Drall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Dün iki koltuk taşıdım, ölüyorum sırtım, belim, kalçam falan her yanım ağrıyo. Kendime dicloron vurucam üşenmesem
Drall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Bel ağrım geçsin sıkı kalçalar topiğine giriş yapıcam, bu sefer kesin kararlıyım...
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 morarma falan varmı yaygın yaygın geri altında. varsa yırtılma olabilir tabi yoksa tırtlaşma vardır
Drall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Yok ya morarma falan, bildiğin az daha fıtık atıyodu sdf Bi de aşağı indirdiğim koltuk hafifti de yukarı çıkardığım az daha kalp krizi geçirticekti, nefes nefese kaldım kollarımı beş dakika kullanamadım. Bi de diğer arkadaş benimle aynı cüssede hatta benden kısa, adam ya yiğitliğe bok sürdürmedi ya da tabiri caizse bir cep herkülü sdf
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 masaj yaptıracan güçlü kuvvetli birine
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 dokme demirle dalasirsan galip bellidir..
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 et kesiği ya ahahaha annemden duymuştum bunu 15 yaşında ilk kez spor salonuna gittikten sonra demişti et kesiği olmuşsun diye asdafads hımbıl vücudun kaldırmamış kaslar eklemler isyan etmiş ne işin var senin ağırlıkla falan git burgera diye
Drall Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 dana22 said: dokme demirle dalasirsan galip bellidir.. Koltuğun iskelet döküm kurşun ya da demir galiba hakikaten, kumaşına da civa emdirmişler bence ağır çeksin diye
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Valla ben de uzun zamandır duymuyordum bu tabiri, eski bir dostla karşılaşmış gibi oldum :)
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bingildak said: et kesiği ne demek lan şuna hala cevab gelmemiş
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Cokomantis said: bingildak said: et kesiği ne demek lan şuna hala cevab gelmemiş Hali saha macindan sonra dus almadan yatarsinda sabah yamulursunya he iste o
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 hamlıktan başının götünün ağrıması yani
Öne çıkan mesajlar