arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bakmayin siz oyle dediklerine. bugdi, bulduk fixledik dediler. simdi tespit etmeleri lazim tekrar. manual halledecegiz diyor ama o kolay kismi. bugfix sonrasi sorun cikaran hesaplari tespit etmeleri lazim. bence yapamayip 1 division'dan fazla fark olanlarin hepsini otomatik yukseltecekler. yaptik hallettik mis gibi oldu diyecekler. onumuzdeki sezon da daha etkili bir soft reset gelecek, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Malesef arcane'e katılıyorum. Bi işi düzgün yapamadılar. Yukardaki karakterlere Alt ile tıklayınca "Zeratul Missing" vs tarzı pingler yapıyordu, onu da geri aldılar bug var falan diye. Ne yapsalar geriye alıyorlar hem de xmas tatiline denk geldi. Bir çok oyuncu zaten ite - kaka oynuyordu oyunu sırf bu gelecek patch için. Bundan da beklediğini bulan yok sanırım bir hayli oyuncu kaybı yaşayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 performans sorunlari yaratan ciddi bir bugti o. sirf onu kaldirmak icin hotfix cikarmak zorunda kaldilar. bu saatten sonra oyuncu kaybi koymaz. toplam oyuncu sayisi hep artacak. onlar da farkinda olduklarindan anneye kufur riskini alarak test etmedikleri koklu degisiklikleri dayadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bu mm dışındaki sıçmaları kabul edilir de şimdi iyice oyundaki toxiclik arttı. herkes birbirine boosted diyor, hiç görmediğim kadar küfür kıyamet görüyorum oyunlarda. daha pick ekranında millet birbirini stalklamaya başlayıp küfür ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bu kadar islevsiz bir ceza sistemi varken aksi supriz olurdu. AMAN TANRIM CHAT MUTED NE YAPACAGIM SIMDI lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 doğru, o da ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 gecen gun draft ekraninda report ettigim adam o an otomatik silence'i yedi. yuzumu bir tebessum kapladi. adam maci satti komple, kaybettik o ayri dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Bugüne kadar 871263127863 tane adam report etmişimdir. Aynı adamlar yine geliyor yine geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 organize report olmazsa işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 dva OP mi bana mı öyle geliyor? öldürüyoruz hop yeni mech onu da patlatıyoruz hop yeni mech ayylmao ömrümden ömür gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 son bufftan sonra iyi de öyle op değil, çok sinir bozucu ama o doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Saeros said: dva OP mi bana mı öyle geliyor? öldürüyoruz hop yeni mech onu da patlatıyoruz hop yeni mech ayylmao ömrümden ömür gitti robota saygi duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Nerf This! <3 Hiç sevmiyorum ben de DVA'yı acayip sinir bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 sevmıyoruz ama "yaaaa d.va..." kıvamında sevemıye biliyosun karakteri en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bana cok acaıp maclar gelıo bu aralar gecen bı mac yaptık, takımdakı en kotu oyuncu bendım. Bıde bebiş var habire kalkmak zorunda kaldım falan herifler ona ragmen kazandılar. Hangisine yıldız verecegımı sasırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 girabi'nin maceralari part 1 https://clips.twitch.tv/FrozenCovertBobaRickroll part 2 https://clips.twitch.tv/ImportantDependableStrawberryPrimeMe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 asdf çok iyi. o maçın tamamını youtube'da bulamadım, twitchde de görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 her seye clown fiesta diyip duruyorlar. hakiki palyacolar burada: https://www.youtube.com/watch?v=XJyLZvVrc3M ne kadar iyi abi her saniyesi dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Ayyy içim acıdı resmen FailFish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 insanoğlunun kısa bi özeti bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 sildim ben oyunu bb hots community. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Firebat a.k.a Blaze videosu https://www.youtube.com/watch?v=KeASyfPmpo8 Değişik olmuş, eğlenceli duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 baya tatlıymış ya ama alışana kadar baya küfür yenir haha "BUNKER KOYSANA LAN" famous last words Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 arcane said: girabi'nin maceralari part 1 https://clips.twitch.tv/FrozenCovertBobaRickroll part 2 https://clips.twitch.tv/ImportantDependableStrawberryPrimeMe abi canlı izledim ben bu maçı twitchte. inanılmazdı. sonra neden hots a dönmediğimi hatırladım ya. olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 blaze cok tatli duruyo be. gelse de oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar