turp olabilir dedi ama trüf değil onu anladık koku ve tadından. Aromatik koku olurmuş trüfü açtığında. Bu iğrenç bişi işte azcık tadına bakim dedim acı bişi işte... Tatil hatırası saklıyorum.kafama eserse burda bilmişlik taslayan arkadaşlardan bi tanesine denetebiliirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Abi inek kakasidir o zaman. Gerceklerle yuzlesmenin vakti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar