pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Son zamanlarda sevginin titreşimini temsil ettiği söylenen 528 Hz frekansında müzik dinlemek moda oldu. Sadece bununla bitmiyor. 174 Hz ile Topraklama, 396 Hz ile Bırakma, 639 Hz ile Bir Olma, 741 Hz ile Sezgilerin Güçlenmesi, 852 Hz ile koşulsuz Sevgi gibi başka frekanslar da var. Peki, 528 Hz içimize huzur verip, bizi iyileştirme gücüne, diğer frekanslar da kendi çaplarında pek çok etkiye sahipken, neden şu anda dinlediğimiz tüm müzikler 440 Hz frekansına ayarlı? Buna kim ne zaman karar vermiş ve müzik nasıl olmuş da tekelleşmiş? Dinlediğimiz müziklerin altında hiçbir zaman komplo teorisi arama ihtiyacı duymayan bizler, “müzik ruhun gıdasıdır” diyerek ne kadar zamandır zehirleniyoruz dersiniz? yazının tamamı icin buraya hani ben pro degilim muzik konusunda kendi capimda ortaokuldan beri ilgilenirim sadece ama yazıyı okuyunca anaaa harbi lan dedigim cok yer oldu sizin dusunceleriniz nedir bu konuda muzikseverler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 okuduğum en saçma yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hicbisey anlamadim, muzigin frekansi ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Böyle şizoid delüzyonel zırvaları görünce noyzurna geliyor artık aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 müzik terapisti bi kadın var böyle türkiyede. sosyeteden ayda 300-400 tokatlıyo müzikle tedavi edip askdfadkmsfmlbjksht bnşnertsfgikvşln baerwdfszicşöçfev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Illuminati-check Rothschild - check Rockefeller - check Naziler - check Mossad - check Bilderberg - bzzzzzt 5/6 http://i186.photobucket.com/albums/x48/muppet1010/its_a_conspiracy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 " Suya güzel şeyler söyleyince moleküllerinin güzelleştiğini hepimiz biliyoruz. " tantuniyi kis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 kuran dan sure okuyunca fasulyeler de hizli buyuyor..tubitak arastirdi hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Müzik nasıl tek bir frekansta oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 foobar equalizerdan 440hz'i direk aşağı çektim, şu an sevgi kelebeğine dönüşüyorum galiba ihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Eskiden orkestralarda 415 Hz mevcuttu. 432 Hz yerine 444 Hz'ten daha iyi netice aldım ben ama grupta değiştirmek eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 deadwoll said: Müzik nasıl tek bir frekansta oluyor? Burada kastedilen La (A) notasının frekans karşılığı. Günümüzde kullanılan 440 Hz. C (Do) notasında 528 Hz, A notasında 444 Hz'e karşılık geliyor. John Lennon, Imagine'i 444 akortlayarak kaydetmiş. Bunun üzerinden yorumlar dönüyor işte. Ben 444'ü tercih ediyorum ama akort cihazlarını da kalibre etmek gerekiyor o da vakit kaybı olabiliyor. Piyanomu 432 akortlamayı planlıyorum mesela. Eski piyanolar 440 Hz'i tutamayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 lennon zehir mi saçıyormuş omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mino said: deadwoll said: Müzik nasıl tek bir frekansta oluyor? Burada kastedilen La (A) notasının frekans karşılığı. Günümüzde kullanılan 440 Hz. C (Do) notasında 528 Hz, A notasında 444 Hz'e karşılık geliyor. John Lennon, Imagine'i 444 akortlayarak kaydetmiş. Bunun üzerinden yorumlar dönüyor işte. Ben 444'ü tercih ediyorum ama akort cihazlarını da kalibre etmek gerekiyor o da vakit kaybı olabiliyor. Piyanomu 432 akortlamayı planlıyorum mesela. Eski piyanolar 440 Hz'i tutamayabiliyor. abi 440 ile 444 arasındaki farkı anlayan adama saygı duyarım ama dünyada kaç kişi ayırabiliyor bunu. bana 500ü 440 bu diye yedirsen bile fark etmem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 loblarından uyduruyorlar ya 444 le 440 ı ayıran insan yaşıyorsa mesela 140 fps le 144 fps de ayırd edebilir falan herhalde hadiii len ordan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ben anlıyorum mesela (müzisyenim gerçi normal) . Çeyrek sese karşılık geliyor o ayrım bakmayın 4 Hz olduğuna. Kaba hesapla 16 semitone a karşılık geliyor, sevdiğiniz şarkılarda pitch shift yaparak test edebilirsiniz dilerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Vs9XpJrBeno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ne diyim helal hiç muzik kulağım olmadı ama 4 hz baya abartı geldi bana şunu buldum hatta şimdi ,1dk da geçiş var- sonra sağlı sollu veriyor şiytan müziği kısmını ciddiye almadım sdf http://www.youtube.com/watch?v=oIj-qD2VEqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bunu ayırt edebiliyorum mesela ben, KULAĞIM MUHTEŞEM :D:D:DD HUHUEEE Yok ama Youtube'un sıkıştırma algoritmasından dolayı bu farklar belirgin olabiliyo geyiği vardı, belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 m3 değilmiydi ya şeytan aralığı dedikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Büyük fark diyorum o yüzden. Anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Yukarıdaki videoda 444Hz'den 440'a ekrandaki yazı değişmeden bir süre önce geçiyor ses :P 1.5Hz'e kadar ayırt edebiliyormuşum ben de, test vardı internette onu yaptıydım vaktiyle. Muhtemelen herkes ayırt eder 4Hz'i. Bayağı fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ya abi böle arka arkaya çalınca bende ayırd ediyorum da çal bu hangisi de ayırd edemem 432 den başla 480 e kadar arada rastgele çal bu hangisi de ooo körüm orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mino said: deadwoll said: Müzik nasıl tek bir frekansta oluyor? Burada kastedilen La (A) notasının frekans karşılığı. Günümüzde kullanılan 440 Hz. C (Do) notasında 528 Hz, A notasında 444 Hz'e karşılık geliyor. John Lennon, Imagine'i 444 akortlayarak kaydetmiş. Bunun üzerinden yorumlar dönüyor işte. Ben 444'ü tercih ediyorum ama akort cihazlarını da kalibre etmek gerekiyor o da vakit kaybı olabiliyor. Piyanomu 432 akortlamayı planlıyorum mesela. Eski piyanolar 440 Hz'i tutamayabiliyor. Ben başlıktaki A=440Hz olayını görmemişim, sen söylediğinde uyandım duruma eheh. Haberi okuyunca sanki müziği tek bir frekans üzerinden dinletiyorlarmış gibi bir algı oluştu bende ne saçmalıyorlar dedim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 gerçi cihazlar gelişti artık ya akort ederken falan söylüyordur herhalde dii mi ? yani eline alıp aa du bi 444 akort ediym diye çat sen kendin yapmıyorsun dii mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar