CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Yüz yüze çoğu kişiyi tanımıyorum ama ben gelebilirim motorla. Tabii gününü ayarlayabilirsem. Takip edicem başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Gelirim ben de büyük ihtimal, avrupa tarafından servis görevi görebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 MOTORCULAR BERABER GIDELIM KIZLAR ama bayramdan sonra plz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Motorla patinaj cekemeyen gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 tek teker sollıycaz sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Selam, Tek mekan önerisinde hem fikiriz sanırım :) O zaman 3 Ekim Cumartesi nasıldır? Pazar günleri her yer şişiyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 mekan iyi tarih iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bana uygun, eşimle birlikte geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Selam, Hayırdır, mankenlerle buluşmayacağına inanmıyor mu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 mekan güzelmiş... 3-4 aydır lan parti organize edemedik. 1 ayda bu aktivteyi organize edebilirseniz helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 motorcu adamin sakası olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Yo Cumartesi gününü forumdan arkadaşlarla kahvaltı ederek geçirecek olmam yeterli değil mi? Tabiki kendisini de davet ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bana uyar o gün para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Selam, Eşli yapacaksak eğer ben de o şekilde geleyim :) Hatta ben görüyor ve arttırıyorum; 2 çocuk! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 mekan hatunları da götürmelikmiş ama biz muhabbet ederken onlar sıkılır mı bilemedim =) ben de kartal maltepe dolaylarından birilerini alabilirim. Hatta hatunlu yapılacaksa onu da alacağımdan kartal-göztepe arası bir yerden alabilirim birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Selam, Damsız girilmez'e doğru gidiyor olay :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Ben de ayarlamaya çalışayım madem mekan çok iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 CthuLhu said: mekan hatunları da götürmelikmiş ama biz muhabbet ederken onlar sıkılır mı bilemedim =) ben de kartal maltepe dolaylarından birilerini alabilirim. Hatta hatunlu yapılacaksa onu da alacağımdan kartal-göztepe arası bir yerden alabilirim birilerini. ee ben de hanımı alayım bari ya şimdi bu buluşmayı açıklamaya çalışmaktansa çok daha mantıklı takılsınlar işte ezgiyle bi kenarda sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Selam, KHaRoN said: Ben de ayarlamaya çalışayım madem mekan çok iyi gözüküyor Sen hayatta mısın :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Level kasip kodaman olmaya calisiyo, ondan cikmiyo sesi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bayramdan sora dımı gelirink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 buyuk ihtimalle cumartesi oglene kadar calisirim, kaca kadar oralarda olursunuz bilmiyorum ama oglen 2 gibi esim ve oglusla araniza katilabilirim :) calismazsam sabah banko ordayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 KHaRoN said: Ben de ayarlamaya çalışayım madem mekan çok iyi gözüküyor istanbulda mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Liebe said: CthuLhu said: mekan hatunları da götürmelikmiş ama biz muhabbet ederken onlar sıkılır mı bilemedim =) ben de kartal maltepe dolaylarından birilerini alabilirim. Hatta hatunlu yapılacaksa onu da alacağımdan kartal-göztepe arası bir yerden alabilirim birilerini. ee ben de hanımı alayım bari ya şimdi bu buluşmayı açıklamaya çalışmaktansa çok daha mantıklı takılsınlar işte ezgiyle bi kenarda sdfds çok mantıklı kaarşim. ezgiyle ceydayı bağladık mı mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 eş-çocuk yapıyorsak +2 de benden olur da mekan kapatmaya gidiyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar