S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 pilav normal bence sen gerizekalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 abi chogall çok acayip lan karşıda counterı yoksa (giant killer AA/monk/leoric) saçma sapan iyi karşıda counterı varsa nasıl rezil bişey belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 kötü oynayan olunca ızdırap oluyor bütün oyun, bitse de başka oyuna geçsem diye kıvranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 eee indirim ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 resetten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Senelik stim pack nekadar olacak bakalım çok alasım var. edit : 59,89€ hmmm 180 TL de az değil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yeni map, reset olmadan rotasyona girmiş bu arada. direk HL'de karşıma çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 60 euro ne abi 30-40 bekliyordum ben sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 180 Tele... T.T saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 12x aylık fiyatına koymuşlar asdafasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 30-40 arası falan olsa alacaktım da şimdi çok para yahu. Fazla oynayacağım hafta/ay alır geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 60 avroya zaten 1 sene icinde cikan butun herolari alirsin. blizz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 senelik discount a girerse alırım, yoksa discountsuz artık bir şey almıyorum :p christmas var orada bir indirim olur bence. aylık stim pack ide indirim varken almıştım :D yuh deeply discount ile 60 eu imiş, geçiniz. Aylık indirime girerse alırım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 quesrt dısında gelmiyki gold zaten adam gibi stimapck yalan. yenı harita sahane olmus ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 skin'lere gelmiş mi indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 zaten onlara gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Güzelse atalım madem bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 yeni map güzel, atmosferini çok beğendim. hero, mount ve skinler indirimde. ben pek oynamıyorum ama son çıkan raynor skini çok hoşuma gitti onu alacağım galiba bi de falstad ve tyrande. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Yeni haritayı ben de beğendim, gece hissi çok güzel olmuş. Böyle anlatması hafif zor. Lane üzerindeki özellikle taşlara yansıyan ışıklandırma hoş olmuş çok. Etraf sanki daha bir büyükmüş, derinliği varmış gibi gözüküyor. Oynaması da eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 şu salak stim pack niye bu kadar pahalı ya :D 20-30 olsa alabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 stim her türlü aptalca eğer xp kasmak gibi bir amacınız yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 1 sene boyunca oynamışken fazla xp ve gold işte :) geri dönüşü olabilirdi yani. yeni herolarda skin rengi vs açmak bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 2. ve son kez skin'e para verdim. judgement uther aldım. gerçi bir de tyrael'ın mount'u almak istiyorum ama kendimi tuttum dün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 uther in mountu var birde onu alman lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar