deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Son 3 aydır neredeyse hiç açmadım aleti, arada Just Dance falan oynadık arkadaşlarla o kadar. O nedenle paraya çevireyim, döviz olarak dursun dedim. Alet Amerika'dan alındı 15 ay önce falan. Her şeyi toplu vermeyi düşünüyorum. PS4 Kamera 2. Joystick GTA V Wolfenstein: The New Order Infamous Second Son Destiny FIFA 14 Dragon Age: Inqusition Drive Club Just Dance 2014 (Hepsi pırıl pırıl, oyunlar kutulu ve kodlarını falan kullanmadım. Ha bir de konsolun, joystickin falan kutuları her şeyi tam ve sağlam.) Akakçe ve GG'den fiyat baktım en ucuz Sony Eurasia garantili olmayan alet 1129 gibi bir fiyata geliyor (kampanyalı vs. varsa bilmiyorum. Ben de o fiyat üzerinden değerlendirdim. Fiyatı da şöyle hesapladım; Konsol: 800 Kamera: 100 Joystick: 100 Oyunların fiyatlarını tek tek araştırmadım, hepsini bir arada satacağımdan her biri 40 liraymış gibi davrandım, 8 oyun var 320 lira o da. Son olarak çingenelik olmasın diye 20 lirayı da ben kırdım. Özetle fiyat 1300 lira. İsteyene İstanbul (18-24 eylül arası) veya Eskişehir'de elden teslim edebilirim ya da istediğiniz yere alıcı ödemeli olarak kargolayabilirim. Fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum, paraya da ihtiyacım yok. O yüzden satılırsa negzel, satılmazsa nasip. Komisyonu siz öderseniz sanalpazarım'a falan da koyabilirim aleti bu arada. Taksit yaptırırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 msj kutun dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 PS3 SAT LAN PS3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Yok ki. Almadığım tek PS sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Ama istersen elektro gitar satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Theridone said: PS3 SAT LAN PS3 bendekini alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 amerikadan alınınca TR'de kıllık cıkarıyor mu cihaz? PAL-NTSC gibi şeyler vardı sanki ps1'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Hiç bir fark yok cihazlar arasında. Yüzde yüz aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Fiyat cok iyi, alasim var ama alsam kenarda durcak oynamicam diye tutuyorum kendimi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 İlk bir ay oynarsın sonra sende satarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kaçmaz bence doktordan az kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 O his bende devamli oluyo abi. Uzay-zaman dusmanimin basina vermesin, ev gereksiz zerzevat dolu di said: Fiyat cok iyi, alasim var ama alsam kenarda durcak oynamicam diye tutuyorum kendimi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 UP MUP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Theridone said: PS3 SAT LAN PS3 mgs'yi bitireyim sana satacam. fiyat belli şimdiden, 500, haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 PS3 + bi miktar para versem ben bu PS4 ve oyunlara nasi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Abi ps3'ü Rıdvan'a sat, onun parasıyla üstünü tamamla :> PS4'le oynamıyorken ps3'le hiç oynamam çünkü eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Bir de yapma gözünü seveyim 285 pound'a geliyor 1300 lira. Londra'da çift lavaşlı dürüm daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Bu ps4'un party gaming'i nasil? Ps3'teki gibi sport champions benzeri oyunlar, guitar hero tarzi oyunlar falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 deadwoll said: Bir de yapma gözünü seveyim 285 pound'a geliyor 1300 lira. Londra'da çift lavaşlı dürüm daha pahalı. Abi para degil kesinlikle olay. Ev kucuk. Tasindiktan sonra PS3'u kutusundan bile cikarmadim o kadar diyeyim, duruyo kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 http://www.ps4playstation4.com/games/casual-party Şöyle bir liste buldum, başka var mı bilmiyorum. Bir de Guitar Hero Live geliyor ekimde. Amazon'da preorder'da. Biz Just Dance bir de Playroom'daki Pong var; joystickleri hareket ettirerek oynanan; ikisini oynuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Tepeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Gangren'in arkadaşına rezerve edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 deadwoll ile direk olarak tanismamamiza ragmen benim bu konsol ve oyunlarda payim oldugunu dusunuyorum. alin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Ahahah <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar