Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 35 hero olmuş abi zaten. Altınlık bir olayım da kalmadı pek. Master skinler zaten çoğunlukla bok gibi. Sevdiğim portreler için gerekli heroları da 10 ladım. Şimdilik rölantide takılmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 thrall negzel olmus teleport flaan gelmis illdiani da sevdim li ming de guzel ama necro daha eglenceliymis gercektende baya bi hero degismis sanirim son 3 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 xul la oynayamadım ben ya. çok komplike geldi. murky hala en iyi siege bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Xul a alışana kadar çok patates de sonra aradan adam çekip patates etmek çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 heal debuffi paso slow atmasi falan super bence yalniz seyi cozemedim ben o ulti mageler varya onlar block yapiyor mu? bide oldurulebiliolar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Öldürülemezler, yavaşlatıyorlar ama aralarından geçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 aralarından gecemedik abi biz geçen maç cursed hollowda. nasıl oldu bilmiyorum ama normalde gecebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Başka bir şey tıkamıştır önünüzü muhtemelen. Tek kişi girebiliyor aradan belki hepiniz aynı yere yönelmişinizdir filan. Zaten o kadar çok yavaşlatıyor ki geçip geçmemen genelde bir şey ifade etmiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 O ulti sadece "aman kaçıyolar acil bi slow lazım " demelik. Öbürü de hasar veriyo ama çok bi faydası yok. Xulun ultileri çok önemli değil. Oyunun gidişatına göre seçin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 bence o mageler piyasayi cok bulandiriyo guzel kaos ortami oluo heh. curse ler cok guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 early gamede p nova latede mageler işi götürüyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Ortamda alan etkili bişeyler patlarsa ölüyolar hemen ya. Bak esh'in dediği doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 latede teamfightla değil ikili adam çekip indirmek için o mageler esasen. toplu fightta erken atmanın da bi önemi yok zaten.poison nova da esasen late gamede karşısının shieldi bittikten sonra basılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yav illidian muhtesem olmus beee azinnothlarda var mis gibi. aferim blizz. li ming aslinda op degil ya, sadece karsi takimda dedike bi adam istiyor, O kaelin ilk releaseingdeki gibi bi durum yok yani. ha tabi butun playerlar limingi korur butun healler korumalar falan ona giderse is degiseiblir eheh, ama quick matchte pek olmuyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Limingin ilaci butcher da, ona da chain almak yerine diger ultiyi alinca hicbir yarari olmuyo takima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ya arkadaş moba geçmişim yok eyvallah, ultra süper bir oyuncu da değilim mouse + klavye yeteneğim, juke'larm falan çok iyi değil, çok fazla sayıda maç izledim, oyun içerisinde neyin neye gideceği ve ne yapman gerekenler konusunda bilgim var, fakat arkadaş level 30 civarı rank'ten yükseğe çıkamıyorum, takım full retard kaynıyor, kırk yılda 1 tırmanıyorum 30'a 27-28 lik adamlar geliyor team mate olarak iyi işler çıkarıp yeniliyoruz, sonra 30'Luk adamlar geliyor, 2 support alıyor her maç kesin bir novamız var zaten o allahın emri, gidiyor en gereksiz heroyu banlıyor karşı taraf li ming alıp osurta osurta yeniyor falan. yemin ediyorum çıldıracağım, tamam başta da dediğim gibi bende biraz yetoyum ama yani yeni account alıp başlasam ilk 10 game'den sonra level'ım kesinlikle 30 civarı çıkmaz abi. ben hangi class olursam olayım top siege damage, top exp kazandıran adam falan oluyorum. takım fightlarında killer ve asistler sayemde geliyor, adamların göt kadar canını kendimi yem etmeye çalışarak kurtarıyorum ot bok yapıyorum ama yok yani bu levellardan yukarı çıkamıyorum, çok kötü sinirim bozuluyor. anlatmaya çalışıyorum bak şunu almalısın şunu yapmalısın diye yok odun herkes. hele ruslar geliyor allah belalarını versin; oyun sonunda uçağınızı düşürüp götünüze soktuk falan diyorum, biliyorum doto'dan falan çok çektiniz de, var mı bir tavsiyesi olan, gel kardeşim azcık boostlıyım 25'lere çıkarayım diyecek bir babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 qm oynasana daha zevkli. bide sey var gece saatlerinde oynayinca daha olgun oyuncular gelio guzel oluo sabah ozellikle haftasonu takilinca surekli report etmek zorunda kaliorm veletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 qm yeterince challenge yaratmıyor bünyede ya, ben azcık daha takım oyunu vesaire tarzı bişeyler yapmak istiyorum, haklısın geceleri daha iyi adamlar oluyor ama iş güç var 12-1'e kadar oynuyorum yine yetoları buluyorum yapçak bişi yok, dediğim gibi benim de sıçtığım çok fazla oyun var ama yine de oyun vizyonu bakımından bu tiplerden daha iyiyim öyle inanıyorum. belki değilim burayı hakediyorum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 eskisi gibi takım halinde girilse gel boostlayalım derdim de mesela ben geliyim beraber girelim desek bu sefer kalan 3'lünün kötü olma ihtimali var. biliyorsun hl'ye yalnızca 2 kişi girilebiliyor. senin derdini ben de dahil buradaki bir çok kişi sayısız defa tekrar etti. onun ne yazıkki bir çözümü yok. cidden biraz şans faktörü devreye girmesi lazım. hoş ben de rank1'den rank 6ya düşmüşüm ama en azından o senin seviyendekilerden az biraz daha iyiler denk geliyor diyebilirim. bana göre hl'de fark rank1 olduktan sonra ortaya çıkıyor. gerçekten o zaman herkes ciddiyetle oynuyor. o da sanırım elo'yu yükseltmek amaçlı. ha rank derdin yoksa gırgır şamatasına quick match oynayabilirsin. hiç stresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Madcat said: ya arkadaş moba geçmişim yok eyvallah, ultra süper bir oyuncu da değilim mouse + klavye yeteneğim, juke'larm falan çok iyi değil, çok fazla sayıda maç izledim, oyun içerisinde neyin neye gideceği ve ne yapman gerekenler konusunda bilgim var, fakat arkadaş level 30 civarı rank'ten yükseğe çıkamıyorum, takım full retard kaynıyor, kırk yılda 1 tırmanıyorum 30'a 27-28 lik adamlar geliyor team mate olarak iyi işler çıkarıp yeniliyoruz, sonra 30'Luk adamlar geliyor, 2 support alıyor her maç kesin bir novamız var zaten o allahın emri, gidiyor en gereksiz heroyu banlıyor karşı taraf li ming alıp osurta osurta yeniyor falan. yemin ediyorum çıldıracağım, tamam başta da dediğim gibi bende biraz yetoyum ama yani yeni account alıp başlasam ilk 10 game'den sonra level'ım kesinlikle 30 civarı çıkmaz abi. ben hangi class olursam olayım top siege damage, top exp kazandıran adam falan oluyorum. takım fightlarında killer ve asistler sayemde geliyor, adamların göt kadar canını kendimi yem etmeye çalışarak kurtarıyorum ot bok yapıyorum ama yok yani bu levellardan yukarı çıkamıyorum, çok kötü sinirim bozuluyor. anlatmaya çalışıyorum bak şunu almalısın şunu yapmalısın diye yok odun herkes. hele ruslar geliyor allah belalarını versin; oyun sonunda uçağınızı düşürüp götünüze soktuk falan diyorum, biliyorum doto'dan falan çok çektiniz de, var mı bir tavsiyesi olan, gel kardeşim azcık boostlıyım 25'lere çıkarayım diyecek bir babayiğit? Benzer problemleri yaşamıştım. Sonra "madem her halukarda nova alıyorlar ben alıyım lan" dedim. 20-16 arası geldim. Sonra baktım murky alıyorlar. Yine aynı taktikle 5 mi 6 mı ne yaptım bayadır da girmiyorum zaten. Ha o ranklarda da çok bir şey değişmiyor oda ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ya murky alsın yine öpüp başıma koyacam ya, iki tane merc camp alır, 2 keep pushlar takımın level'ını dengeye otururtur. yok abi first pick olduğum oyunlarda tanksız supportsuz maç yaptıklarımızı mı ararsın, oyun içinde towerların atışlarından kaçmayıp dalmaya devam edip öleni mi ararsın, al işte şimdi çıktım, tek başına gidip 3 kere ölen illdian vardı takımda, öteki adam ise gazlowe. yok abi yani azıcık diyorum bak 28 rank civarı adamlarda bile az potansiyel oluyor, karşı takım c9 gibi pick yapıyor bilader. yok böyle çok sıkıldım, thrall, zagara reghar ilk 3 pick geliyor karşya, bizde nova, tycus azmodan'la falan karşılık veriyoruz. çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 2 maç arka arkaya kazanıyorum, ondan sonra beni seçiyor sistem ban'lama için, oyun başlarken rank'lere bakıyorum ben 29, takım arkadaşlarım 35- 32 -33 -31, karşı tarafa bakıyorum 27-29-28- 1 tane maxiumum 30 var. matchmaking'inize sokayım, tamam benim seviyem yukarlarda ama 2 maç 35.levelda kazanan adam nasıl benle 27 rank'lik kısmen düzgün oynayan adamlarla eşleşiyor ki? of kanser olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 quick match rezil adamlarla dolmuş herolar beleş diye, girip keyfinizi kaçırmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 quick matchde yenilince üzülmüyorum ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 üzülmek değil ya canın sıkılıyor sadece 20 25 dakika mal gibi bir hiç uğruna oynuyorsun, karşı tarafta da mal olunca farketmiyor dümdüz geçip gidiyorsun üzerlerinden ya da tam tersi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar