Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki hlyi okuduk doom3'ün konusu nedir?


TahtaBacak

Öne çıkan mesajlar

az çok anlıyorsun zaten oyunu oynarken.
doom 1-2'de marsdaki yaratıkları öldüren bir askeri oynuyorduk.
doom 3'de bu adamların kalıntıları bulunuyor. eski ve farklı bir medeniyet diye onların teknolojisi araştırılıyor.
bu araştırma ile bazı demonlar üzerinde deneyler yapılıyor.
ama araştırma ters tepiyor ve kontrolden çıkıyor herşey.
demonlar bu bilim kompleksine ışınlanıyor
biz de bu demonları temizlemeye çalışıyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu kadarını söyliyim doom 1 ve doom 2nin doom 3le hiçbir alakası yok yapımcılar doom 3ü yeni bir senaryoyla yapmışlar oyüzden pek kapsamlı bir hikaye bekleme oyun zaten senaryodan çok aksiyona ağırlık vermiş[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yapan adamlar öle diyor. zamanında yaptığımız oyunda aslıdan hikaye de avrdı ama kimse dikkat etmemişti diyorlar. Yeni hikaye yerine eski konuyu hortlatalım dediler.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslına oyunda hoş bir senaryo var
şimdi marsta araştırmalar yapan şirketimiz var bu şirket birsürü deney yapıyo işte özellikle de teleportasyon üzerinde çalışıyolar.sonradan daha önce marsta yaşamış bir uygarlıktan kalan 3 tane tablet buluyolar bu tabletlerde bi savaş anlatılıyo ama tam ne oldugunu çözemiyolar. incelemeleri sonucunda burda başka bi boyutun kordinatları oldugunu farkediyolar işte teleportasyonda o sırada çok ilerliyo ve buraya bi boyut kapısı açıyolar. çok kısa sürede buranın cehennem oldugunu anlıyolar ve herturlu iblis dolusuyo buraya. ayrıca oyunun sonlarına dogru anlıyoruz ki bu marsta yaşamış uygarlık insanlıkmış bu olaylar sonrasında dünyaya kaçmışlar.
bu kadardı sanırım atladıgım bişiler olabilir ayrıca bunları bi yerimden sıkmadım oyundaki butun pda ları okur butun konusmaları dinlerseniz anlarsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doom 3'ün konusunda bir şey yok.. ama doom 3'te hikayeyi oyuncuya anlatışları hoşuma gitti nedense. PDA'lerden insanların ses kayıtlarını dinlemek, videolar izlemek çok hoşuma gitmişti.

işte marine gidiyo, mars'ta oralarda takılırken teleportation denemeleri yaparken cehennemi marsa teleport ediyolar. sonra sen daha önce marsta yaşamış olan uzaylıların da aynısını yapmış olduklarını anlıyosun. sonra uzaylıların daha sonra birileri aynısını yapabilir diye bıraktıkları soul-cube'u buluyosun ve soul cube sayesinde cehenneme olan portal'ı kapatıyosun, sonra şeytan kaçıyo.

hikaye çok sınırlı ama sunuş hoşuma gitmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol cuce kırk yılda bir sen de doğru söyleyebiliyormuşsun, rastgele olasılıklar faktörü (mr spock'ın şans tanımı) beni her zaman şaşırtıyor.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...