Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 butcher aldım, çok çok güzel ya dikkatli oynayınca assasinden çok tank gibi oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bir iki maç daha yaptım rexx la, bir şeyler eksik gibi, 1-1 de kasabı bile dövüyor da ne bilim oturmamış gibi skiller, talentler zaten 2 si hariç harbi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 map hack hala ciddi bir sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 bu oyunda map hack nasıl bir sorun olabilir hayal edemedim ya. bir boss var risk alıp girdiğin onun dışında dumanda 5 kişi bekler atlarız senaryosu dışında hiçbir anlamı yok. biri boss a gittiğinde anlıyorsun zaten 90%. oynayanlar noob değilse, zamansız bir şekilde boss yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Nova kullanıyorsa sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 İnsanlar şikayet ediyordu bir ara, ben karşılaşmadım. Ama nasıl sorun olabilir dersen stealth karakterlerin görünmesini sağlar, ambush atmanı ya da ambushlara düşmemeni sağlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 map hack olmaması mümkün değil bu arada, SC'de hala var çünkü, aynı motor. ama bildiğim kadarıyla SC'de yaygın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 map hack bu oyunda ciddi bir sorun oldu mu ki şimdiye kadar? redditte bi kaç topic gördüm başka da map-hack sıkıntısı çeken/gören duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Yanlış ifade etmiş olabilirim, eski topikte video falan paylaşılmıştı oradan aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ben bilmediğimden sordum zaten, oyunun alfasında falan oynadım fakat düzenli olarak nisan-mayıstan beri takip ediyorum. o dönemden beri de 1-2 kere duydum işte maphack işini. bilmiyorum belki daha önceleri ciddi bir sorun vardı ve onu ima ediyorsun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Ben ilk defa dun aksam illellah dedim maphackten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 rexxar heralde gimped release olan ilk hero hahah pathing buglı, 3-4 talent birden buglı ne damage var ne tanking var, gazlowe v2 direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bak hala gazlowe diyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Yigidi oldur hakkini yeme, rexxar gazlowedan daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 rexxarın şimdilik en büyük olayı misha ile seri stunlaması. karşıma geldiğinde yüzde 90 galibiyet aldım bir seferinde ise double warrior girdiler işte düşündüğüm şey oldu tabi. kimi öldüreceğiz derken yenildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 misha build yaparsa etkili olabiliyor, auto attack build daha etkisiz. fazla oynayanı görmedim ama merc build yaparsa peynir ekmek gibi kamp alır, push yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bu oyundaki botların map hacki mi var? Karşı takımda oyundan çıkan Stitches'ın yerine oynayan bot ben novayla olduğum yerde dururken çengel atıp durdu bana. Ya da adamın map hacki açıktı da bot da bu sayede görebildiği için mi atıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 lölwut ortamlarda map hack dersin kim nerden bilecek 4v5 kaybettiğini ssdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 botlar invis heroları görebiliyorlar. daha doğrusu görür gibi yapıp ona göre hareket ediyorlar. mümkün olduğundaysa stealthi bozabilecek hamlelerde yapıyorlar. map hack değil. sonuçta sen de görüyorsun invisi ama ai senin gözün gibi çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 sabit duran adamı nasıl görüp hook atıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 nası yani sen sabit duran invisi göremiyo musun? o blur görüntü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 S-H said: map hack bu oyunda ciddi bir sorun oldu mu ki şimdiye kadar? redditte bi kaç topic gördüm başka da map-hack sıkıntısı çeken/gören duymadım. Hiç düşünmemiştim ben de ya, evvelki gün zeratul oynarken çıldırdım karşıdaki zeratul tenhada menhada her yerde buldu beni invisken ulan nasıl olur diye kendimi parçaladım şimdi sabah kalkınca bakıcam REPLAYe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 invis hep gözle blur şekilde görünmüyor mu zaten? ben de hookluyor nova ve zeraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 orda biraz mantık hatası oluyor ya, blur efektini AI nasıl görememiş gibi yapabilir ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 onu diyorum ben de. ai'nin seviyesine göre bir algoritma yazmışlar muhtemelen. ai ile oynadığımda misal işte zeratulla, diplerine girdiğimde eğer invisten çıkarabilecek skili varsa karşı heronun cin çarpmış gibi titriyor sonra bozuyor invisi. öbür türlü rakibin hp az ise kaçmaya başlıyor. stiches da muhtemelen o şekilde hookluyordur. ha şayet sen gölgedeysen ve seni o şekilde hookluyorsa bilemem. vardır bi hikmeti zat-ı blizzin. ne demişler aşikardır zat-ı aşk görmeyi bir dilesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar