KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ne mezunusun? Arkadaş soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Roket mühendisliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Roket takımıyla alakalı bi espri yapında gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 roketsan bence ya daha bi bana samimi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ya adam sistem mühendisliğine başvurdum falan demiş de mesleği nedir? ya kendisi yazsın, ya da bilen yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 xaty said: Roketsana gir, araplarla çöle gisip füze testleri yaparsınız.. Tubitak sıkıcı olur ama daha kolay olur hayatın. Ne mühendisisin? Istanbula gelmek istersen yardımcı olabilirim ilerde elektrik elektronik mühendisiyim. valla güzel bi iş bulursan istanbulda ilk maaşı sana veririm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 KuddusiMavra said: Ne mezunusun? Arkadaş soruyor. elektrik elektronik mühendisiyim hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 selam hangi bölümden mezunsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 moriarty said: selam hangi bölümden mezunsun? bilkent eem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hangi bolum o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 aquila said: hangi bolum o? bilkent üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 guzelmis kardes, gule gule muhendisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 aquila said: guzelmis kardes, gule gule muhendisle. eyvallah hocam. elimden geldiği kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Torpil sağlam demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 lel http://www.animated-gifs.eu/kitchen-pudding/0009.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Tübitak Uekae'de staj yaptım. İş başvurusuna gitmiştim. Henüz cemaatçiler tahliye edilmemişti kurumdan. Bir dizi mülakata girdim en son 2 tane hıyartoyla sözlü mülakata aldılar. Konuşuyoruz baya. En son hobilerimi sordular, edebiyat falan dedim. Ne tür kitaplar okursun, en son okuduğun kitapları söyler misin dedi adam. Nietzsche'nin kitaplardan birini söyledim. Teşekkür etti, çıktım. Sonradan öğrendiğimize göre aracı olan bir adama şöyle söylemiş: "Emrah çok nitelikli, çok zeki bir arkadaşımız ama bizden değil." O yüzden, tübitakla ilgili herhangi bir konuda jelly olamayacağım üzgünüm. Biri nietzsche okudum diye işe almaz, biri ikizler burcu olmamı problem eder. Türkiye'de iş bulmak zor iş azizim. Aptallar yönetiyor her yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 tubitak'a gidip nise okuyorum dersen tabii almazlar =< 2 0 1 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bence wish niçe okuyorum dedigi icin degil kitap okuyorum dedigi icin alınmamıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 tübitakta ne yapacaksınız abi hükümetin lapdogu direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Para önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 küfür yasak /yönetimspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 kusura bakmayın ağzımı bozdum ama adam hak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 haketti de sen de biraz fazla ciddiye almissin paticigi, umarim roketsan'i secmissindir, basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hahaha çok sinir yapmışsın ya. wish kıskanmış işte. gül geç niye sinirleniyorsun. jelly bitch de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Roketsan'a girip ucuna taramalı taktırmassan bizden degilsin... http://i.radikal.com.tr/150x113/2013/09/05/fft16_mf1631806.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar