Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ya su oyunda karsı takıma gelmemesını ıstedıgım tek hero abatur minelar yüzünden hele ki bazı maplerde ( dragonlu olan mesela ) işkence resmen base dönüp gelmem gerekiyor a noktasından b noktasına kadar. heleki takımın farkındaysa mineların yakında oldugnun herıflerı oraya falan cekıolar cok sukela oluo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Yarım saattir bir Hl yaptırmayan bliz abv... 5 dk bir maç buluyor bir de 4 kere üst üste seçim ekranında biri dc yiyor. Yapacağınız oyuna söveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 gerı doneyım dedım bıraktıgımda en son xul gelmıstı baya bısey degısmıs ban muhabbetı fln gelmıs bi kt alıp oynayım dedım eskisi gibi oynayamadım ne yapmıslar abı heroya meta nedir suan varmı bılgı verebılecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Kt meta da artik sphere build yerine fs gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Yine kopek gibi vuruyo ama kt onunde bi tank bi off tank meta gibi bisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Selamlar herkese Esl tunuvalarına katılan takımıza oyuncu alımı yapacağız.Çarşamba ve pazar günleri esl turnuvaları onun dışında antremanlar program ile belirlenip yürürlüğü koyuyoruz :)) İlgilenen arkadaşlar Goodkat#2491 Esl de oynayabilecek ve önceden tecrübeli oyuncular arıyoruz İstediğimiz MMR 3.400 arası (qm ve ya hl) Tank öncelikli olarak alıncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Yani ortalama Avrupa'daki Top 1000 oyuncudan birini arıyorsunuz? Hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 DeviantSun said: Yani ortalama Avrupa'daki Top 1000 oyuncudan birini arıyorsunuz? Hmmm. Evet.Bir problem göremiyorum bunda takımımızın toplam mmr'ı 3.500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=80bBqPdjBAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Smurf hesap ile 3500 mmr yapılır zaten ne top 1000'i. Benim alnımın teriyle didindiğim hesabım zamanında 3k idi. Sponsorunuz varsa bana bi anakart işlemci alsınlar sizin için 4k lık oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Fakat yeni hl degisikligi... Yuksek mmr liyi nasil kanser ederiz vol 215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Ne yapmışlar ki haberim yok. Chromie gelmiş arthas anub rewamp olmuş onlaeı biliyorum sadcee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 arthasıma neden dokunmuşlar, o haliyle iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 oyuna revamp gelmiş gibi ya, bir sürü şey değişmiş. healing well mekaniği bile değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 e atın bir log okuyalım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 benim bi yıl oldu herhalde girmeyeli, akşama gelen olur mu arthas yeni versiyonuyla bir tur bineyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Healing well'e kalkan gelmiş aynı basedeki gibi zamanla yeniden belli bir seviyeye kadar dolan. Bu sayede gidip gelip pokelayarak yokedenlere karşı önlem olmuş. Fena da olmamış. Liming chromie için gerekli bir önlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 azmo için asıl sdfg herif 10 kmden 3lük atmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Evet o da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sanssizsansli said: Smurf hesap ile 3500 mmr yapılır zaten ne top 1000'i. Benim alnımın teriyle didindiğim hesabım zamanında 3k idi. Sponsorunuz varsa bana bi anakart işlemci alsınlar sizin için 4k lık oynarım Selam :) bir kaç tane sponsor olmak isteyen birilerini bulmuştuk fakat çok ciddiye almıyorduk o zamanlar esl turnuvalarında 2. 6.gibi başarılar elde etmiştik.Mezun olma bahsine 2 kişi oyunu bırakınca dağılmaz zorunda kaldık. 3k ile 4k arasında çok fark var :( nasıl becereceksin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Abi 2016 yılında hotslogsdan spesifik bir mmr aralığıyla oyuncu eleminasyomu yapmak zaten baştan hata onu söyliyim. Ha size belli bir havuz verebileceği doğru tabii fakat 3k ile 4k arasındaki farkın oyuncunun iyiliği-kötülüğünden çok mrr sisteminin komikliklerinde yattığını da görmek gerekir. Ben şahsım için çok konuşmayayım. Öyle teoricraft yapan, bütün ince detayları okuyan bi adam değilim ama Allah var ( ya da yok) iyi bir oyuncu olduğumu söylerler. Kalibremi de bilmem ama 3k imiş 4k imiş benim için çok anlam ifade eden şeyler değil yani. Oyunu burada ilk çıktığı zamanlardan beri oynayan kişilerdenim. Uzun bir ara verdim gerçi ama mekanikleri bilince her şey kolaylaşıyor geriye takımına gelen adamların ekstrem hatalara düşmemesi kalıyor. E bi tane de malak çıkınca ondan sonra haliyle düşüyor mmr'ın da moralin de. Uzun lafın kısası mmr olayını çok şeyyapmayın. Umarım bulursunuz da şöyle güzel bi tr takımı çıkar keyifle izleriz. Biz aslında farklı oyunlarda tr şampiyonluğu olan, turnuvalarda yer edinmiş bir kaç arkadaşla zamanında ciddi düşündük bu olayı ama yemedi. Ortak bahanemiz bizden geçti abi oldu. Siz de geçmeden elinizi çabuk tutun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 abi adamlar zaten MMRın 3500 ise hemen pazartesi başla demeyeceklerdir diye düşünüyorum. Bir kriter olarak koymuşlar işte ondan sonra beraber oynarlar, denerler, iletişimi nasıl , game sense i nasıl, alırlar. 5+ sene iş deneyimi olan adam arıyoruz demek gibi bişey. Sonra mülakatı var o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 E tabi canım. Benim lafım o değil işte, mmr puanının çok anlam ifade etmediği. Yine de bir havuz oluşturacağını da söyledim. Sohbet ediyoruz gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 güzel sohbet, edin edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar