Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyunda map hack nasıl bir sorun olabilir hayal edemedim ya. bir boss var risk alıp girdiğin onun dışında dumanda 5 kişi bekler atlarız senaryosu dışında hiçbir anlamı yok. biri boss a gittiğinde anlıyorsun zaten 90%. oynayanlar noob değilse, zamansız bir şekilde boss yapmıyorlar.
Mesaj tarihi:
map hack bu oyunda ciddi bir sorun oldu mu ki şimdiye kadar?

redditte bi kaç topic gördüm başka da map-hack sıkıntısı çeken/gören duymadım.
Mesaj tarihi:
ben bilmediğimden sordum zaten, oyunun alfasında falan oynadım fakat düzenli olarak nisan-mayıstan beri takip ediyorum. o dönemden beri de 1-2 kere duydum işte maphack işini. bilmiyorum belki daha önceleri ciddi bir sorun vardı ve onu ima ediyorsun sandım.
Mesaj tarihi:
rexxarın şimdilik en büyük olayı misha ile seri stunlaması.
karşıma geldiğinde yüzde 90 galibiyet aldım bir seferinde ise double warrior girdiler işte düşündüğüm şey oldu tabi. kimi öldüreceğiz derken yenildik.
Mesaj tarihi:
misha build yaparsa etkili olabiliyor, auto attack build daha etkisiz. fazla oynayanı görmedim ama merc build yaparsa peynir ekmek gibi kamp alır, push yapar.
Mesaj tarihi:
botlar invis heroları görebiliyorlar. daha doğrusu görür gibi yapıp ona göre hareket ediyorlar. mümkün olduğundaysa stealthi bozabilecek hamlelerde yapıyorlar. map hack değil. sonuçta sen de görüyorsun invisi ama ai senin gözün gibi çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
S-H said:

map hack bu oyunda ciddi bir sorun oldu mu ki şimdiye kadar?

redditte bi kaç topic gördüm başka da map-hack sıkıntısı çeken/gören duymadım.

Hiç düşünmemiştim ben de ya, evvelki gün zeratul oynarken çıldırdım karşıdaki zeratul tenhada menhada her yerde buldu beni invisken ulan nasıl olur diye kendimi parçaladım şimdi sabah kalkınca bakıcam REPLAYe
Mesaj tarihi:
onu diyorum ben de. ai'nin seviyesine göre bir algoritma yazmışlar muhtemelen.
ai ile oynadığımda misal işte zeratulla, diplerine girdiğimde eğer invisten çıkarabilecek skili varsa karşı heronun cin çarpmış gibi titriyor sonra bozuyor invisi.
öbür türlü rakibin hp az ise kaçmaya başlıyor.
stiches da muhtemelen o şekilde hookluyordur. ha şayet sen gölgedeysen ve seni o şekilde hookluyorsa bilemem. vardır bi hikmeti zat-ı blizzin.
ne demişler aşikardır zat-ı aşk görmeyi bir dilesen.
  • Yeni Oluştur...