Malibu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Şu iki klibi izleyip "bunu medicore adamlarda yapar" demek de güzelmiş. Bence videoyu tekrar izleyin. Yorumunuz biraz "ne var abi adam iki kişi geçip topa vurdu işte" demek gibi olmuş messi'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 oyun mediocre zaten competitive bi yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 şu klipte bi parça göz alan yer duvara q atıp uzaması. soğukkanlılık yani o da öyle ekstrem bişi yok. onun dışında metamorfozu fight başında açmak yerine saklaması mı cdları harika kullanmış dediğiniz şey :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 önceden bi videosu vardı rich welcomes bakery gibi bişeydi. oradaki hareketleri gerçekten şapkalıktı. ben yine belirteyim rich'in kendisiyle ilgili değil yorumum bu videodaki hareketlerin abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 4v1 + boss aldım bi maçta o klibi koyim bende, cd ler doldykça basıyosun zaten evasionda melee focusladığında açıyosun duvara q atmayı her maç yapıyorum ben oyun baya basit advanced playlere izin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 direk haunted mines cheeselemeye gelmişler assassin masasin almadan illidanın da canına minnet olmuş ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Sirf merakimdan soruyorum. Rankiniz ne? Merak ettim. Icimdeki bir his forumun yarisinin QM disinda mod oynamayip gelip "oyun kolay" diyen adamlardan olustugunu soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Bronze 4üm ben. Daha çok ai'ye karşı oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ilk sezon rank 3 başlattı beni direk placementlardan sonra rank 1 e çıktı hemen szeon iki oynamadım geçen hafta placemnt maçlarını yaptım plat 1 e attı öyle duruyo qm atıyorum genelde yada unranked, casual takılıorum haftada 10 maç max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Yeni assassin valeera geliyomuş. Assassins of the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 gelsin de oynayak güzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 qmde abathur / alarak / medivh gelirse cancellıyorum 18. win olmuş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Son 50 maçımda 10 defa Medivh oynamışım. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 neyi cancellıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 searchingi in soviet russia, morales ganks nova http://www.youtube.com/watch?v=jZ26Q3bcO3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 search bitene kadar görmüyosun ki qm de gelen heroları nası cancellıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 su anki meta hem counter olarak hem de supplementary pick olarak medivh'e yarayabiliyor. ust seviyede winrate'e de yansimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Jaegerjaquez said: search bitene kadar görmüyosun ki qm de gelen heroları nası cancellıyosun dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 pfff.. Rexxar'ı bozdu blizz. Misha'yı kontrol etmek çoook zor. Koskoca ayı kuş beyniyle hareket ediyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Şu oyunu Blizz keşke CS:GO gibi 30-40 TL'ye satsa da adam akıllı oyunlar oynasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 çünkü cs de adam akıllı oyunlar oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 valeerayla ne eziom ya her oyun mvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 adamın biri sinirden u are not mvp reported yazıp ignoreladı sdgklmfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Overwatch'dan Lucio geliyor. Güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 animasyonlar çok oturmamış gibi ya çok yavaş kalmış oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar