Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Cortana kullananlar, nasil? Begendiniz mi? Niye soruyorsun derseniz Windows sanal makine her zaman acik benim makinede, Parallels'in yeni surumunde de Cortana'yi OS X'in kendi araciymis gibi entegre etme ozelligi geliyor. $50'lik guncellemeyi alsam mi, almasam mi kararsiz kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 tam bir signature gergre başlığı, popcornum ile bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Cok kirigim o konuda ben ya. Ne zaman patlamis misir yesem basim agrimaya basliyor. Ne dokunuyor anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 hipsterliktan olecen yakinda, oksijen cok mainstream diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 valla ms sağolsun gene kendimizi ecnebi göstertmeden kullandırtmıyor, hadi nintendo irlandalı yaptı da bu sefer de ingiliz olasım gelmedi. ülkemize bahşederler umarım önümüzdeki yıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar