Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

balans notları

http://us.battle.net/heroes/en/blog/20931726

hl'de öncelikli pick olan ne varsa içinden geçmişler

en öndeki 2 support ve genji sizlere ömür, liming/guldanın üstüne malf'ı da karşıya bırakmayan çılgın atıcak yine 2.0 öncesi gibi

garoş antimage olucak diyorlardı onun önünü mü yapıyorlar napıyorlar, artwork şekil önümden çekil

https://pbs.twimg.com/media/DFWy-xlWsAEq6kc.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

degisiklikler guzel de temasi memnun olmadigimiz seyleri ince ayarlamak yerine herolari mana screw edelim olmus.

xul'u teget gecmis olmalari inanilir gibi degil. fotm...

genji hala first picklik. uther'e de bir sey olmaz. stukov zaten meta degil.

genji icin shuriken mana cost ciddi nerf. daha nerflenirse tatsiz olur. overwatch'dan miras kalmis olcusuz bir nefret var. tadinda birakmalari lazim.

stukov'da ikinci kirik level 4 talenti yaratmislar. fiyati 10k'ya dustu. biraz da banlandigi mac sayisi duserse olusacak tabloyu merak ediyorum. su an ya draft'da onlemini aliyorsun (ban/dive comp) ya da macta bedelini oduyorsun gibi. gozler HGC'de.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beğendim ya çok komikli oyunlar çıkabilir. ama tamamen cc ve survival üzerine kurulmuş hero. sesli iletişimle giren arkadaşlarla çılgın zevkler yaşatır.

öldürme olayı pek yok o kötü olmuş hani insan garroshtan bam güm bekliyor ama nasip...

yine de güzel yani böyle tut fırlat takıma maksimum destek ol süper şeyler.
tabi bunun için garroshun her daim 2 veya 3 kişiyle rotate etmesi gerekecek yoksa potansiyeli ölür heronun. bir de takımı tower altı burst dive yediğinde geri kaçarlarken rakipten birini de kapıdan içeri davet etmesi şenlik olcak hehe. sırf bu yüzden bile insanlar çekinip overextend yapamabilirler. liseliler ve plat altları hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

garrosh için aşırı hypelıydım ama skilleri falan gördükten sonra bütün hype ım kaçtı ya bruiser falan olur diyodum leş gibi solo tank çıktı garroshla da alakasız tüm skilleri herifin gorehowlu var ama damage ı falan yok bokum gibi olmuş

+1 ben de böyle düşünüyordum ne alakası var garroshun tanklıkla yani, E skilli hariç tüm skillerini de beğenmedim, sıkıcı ve garroshun temasıyla alakasız. insanların uzun zamandır beklediği bir heronun böyle çıkması üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...