Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roketsan mı tübitak sage mi?

maroon5

Öne çıkan mesajlar

Tübitak'ı seçen maldır. Roketsan da senin cv için biraz düşük kalıyor. Bunların yerine gsm firmalarına başvursan ya.
Sonuçta iki kurum da torpil geçen yerler. Sen hakkınla gireceksin ama yanında tek özelliği süper öğlen namazı kılan veya tek özelliği eski bir paşanın kardeşinin çocuğnun karısı olan biriyle aynı parayı kazanacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

Tübitak'ı seçen maldır. Roketsan da senin cv için biraz düşük kalıyor. Bunların yerine gsm firmalarına başvursan ya.
Sonuçta iki kurum da torpil geçen yerler. Sen hakkınla gireceksin ama yanında tek özelliği süper öğlen namazı kılan veya tek özelliği eski bir paşanın kardeşinin çocuğnun karısı olan biriyle aynı parayı kazanacaksın.

gsm firmaları genelde stajyer olarak başlatıyor işe alacağı kişileri. turkcell paf takım programıyla, avea startt diye bi prgramla alıyor. bunların süresi geçtiği için başvuramadım. mart nisan gibi alım yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

maroon5 said:

Smoke said:

gsm firmaları genelde stajyer olarak başlatıyor işe alacağı kişileri. turkcell paf takım programıyla, avea startt diye bi prgramla alıyor. bunların süresi geçtiği için başvuramadım. mart nisan gibi alım yapıyorlar.

GSM firmalarını direk geç. Yazık edersin o kadar birikimine. Bu firmalar esaslı işlerin hepsini outsource ediyor zaten. Kendim içerisindeyim , ordan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

maroon5 said:

Wishmaster said:

Torpil sağlam demek ki

torpil? ülkenin en iyi fen liselerinden birini dereceyle bitirdim, marmara matematik olimpiyatlarında derece yaptım, öss de ilk 100'e girdim, bilkenti elektrik elekroniği fena sayılmyacak ortamayla bitirdim. bu halimle girdiğim işe torpil diyosan bsg. en nefret ettiğim şey bi b.k bilmeden atıp tutanlar. al tübitak senin olsun amk. her s.ktir yiyen suçu başkasına atıyo koduğumun ülkesinde.

Öldürmüş
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Tübitak Uekae'de staj yaptım. İş başvurusuna gitmiştim. Henüz cemaatçiler tahliye edilmemişti kurumdan. Bir dizi mülakata girdim en son 2 tane hıyartoyla sözlü mülakata aldılar. Konuşuyoruz baya. En son hobilerimi sordular, edebiyat falan dedim. Ne tür kitaplar okursun, en son okuduğun kitapları söyler misin dedi adam. Nietzsche'nin kitaplardan birini söyledim. Teşekkür etti, çıktım.

Sonradan öğrendiğimize göre aracı olan bir adama şöyle söylemiş: "Emrah çok nitelikli, çok zeki bir arkadaşımız ama bizden değil."

O yüzden, tübitakla ilgili herhangi bir konuda jelly olamayacağım üzgünüm. Biri nietzsche okudum diye işe almaz, biri ikizler burcu olmamı problem eder. Türkiye'de iş bulmak zor iş azizim. Aptallar yönetiyor her yeri.

o ortamda daha ilk defa tanistigin adama ne diye soylersin nis mis. roman falan okuyorum diye gecistirsene onlarin tarzini bilmiyosan, calikusunu tekrar okudum de.
ya da illa nis diyceksen, her tarz gorusu ogrenmeyi seviyorum sirayla hepsini okuyorum desen ustune atlarlar gel biz sana kitap onerelim diye. sonradan kabul ettirirdin kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuor_annare said:

roketsan'a girme bence silah yapıyorlar biliyorsun roket fln. ölenlerin kanı senin elinde olur

yok be kız kaçıran torpil filan hep

bir de FÜZE!

http://www.havaifisekmarketi.com/image/cache/data/rampali-kucuk-fuze-kucuk-boy-fuze-hvfkmrktcm-havaifisekmarketicom-390x390.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bir adam sürekli olarak çocuğuna "sen adam olamazsın." dermiş. çocuk nasıl olduysa (derslerine mi çalışmış, napmış bilmiyorum) bir yere vali olmuş. sonra da tahtına kurulmuş. adamlarına: "filanca köyde, falanca isimli bir adam var. onu bana getirin." demiş. adamı getirmiş. adam babasıymış. babasına: "bak gördün mü baba? ben vali oldum buraya." demiş. babası da (kendisini ayağına kadar getirttirmesi sebebiyle)"oğlum, ben sana vali olamazsın demedim ki, ben sana adam olamazsın dedim." demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...