Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Madcat said: 2 maç arka arkaya kazanıyorum, ondan sonra beni seçiyor sistem ban'lama için, oyun başlarken rank'lere bakıyorum ben 29, takım arkadaşlarım 35- 32 -33 -31, karşı tarafa bakıyorum 27-29-28- 1 tane maxiumum 30 var. matchmaking'inize sokayım, tamam benim seviyem yukarlarda ama 2 maç 35.levelda kazanan adam nasıl benle 27 rank'lik kısmen düzgün oynayan adamlarla eşleşiyor ki? of kanser olcam. 29 ile rank 10 arasında fark yok yalnız onu belirteyim de. rank 8 altıında biraz hareket başlıyo, üzeri kontrgerilla illidanlar, march of murlocks giden kurkylerle dolu. 0 mekanik 0 teamplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Takım oyunu oldugu için bireysel cok bişi yapamıyosun zaten rank 50 20 cok farketmiyo mmr matchingi düzenler ama blizz bi iki sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ya dandını bı team geldıgınde hıc denemedıgım bı buıld deneyıp butun teamı mute a alıoyurm cok temız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Öyle yapmak lazım zaten :) Dün önceki oyunda sokarım oynucagınız oyuna diyip ben ve bi random adamla geyiğe vurduk. Neyse yenildik onu. Sonra whisper attı gel beraber oynayalım trolleyelim diye. Tamam dedim aldım murkyi. Full slime buils yaptım, yarın yokmuş gibi öle öle q spamladım. Oyunu kazandık. Nasıl yendik diye kahkaha attık tüm tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ben murky ile hep slime oynuyorum zaten ya pek anormal gelmedi bana :D ama kamikaze değil tabi efendi gibi oynuyorum sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 oyun baya zevkliymiş :) brightwing ile 1v1 skirmish'leri bir anda tersine döndürmeyi hele çok sevdim. bu heroyu sabaha kadar oynayabilirim galiba. 7000 gold başka hero oynayarak birikmez ki :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 oyun beni direk rank 4 mü 5 mi ne başlattı hep rank 1 adamlarla oynuodum öyle iyi de sayılmam aslında, rank 30 falan nası olunuyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Gold için SP alıcan, sonra bu açık olan tüm heroları min lvl 5 yapıcan. HL için her sınıftan min 2şer hero alıp mekaniklerine çalışacan. MMA cehennemi ile ilgili zaten yazdık çizdik. Bir kere girdin mi mafya gibi çıkamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Jaegerjaquez said: oyun beni direk rank 4 mü 5 mi ne başlattı hep rank 1 adamlarla oynuodum öyle iyi de sayılmam aslında, rank 30 falan nası olunuyo abi abi işte çoğu insan öyle başlamış, benim oynadığım zamandan mıdır nedir, o sıralama maçlarında 0 mı çektim ne günah işledim bilmiyorum 30'lardan başlattı işte hep. ya 32 ile 29 arası bile fark ediyor diyorum ya, arkadaş varken 20 civarındaki adamlar ile giriyordum pickler dışında her şey yolunda gidiyordu. neyse gece yatmadan son 2-3 maçı kazandım da huzura erdim. free hero week bitsin artık, her yer nova falan. yiter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Kael bugunu denedim, yok göyle bir hata. Hiç durmadan living bomb spamlayan bir kael. sdf saçma derecede komedi. Ne mana harcıyor ne bekleme süresi var. İyi eğlendim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Madcat said: free hero week bitsin artık, her yer nova falan. yiter. biddi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=LzaMOGjKMXw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 çok tatlı olmuş bu hero kesin alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 son bir haftadır hl baya oç dolu ya. noldu da böyle değişti lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 cidden ne oldu lan bu oyuna ya skeyim boyle işi lan dotada bile böyle olmuyodu ne kadar sikik sokuk adam varsa geliyo lan 1 haftadır. 2 sayfa loss dizdim lan, healer tank almak yerine chogall alanlar mı istersin 3 spec alıp trolleyenler mi noluyo amk rank 7den rank 19a indim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 git gut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Overwatch origin sipariş edenlere geldi Tracer. Fakirler için try modeda var şu an. Çok başarılı duruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 abiii hero benim çoook uzun zamandır istediğim tarzda olmuş. böyle çatır çatır apm kasmalık çılgın hızlı oynamalık. fakir oldugum için try modeda deneyebildim tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Fakirler için ne zaman çıkıyor, 13k var ona göre kasayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Abiii cok harika olmus tracer ya, level 5 e getirecek kdr oynadim. İnanilmaz keyifli oluo combata girmek. Cok ii hero damage ve takedown yapabiliyorsun. Buildi kendi kafama gore yaptim ama sanirim net oldu bakalim pro abilerimiz metasini nasil yapacak. bir de bu tabi; https://www.youtube.com/watch?v=XlbWKyc3JZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 illidan avcısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 gördüğüm kadarıyla murky ve limingi de çok pis harcıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Esh said: cidden ne oldu lan bu oyuna ya skeyim boyle işi lan dotada bile böyle olmuyodu ne kadar sikik sokuk adam varsa geliyo lan 1 haftadır. 2 sayfa loss dizdim lan, healer tank almak yerine chogall alanlar mı istersin 3 spec alıp trolleyenler mi noluyo amk rank 7den rank 19a indim Bu oyunu bırakmamamın ana sebebi. Hayatımda gördüğüm en dengesiz sistem. 2500 mmr iken takıma -98 adam gelmişti. EVET EKSİ 98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Tracer tam bir bela olmuş, stunlock dışında kesme ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Sinowhatrecup said: Esh said: cidden ne oldu lan bu oyuna ya skeyim boyle işi lan dotada bile böyle olmuyodu ne kadar sikik sokuk adam varsa geliyo lan 1 haftadır. 2 sayfa loss dizdim lan, healer tank almak yerine chogall alanlar mı istersin 3 spec alıp trolleyenler mi noluyo amk rank 7den rank 19a indim Bu oyunu bırakmamamın ana sebebi. Hayatımda gördüğüm en dengesiz sistem. 2500 mmr iken takıma -98 adam gelmişti. EVET EKSİ 98 Şu oyun çıktığından beri her zaman söylüyorum aylık para falan ödeyelim şu oyuna yoksa dota da bi bok yiyemiyen lol de bişi yapamayan adam nasolsa free kafasıyla balıklama şu oyuna atlıyo sonuç hüsran tabi.Geçen yazdan beri girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar