arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 onun nedeni en basta regrowth'un nerflenmis olmasi. oyundaki en iyi heal oldugu donemde malf'i healing icin aldiriyordu. o kadar iyiydi ki healing heroic'i gozden dusuren, simdiki malf oynama aliskanligini turnuvalardan oteye tasiyan silence value ve pasif mana regenden once onun ofansif oynama ozgurlugu vermesiydi. hem de moonfire ve entangle tamamen revamplenmeden, simdiki kuvvetine ulasmadan. eskiden daha healbot muydu yoksa insanlar mi oyle oynamayi seciyordu tartisilir. cleanse daha gucluydu ve daha yaygindi. shrink ray, drone gibi utility talentlar vardi. talent diversity geldi, o utilityler ya kaldirildi ya da hero adaptasyonlariyla degistirildi. CC durationlar kisaldi. onceden olmayan cesitlilik ve mekanikler oldugu icin biraz da o farkliymis gibi gosteriyor. armor, heal debuff, healing spread, energy gibi. dps buildlerin revamp sonrasi daha reliable olmalari ve daha fazla utility sunmalari gibi. mesela lucio, kharazim ile cleans daha zor is ama movement speed almak, nano boost almak gibi ekstralar var. oynanista degisimlerden kaynaklanan bir cesitlilik soz konusu ama healing ihtiyacinda degisen bir sey yok. reliable solo support kaideleri degismedi. healing yukunu kaldiracak sekilde draftlamayinca ayni miktarda uzuluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 https://clips.twitch.tv/GlutenFreeAbstemiousTirePeteZarollTie hadi desekki ortalama 15 dk oyun süresi olsa bu da 8364 saat yapıyor. bunu da güne bölsek 348 gün yapıyor. küsürayları attım. no comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 garosh ve stukov levellari cok cok yuksek. roller de homojen dagilmis, flex. profile bakmak lazim ne kadari AI'a karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 geçen yazdım ama havada kaldı, patiden bi takım çıkaramaz mıyız HL falan takılırız online turnuvalar oluyo zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 çok söylendi de kimse ilgi göstermiyo o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 S-H said: geçen yazdım ama havada kaldı, patiden bi takım çıkaramaz mıyız HL falan takılırız online turnuvalar oluyo zevkli olabilir. Zor. Pati ahalisi işinde gücünde eşi çocuğu olan insan topluluğu artık. Üstüne skill levellar da çok dağınık. Ha eğlencesine oynarım elbette ama oturup turnuvaya katılmak falan... IIIH... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 olur aslında niye olmasın herhalde aşağı yukarı plat-dia civarındadır herkes, bi takım yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Aceace'nin dediği gibi turnuva falan zor işler. Vakit uymaz, yaşlar gereği çeşitli sorumluluklar falan var malüm. Ama öyle eğlencesine TL falan yapılabilinir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 yayın açta çerez yerken izleyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 sanssizsansli said: https://clips.twitch.tv/GlutenFreeAbstemiousTirePeteZarollTie hadi desekki ortalama 15 dk oyun süresi olsa bu da 8364 saat yapıyor. bunu da güne bölsek 348 gün yapıyor. küsürayları attım. no comment. NANI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ben alphasında davet geldiğinden beri oynuyorum 1100 levelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 pve brawl ilgincmis. boyle yarim yamalak versiyon degil de wc3 gunlerini yasatacak macera haritalari acayip kral olur. umarim bir gun yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ilk oynayınca fena değil de 2. 3. baydı beni ama çok beğenildi bunun üzerine düşer blizzard daha iyileri ilerde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Şu yeni brawl'ı en hızlı bitiren 30. takımdaymışım. PvE üzerinden yürür blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ben 9:30'da bitirdim en hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 7.20'de bitirdim en hızlı. Onu da ben yapmadım ha. Hem de ilk girdiğim brawl idi. Adamlar haldur huldur koştura koştura gittiler :D Ben sadece yetişmeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 4:20'lere getirmisler. artanis, rehgar, illidan, valla, greymane kritik kisim artanis'in beacon yakinina global ile vision vermesi ve illidan'in hunt basip timer'i baslatmasi. denerlerken psalm twitch'de streamliyordu. fan tutorial halinde youtube'a koymus: https://www.youtube.com/watch?v=_OVvUzZoge4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 böyle speedrun yapılamayacak sekılde zor olmasını isterdim ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 4.20 ne ya? Yuh! Hunt tam bir cheese imiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 bu CE ne kadar rezalet bir takim. izlerken sinirlendim o derece. estar'lardan beri cin'e bakmadim. kafe sahibinin takimi midir nedir. tek assassin rag. ona ragmen lucio ve chromie'ye karsi judgement yerine sanctification... holy ground almamak... bronze musun arkadas. sizin dk 7'de 2 fortunuz gitmesin de kimin gitsin. milli takimlar daha duzgun bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 double war'i zorunluluk ilan et, ikincisin bruiser olmasinin bile opsiyonel oldugunu belirt. warrior armorun asil sorun oldugunu soyle. bunu sebep gostererek supportlari hero damage dahil across the board 5% nerfliyoruz de. sonra insanlarin support oynamasini bekle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 hacı ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Ne saçma bi tercih cidden de. "Meta double support oldu ne yapalım?" , "Bütün supportları nerfleyelim" Nerden baksan güzel mantık sdfggsdgsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 bahanelerden biri hypercarry olmayan assassinlerin geri planda kalmasi. legit bir bahane aslinda ama araya MUH MAGE diye aglama serpistirmeleri ayni oyunu mu oynuyoruz dedirtti. ability damage reduction bu kadar yayginken daha fazla mage? oldu canim. bu bahane icin de toptan support nerflemek alakasiz ve tembel bir cozum. test edilmeden live olmasi ayri komedi. malthael ve ana'yi gordukten sonra heal debufflarin yayginlasmasini bekliyordum ama patron spreadsheetlere bakip bu hafta halledin demis herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 chaos brings value. tipik blizz act. önce boz sonra düzeltmek için insanları umutlandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar