Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 herhalde bı ayar cektiler bayadır tass veya tyrande falan alınca karşıya malf lili falan vermiyor. son 1-2 aydır toparladı matchmaking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 oynadiginiz lig elektrik iletiyorsa cevap yazmayin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 guldurdu (tu) qm ciyim ben ya, beklemeye gelemiorm lig mig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Fin said: oynadiginiz lig elektrik iletiyorsa cevap yazmayin pls plat elektrik iletiyomu diye baktım walla =) =) İyiymiş ben bunu kullanırım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 dia oyunlarda da akıyorum ya melee complara karsi. level 20 talent i aldıktan sonra gg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Suark said: herhalde bı ayar cektiler bayadır tass veya tyrande falan alınca karşıya malf lili falan vermiyor. son 1-2 aydır toparladı matchmaking. Tassadar, Tyrande, Medivh, Zarya ayrı havuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 novanin snipe bugini duzeltmisler heroleey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 neydi ki o bug ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 varya hani heroyu iskalayinca bonus 0 oluyor, talent seysi. heh onla npc leri vurunca da 0 oluyordu onu kaldirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 su threade yazmamaya calisiyorum uzun suredir. ama su snipe mevzusu tetikledi, dayanamadim: snipe bugli degildi. bu aralar oyunda ciddi buglar var ama snipe degildi. hero hit disinda stackler resetlendiginden build hero disinda bir seye vurmana izin vermiyordu. artik iskalamadigin surece stacklerin duruyor. bribe banfest dondukten sonra hanamura'da nova oynadigim/istedigim oluyor. haritada hem nova'nin presence eksikligi sorun olmuyor hem de o buildi azami seviyede kullanabiliyorsun zira dagilima gore bir lane mutlaka 3,4,5 kisi oluyor. tam doldur/bosalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 hı buglı dememin sebebi, bazı durumlarda npclere vurman gerekmesi ve snipeı harcamak istemediğin için snipe ı kullanmamaktı. Orda aslında ıskalamayıorsun, npc yi vurman gerekiyor ama oyun "ıskaladın" sayıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 oyun tam olarak tooltipte ne yaziyorsa onu hatasiz uyguluyordu. tooltipte bir anlatim eksikligi de yoktu. spesifik olarak hero vuramazsan stackler gider yaziyordu. degisiklik de bu: said: Hero Updates Talents Level 7 Snipe Master (Q) Stacks are no longer lost when hitting non-Heroic targets http://us.battle.net/heroes/en/blog/20720245 bugfix oldu mu belirtiyorlar. snipe talenti kotu bir tasarimdi ama working as intended'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Boşa atınca da gitmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 gidiyor. said: All stacks lost if Snipe fails to hit an enemy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 hanamura tam aptal turnusolu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Az önce denemek için dağa taşa sıktım. Gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 novayi direk oyundan kaldırsalar keske ya ne kadar kanser ergen varsa insta pick nova yapıyor HL de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Flameoffear said: Az önce denemek için dağa taşa sıktım. Gitmiyor. hayir https://image.ibb.co/bx6pQF/sallamaziya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 stukov super kirik. ust uste ucuncu kez first ban'lik hero cikariyorlar. tebrik etmek lazim. hem bio-killswitch'in hem de lurking arm'in tez vakte nerflenmesi lazim. vaktinde KT 16 olunca mac bitiyordu hani, stukov 16 olunca da mac bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ahhhaahah atmaziya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 stukov u aldım direk nasıl overtune etmisler belli degil ya sdf. 10 sn de bir butun takıma ancestral healing atabiliyor. Silence i zaten inanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 healini sifirlasalar braxis'de waveclearlasin diye picklersin. vice admiral dediler grand admiral cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 smurf acc açtım 60 küsür maçta yüzde 80 qm win rate var. nasıl rahatmış mmr hell'e düşmeden oynamak anlatamam. şu progress böyle devam etsin de hl'ye girebildiğim zaman gm kovalayayım artık. yetheerrr. stukovu da alayım o kadar op ise. wr farmlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 battlefield of eternity ve braxis icin baya iyi stukov. Grup takıldıgın her comp icin iyi. late game de heal i op zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar