Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS4, Kamera ve Oyunlar


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Son 3 aydır neredeyse hiç açmadım aleti, arada Just Dance falan oynadık arkadaşlarla o kadar. O nedenle paraya çevireyim, döviz olarak dursun dedim.

Alet Amerika'dan alındı 15 ay önce falan. Her şeyi toplu vermeyi düşünüyorum.

PS4
Kamera
2. Joystick

GTA V
Wolfenstein: The New Order
Infamous Second Son
Destiny
FIFA 14
Dragon Age: Inqusition
Drive Club
Just Dance 2014

(Hepsi pırıl pırıl, oyunlar kutulu ve kodlarını falan kullanmadım. Ha bir de konsolun, joystickin falan kutuları her şeyi tam ve sağlam.)

Akakçe ve GG'den fiyat baktım en ucuz Sony Eurasia garantili olmayan alet 1129 gibi bir fiyata geliyor (kampanyalı vs. varsa bilmiyorum. Ben de o fiyat üzerinden değerlendirdim. Fiyatı da şöyle hesapladım;

Konsol: 800
Kamera: 100
Joystick: 100

Oyunların fiyatlarını tek tek araştırmadım, hepsini bir arada satacağımdan her biri 40 liraymış gibi davrandım, 8 oyun var 320 lira o da. Son olarak çingenelik olmasın diye 20 lirayı da ben kırdım.

Özetle fiyat 1300 lira. İsteyene İstanbul (18-24 eylül arası) veya Eskişehir'de elden teslim edebilirim ya da istediğiniz yere alıcı ödemeli olarak kargolayabilirim.

Fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum, paraya da ihtiyacım yok. O yüzden satılırsa negzel, satılmazsa nasip. Komisyonu siz öderseniz sanalpazarım'a falan da koyabilirim aleti bu arada. Taksit yaptırırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...