arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 map rotationla alakali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 %75 win rateli smurf acccountımın total levelı 83'dü. haftalık rotasyonla 14 tane level 5 herom var diye hl açıldı. girdim 7de 3 yaptım diamond 5 verdi. ertesi günü rotasyon değişti hl'ye giremiyorum. hotslogstan baktım mmr 3200 küsür. keşke mainim böyle olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 QM seedlemeden, ranked atmadan helal smurf(tm) oynuyorum. hero toplayayim dedim. ancak 20 beles heronun tarihini kacirmisim. iste o koydu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 onu ben de kaçırdım. xeşke o zaman açsaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 yeni hero garrosh reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ŞİMDİ THRALL DÜŞÜNSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 thrall ortadan ikiye ayırmıştı garroshu neyi düşünsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 bunu ben öldürmüştüm lan ne işi var burda diye düşünsün :po Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 thrall piçlik yaptı makgora da büyü kulandı yavşak, yoksa garrosh ikiye bölerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 WotLK öncesi arenada başladıkları mak'gora kurallarıyla devam ediyorlar. Thrall orda da elementleri kullanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 balans notları http://us.battle.net/heroes/en/blog/20931726 hl'de öncelikli pick olan ne varsa içinden geçmişler en öndeki 2 support ve genji sizlere ömür, liming/guldanın üstüne malf'ı da karşıya bırakmayan çılgın atıcak yine 2.0 öncesi gibi garoş antimage olucak diyorlardı onun önünü mü yapıyorlar napıyorlar, artwork şekil önümden çekil https://pbs.twimg.com/media/DFWy-xlWsAEq6kc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 genji sizlere ömür falan degil hala iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 degisiklikler guzel de temasi memnun olmadigimiz seyleri ince ayarlamak yerine herolari mana screw edelim olmus. xul'u teget gecmis olmalari inanilir gibi degil. fotm... genji hala first picklik. uther'e de bir sey olmaz. stukov zaten meta degil. genji icin shuriken mana cost ciddi nerf. daha nerflenirse tatsiz olur. overwatch'dan miras kalmis olcusuz bir nefret var. tadinda birakmalari lazim. stukov'da ikinci kirik level 4 talenti yaratmislar. fiyati 10k'ya dustu. biraz da banlandigi mac sayisi duserse olusacak tabloyu merak ediyorum. su an ya draft'da onlemini aliyorsun (ban/dive comp) ya da macta bedelini oduyorsun gibi. gozler HGC'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 genji op falan değil ya bi gm seviyesinde %54 winrate i mi ne var o kadar geri kalan %50 altı wimnrate, zaten oyuncu base inin %99.9 u below master asdasdas saçma salak bi nefret var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 garroshun skillerini hiç beğenmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ben beğendim ya çok komikli oyunlar çıkabilir. ama tamamen cc ve survival üzerine kurulmuş hero. sesli iletişimle giren arkadaşlarla çılgın zevkler yaşatır. öldürme olayı pek yok o kötü olmuş hani insan garroshtan bam güm bekliyor ama nasip... yine de güzel yani böyle tut fırlat takıma maksimum destek ol süper şeyler. tabi bunun için garroshun her daim 2 veya 3 kişiyle rotate etmesi gerekecek yoksa potansiyeli ölür heronun. bir de takımı tower altı burst dive yediğinde geri kaçarlarken rakipten birini de kapıdan içeri davet etmesi şenlik olcak hehe. sırf bu yüzden bile insanlar çekinip overextend yapamabilirler. liseliler ve plat altları hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 garrosh için aşırı hypelıydım ama skilleri falan gördükten sonra bütün hype ım kaçtı ya bruiser falan olur diyodum leş gibi solo tank çıktı garroshla da alakasız tüm skilleri herifin gorehowlu var ama damage ı falan yok bokum gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Yazık olmuş be Garrosh'a. Madara etmişler resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 sürpriz iyidir ya canınızı sıkmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Jaegerjaquez said: garrosh için aşırı hypelıydım ama skilleri falan gördükten sonra bütün hype ım kaçtı ya bruiser falan olur diyodum leş gibi solo tank çıktı garroshla da alakasız tüm skilleri herifin gorehowlu var ama damage ı falan yok bokum gibi olmuş +1 ben de böyle düşünüyordum ne alakası var garroshun tanklıkla yani, E skilli hariç tüm skillerini de beğenmedim, sıkıcı ve garroshun temasıyla alakasız. insanların uzun zamandır beklediği bir heronun böyle çıkması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 garrosh dva güzel olur ama he. kenara nuke'ü koy tam patmaya yakın fırlat obj bölgesine. mesela ifernal shrinesda tam lelele bi beznerini stichesla yapmıştık her seferinde lul lullar havada uçuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Q damage o kadar az ki videoda chromie HP oynamiyor, guldurdu. cekerse komik olmaz tabii :D wrecking ball korkutucu. kit tam hanamura'lik. armor, self-heal, taunt, displacement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 abi tüm keyfim kaçtı ya off şimdi 2 yıl grom beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Kit güzel de Garrosh yerine daha tank birine getirseler iyiymiş. Kalkanı geçtim üstü çıplak adama armor falan gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 onun derisi kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar